|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oteklina v nožnici
14.6.2010 14:23:19   
tinchek1980
Pozdravljene
Skoraj 1 leto je že od poroda in na pregledu po porodu je bilo vse bp. Pred dnevi pa sem slučajno v zgornjem delu nožnice zatipala čudno oteklino, podolgovato, kaka 2cm dolgo. Nekako tako, kot da se začenja nekje pri materničnem vratu in sega v nožnico. Pred nosečnostjo vem, da ni bilo tako. Sedaj po porodu pa ne vem, ali je sam maternični vrat tako preoblikovan in sega tako daleč v nožnico, da ga s prstom že hitro zatipam ... ali gre morda za kako bulo oz. izrastek. Boli me ne, tudi med spolnim odnosom ne. Pa vendar me skrbi in se bom preventivno vseeno naročila na pregled in na odvzem brisa.
Zanima me, če ima oz. je imela še kaka tako izkušnjo in kaj bi to lahko bilo. Upam, da je preplah odveč.
Hvala že vnaprej za vse odgovore ... in lep dan :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oteklina v nožnici
14.6.2010 15:26:25   
ribica.
Da, verjetno gre za maternični vrat. Tudi meni se je zgodilo enako. KO sem bila že par let po drugem porodu, sem si to zatipala. Kot bula, čisto na vrhu, bi rekla da veliko za oreh. Sem se naročila na pregled k moji G, pa je rekla da ni nič, da je to samo maternični vrat.

(odgovor članu tinchek1980)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: oteklina v nožnici
14.6.2010 16:26:00   
Anonimen
Enako. Meni je G svetovala keglove vaje in pomaga. Je pa res, da kadar veliko dvigujem in težkega prenašam, jo zvečer lahko zatipam, pri umivanu.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: oteklina v nožnici
14.6.2010 18:04:00   
ribica.
meni pa moja G ni nič rekla da bi morala delat vaje. Rekla je da je to normalno, oz da ni nič takega. Moti me ne, da bi si pa zdaj redno tipala in preverjala, si pa tudi ne. Zdi se mi da sem to odkrila ko sem si vstavljala tampon, drugače pa nič ne čutim, nimam problemov. Upam da jih tudi ne bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?