|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obdobje triletnika???
12.11.2007 15:12:46   
Zvezdica
Pozdravlljene,

moj sinek je ena brihtna bučka. Ve veliko, je vesel fantek, se rad igra z drugimi, nasploh takih bi imela deset. Pa vendar je zelo občutljiva dušica, vendar živimo zelo lepo, se imamo radi,se ne kregamo,  mislim, da to ne more izvirati od doma, skratka vse je ok ampak tu se pa pojavi težava.

Vse to sem napisla, da si znate zadevo predstavljat. Takole je, ko se igramo z avteki (je čisto nor na njih, jih pozna po imenu, vse od BMWx5 do x3,....) vedno naredi tako, da je nesreča. Pa potem, da je nekdo padel in si roko zlomil, nogo zlomil, glavo "razbov", tko sam pravi, kje je to slišal nimam pojma. Potem ko se lovimo spet pravi, mami boš padla in se boš zlomila, pa take. Vedno same negativne stvari. Ok, ne vedno ampak zadnje čase opažam, da je tega veliko.
Naj povem, da se ima v vrtcu fino, saj komaj čaka, da gre. Je pa res, da zadnje čase veliko dlje delam, in kak dan pridem domov tudi po sedmi. Veliko je z atijem, ki pravi, da preden pridem domov kar čaka pred vrati. Zdaj se še toliko bolj ukvarjam z njim, vedno sem se max. Le kaj je narobe?

Vem, da sem malo zakomplicirala pa vendar se sprašujem ali je to le obdobje ali pa moja odsotnost tako deluje nanj?

LP Z





_____________________________

i belive i can fly....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obdobje triletnika???
12.11.2007 17:16:14   
Samrela
Mislim, da je tvoj fantek čisto običajen triletnik in njegovo zanimanje za svet in življenje nasploh je vedno večje. Domišljija mu dela 100/h zato povezuje stvari, ki jih sliši v vrtcu, na televiziji pa tudi doma. Zlomiti, polomiti, prestrašiti ipd....  so besede, ki mu pomenijo nek izziv in jih zato rad uporablja. Preprosto povedano zdijo se mu "cool."
Ne obremenjuj se po nepotrebnem. Čas s sinkom pa čimbolje izkoristi in si predvsem nič ne očitaj!
Srečno!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obdobje triletnika???
12.11.2007 20:16:28   
Zvezdica
Samrela HVALA.
Tvoj post me je kar potolažil.

LP Zvezdica


_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?