|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problemi
24.3.2008 18:04:33   
15.7.
Pozdravljene, mene nekaj zanima,
jaz sem že od kar sem bila user posted image izrazila željo, da se mojga user posted image ne bo slikalo, no se ga bo ne pa skoz. Potem sem to povedala možu (aja naj povem še, da je tast dobesedno obseden s slikanjem), da ne želim tega in se je strinjal. Potem sem rodila in so prišli na obisk, tudi vprašali me niso kako sem, ampak so se takoj zapodili vanj in ga 100x slikali (tastovo načelo je slikaj čimvečkrat oz. kar pritiskaj ena slika bo že v red), pa tukaj je še moževa sestra, ki ga je pa z drugim aparatom tudi ene 100x šklocenla. Punci, ki sta bili z mano v sobi sta samo gledali. In potem, ko sem prišla domov nisem hotela dati ta prvih slik iz porodne sobe, zakaj zaboga naj bi jih on mel, in sem se odločila, da mu jih ne dam, in on je svoj računalnik (omrežje) zaklenil in nemorem nič. Saj po eni strani so vse slike iste. No, in dostikrat je sam pr njima (tastu in tašči) in ga ničkolikokrat slikajo. Vem pa, da sem ga enkrat slikala jaz in mi je vzel digitalca in slike skopirov k sebi na računalnik, iz digitalca pa zbrisal. Zelo ne fer. Danes sem jih pa dobila pri slikanju. Še celo tako so zmenjeni, da ne slika tast, ampak sestra od moža. Ampak najbolj me moti to, ker noben ne upošteva mojih želj in nočem, da mu s tem škodujejo, ker ga tolikokrat slikajo (za učke sem brala, da škodi). No in šel je celo tako daleč, da je rekel, če slik, ki jih mi2 z možem bilo kje slikava ne bo dobil, da nama ne bo pomagal zrihtat gor mansarde (še vedno smo v enem gospodinjstvu, v moževi sobi).

Kaj ve mislite o tem, kako bi prenašale to?
Pa upam, da se Vam ne zdi, da samo jamram, ker meni to skoz moj mož govori.
Aja, pa dala sem idejo, da bi kdaj kakšno sliko jaz razvila za njih tako kot za moje, če nehajo s tem in ga non stop slikarjo pa niso hoteli.


_____________________________

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problemi
24.3.2008 18:26:14   
Netopirčy81
Ma dobra si!Jest ne vem, če bi dolg tako zdržalauser posted image . Mislm to glede mansarde pa to...ma, se raj drugam odselim, v najem (no mi smo k sreči takouser posted image ). Kaj pa tvoj mož pravi na to? Povrej mu, da tako pač ne gre in da morjo tvoje želje tut upoštevat, saj si ti otrokova mati!!!

_____________________________

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: problemi
24.3.2008 18:35:41   
15.7.
fora je v tem da on pravi da pretiravam... ma se js kot otrokova mami nimam tolk slik k on.

_____________________________

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: problemi
24.3.2008 18:35:54   
Mandek
Zdej si me spomnila na slike, ki jih je od mojega dragega oče objavil na svoji spletni strani. ENkrat bi me hmal kap, ko sem zagledala,da sem na websajtu, ki ga domala vidi praktično cel svet, jaz gola!!!no, vsi, ker smo bili na morju. Ko sem čist znorela in zahtevala, da se slike ukinejo, je bil ful užaljen, naredu ni pa še kr nič...Od takrat naprej ne dovolim, da v moji neposredni bližini fotografira, še vedno pa se borim s slikami, ki so na netu...Uf, so mi šle kr dlake pokonc! Bom raj nehala.

Lej, zder se na vse, ki slikajo malega, ker očitno na lep način ne deluje. Madona, pa kaj je s folkom, da ne upoštevajo želja drugih???

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: problemi
24.3.2008 18:41:52   
Sibil_
Zakaj je pa otrok sam z njimi?Saj ima komaj tri mesece?Jaz ga sigurno ne bi brez mene pustila gor, sploh če veš kaj delajo.

