|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pospešen tek
20.12.2005 20:26:17   
MIN
zanima me če katera ve če kaj obstaja da bi tromesečnemu dojenčku nekako pospešil tek,da bi vglavnem več pojedel.namreč imamo težavo da je punčka prelahka.sej lepo napreduje,ampak v teži počasi-mislim da je malo prelena,tudi če ji dam dodatek ne poje veliko.tako da sem z dodatkom prekinla pa se sedaj na polno dojiva,tudi čaj sem ji ukinla.sem slišala za te vitaminske sirupe pa me zanima še kako je s tem .tehta pa 4800porodna teža pa je bila3260.sej vem da sem mal zakomplicirala sam kaj ko imajo njeni vrstniki okoli pet kil in pol.pa še pediater mi paniko dela in mi teži s tem dodatkom a kaj če ni učinka tko da moram vsak teden na tehtanje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pospešen tek
20.12.2005 20:53:08   
nanka
Žal ti ne znam pomagati, ker se sama ubadam s podobnim primerom. Naša je stara 4,5m in ima dobrih 5 kg. Pri 3,5 m pa je imela 4710 in nama tudi kar naprej težijo. Jaz ji dajem mleko Milumil 1, ki naj bi bil za otroke, ki ne pridobivajo na teži, pa ni nič bolje. Pa tudi je ne preveč rada, jo moram prav siliti z mlekom.
Vem, da ti nisem nič pomagala, le toliko da veš, da nisi sama. Je pa to moj tretji otrok, pri starejših dveh nisem imela teh težav. 

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?