|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehitra rast glavice
20.11.2008 22:28:14   
mala_srčica
Moja hčerka je stara 7 tednov. Pediatrinja je ugotovila, da ji glavica prehitro raste. Ob rojstvu je imela obseg 36cm sedaj pa ima 42,5cm kar je zelo veliko. Res, da je imela ob rojstvu 4170g,vendar naj bi ji prehitro zrastla. Imela bo magnetno resonanco glavice, da vidijo, če bo potrebna operacija, če je slučajno preveč možganske tekočine in je premajhen dovod v hrbtenico. Zanima me, če ima katera od vas mamic tako izkušnjo in če morda ve kaj več o tem.Hvala lepa že v naprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehitra rast glavice
21.11.2008 15:27:37   
lili3
Mi smo imeli včeraj uz glavice, ker je tudi malo nad povprečjem. Star je 4 mesece in ima obseg 43 cm, rodil pa se je z 36,5 cm. Glede na to da naj bi prve 3 mesece glavica rastla za 2 cm na mesec ima tvoja user posted image , res malo prevelik obseg, lahko pa se tudi zmotijo v meritvah. No pri nas hvala bogu niso na uz ugotovili nič nenormalnega, mi je pa bolje da so mu to pogledali zdaj, pa veš na čem si. Zakaj pa ji ne bodo pogledali kar na uz, glede na to da še nima zaptre mečave? Pa veliko sreče na pregledu!

(odgovor članu mala_srčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prehitra rast glavice
21.11.2008 16:29:22   
mala_srčica
Uz so ji že dvakrat delali, sedaj pa so ji naredili še magnetno resonanco. Imela bo še ekg, potem moram pa počakati na izvide. V 14 dneh ji je glavca zrastla kar za 2 cm in to je preveč. Upam, da ne bo kaj hujšega, oziroma da se to da odpraviti z operacijo.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prehitra rast glavice
21.11.2008 18:40:22   
mala_srčica
eeg sem mislila.ekg je za srce.

(odgovor članu mala_srčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?