Sicer bi se pa tudi sama poskusila preselit kam stran, ne bi si rihtala tam mansarde, ziher ne...user posted image

LP,
Sibil RR

_____________________________

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: problemi
24.3.2008 18:43:32   
Anonimen
Naj uganem - prvi vnuk?

Malo pretiravate vsi po vrsti.
Ti zaradi slikanja - saj ga ne slikajo 24 ur na dan, lahko se slika tudi brez fleša, oni pa, ker ne upoštevajo tvojega  mnenja oz. tako bedarijo kot so slike, uporabljajo za izsiljevanje.
Se strinjam s tem, da morajo imeti starši prvo in zadnjo besedo pri negi in vzgoji otroka, ampak, skrajnosti niso nikoli fajn. Nekako imam občutek, da se tu dejansko ne gre za slikanje, temveč za druge zadeve, predvsem ker te ne upoštevajo kot mamo.

Ne vem, no, pri teh sodobnih tehnologijah se pa res da marsikaj narediti. Jaz sem vse naše slike zapekla na cd in ga dala mojim in njegovim, moji so svoje slike dali na cd in nama, obema prababicama sem na svoj račun dala razviti okoli 100 slik... Naj uživajo. Slik imamo pa olala veliko.

(odgovor članu 15.7.)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: problemi
24.3.2008 18:43:42   
Volga
Pa upam, da se Vam ne zdi, da samo jamram, ker meni to skoz moj mož govori


ja, meni se zdi. Raje ukrepaj. kako, boš pa sama najbolje vedela oz. ti in tvoj, če je kaj deca. user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: problemi
24.3.2008 18:44:58   
Netopirčy81
Jest se takim in drugačnim srečanjem s taščo izogibam tako, da grem k naši mamici domov, ki ima polno otrok ali pa greva na sprehod. Sej, ko smo pri njej (tašči) tut tako rine v user posted image , da si mislm, ma dej pust otroka dihat... Obnaša se glih tko, kokr da je otrok njenuser posted image  Seveda tut moj user posted image  skos neki zagovarja svojo mamico - logično. Ampak pustmo to. In ravno zaradi njenega posesivnega obnašanja me ni toliko tam, kokr bi drugače lahko bila. Aja, živi pa samo 50 m preč od naja.
Udar po mizi in povej svoje al pa zakrič, kokr je predhodnica rekla user posted image

_____________________________

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: problemi
24.3.2008 18:45:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

Zdej si me spomnila na slike, ki jih je od mojega dragega oče objavil na svoji spletni strani. ENkrat bi me hmal kap, ko sem zagledala,da sem na websajtu, ki ga domala vidi praktično cel svet, jaz gola!!!no, vsi, ker smo bili na morju.


Uf, Mandek, ta je pa kruta. Pa saj to je kršenje kar nekaj zakonov. Pa tvoj dragi, nič ne reče?

(odgovor članu Mandek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: problemi
24.3.2008 18:49:19   
Mandek
Moj dragi?
Ja, nekajtisočkrat mu je pa že res rekel naj jih spravi stran. Ampak veš kaj? Mislim, da se ga enostavno preveč boji ali kaj, kaj jaz vem...Staremu je pa itak vse fora, ker ma krizo poznih srednjih let. No,da je stvar še hujša od hujše, gre za spletno stran, kjer se trži najem plovil. Katastrofa, sploh ne vem več, kaj naj...Najraj bi ga ubila. priznam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: problemi
24.3.2008 19:00:20   
Mandek
No, ne čist zares...user posted image
Vsekakor pa sm jezna in besna zarad njega.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: problemi
24.3.2008 19:08:39   
Anonimen
No, in dostikrat je sam pr njima (tastu in tašči) in ga ničkolikokrat slikajo. Vem pa, da sem ga enkrat slikala jaz in mi je vzel digitalca in slike skopirov k sebi na računalnik, iz digitalca pa zbrisal. Zelo ne fer.


Pri treh mesecih za to ni kaksne velike potrebe, sploh ce ti to povzroca probleme. Ali pac mora biti pri njiju?

Kako ti pa lahko kar vzame digitalca, ce je tvoj user posted image .

Drugace ste pa vsak po svoje malo otrocji.

(odgovor članu 15.7.)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: problemi
24.3.2008 19:32:05   
Anonimen
nimam nasveta, ampak verjeti pa res ne morem, da zaradi digitalca in slikanja lahko nastane tak problem.

Pri nas je pa večji problem to, da imamo spešl in oh in sploh taboljšega digitalca (kao) pa NOBEDEN NE SLIKA...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: problemi
24.3.2008 19:41:28   
Felicita
Men je tale problem cel user posted image in se mi ne sanja kako bi rešila... razen s kšnimi grožnjami? ampak živeti z ljudmi, ki te ne upoštevajo pa tudi ni vse skupi nič. In zakaj tvoj nič ne reče?

Mandek, na tvojem mestu bi pa še enkrat izrecno (zelo glasno in s pričami) prosila za umik, pol pa poklicala h kašnemu odvetniku in si priskrbela njegovo vizitko; potem jo pa vrži tastu pod nos pa reči naj se  z njim meni glede kršitev tega in tega člena tega in tega zakona (pobrskej mal na netu). (sej ni nujno da resno misliš. ampak vsaj mal se mu bojo hlače zatresle, upam)


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: problemi
24.3.2008 19:57:20   
15.7.
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Zakaj je pa otrok sam z njimi?Saj ima komaj tri mesece?Jaz ga sigurno ne bi brez mene pustila gor, sploh če veš kaj delajo.
LP,
Sibil RR


jah gor je da grem js pod tuš, pa da mal pospravim, tega je kaksne pol urce urco gor.


_____________________________

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: problemi
24.3.2008 19:59:48   
natasaom
jah gor je da grem js pod tuš, pa da mal pospravim, tega je kaksne pol urce urco gor.


to lahko tud brez varstva narediš.postav mejo pa dokaž jima da lahko brez njiju skrbiš za svojega otroka.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: problemi
24.3.2008 20:25:54   
Suzy.
Jaz pa mislim, da ti čist preveč kompliciraš. Bodi vesela, da imajo radi svojega vnuka, marsikdo ga niti povoha ne. Poleg tega mu ne zbašejo v usta pol kile čokolade na dan ampak ga le slikajo.

Moj nasvet je, da nehaj komplicirat, ker za brez veze otežuješ življenje v prvi vrsti sebi, svojemu možu, starim staršem tvojega otroka in če boš še naprej take zganjala, ga boš še otroku.

Skuliraj se, globoko vdihni, pa obremenjuj se zaradi stvari, ki so zares pomembne.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: problemi
24.3.2008 21:36:12   
sončnica13
Kako lahko kar ukaže, da mora on vse slike imetuser posted image . Saj je vse lepo in prav, da ga imajo radi, samo to je pa preveč. Pri nas je tako, da imava mi2 vse sinove slike in jih nama dajo tisti kateri ga kaj slika.

IZVIRNO SPOROČILO: Suzy.

Jaz pa mislim, da ti čist preveč kompliciraš. Bodi vesela, da imajo radi svojega vnuka, marsikdo ga niti povoha ne. Poleg tega mu ne zbašejo v usta pol kile čokolade na dan ampak ga le slikajo. Ja za zdaj, ko bo pa začel čokolado jest mu bodo pa tist tlačil, pa čeprav mamica ne bo dovolila.

Moj nasvet je, da nehaj komplicirat, glej, saj ni rekla, da ga ne smejo slikat ampak, da naj ne pretiravajo. ker za brez veze otežuješ življenje v prvi vrsti sebi, svojemu možu, starim staršem tvojega otroka in če boš še naprej take zganjala, ga boš še otroku.

Skuliraj se, globoko vdihni, pa obremenjuj se zaradi stvari, ki so zares pomembne.


Zdaj postavita meje-čeprav je očitno že mal pozno! Pozneje bo pa še težje, če vaju nič ne upoštevajo


< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 24.3.2008 21:37:21 >

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: problemi
24.3.2008 22:13:09   
15.7.
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

Zdaj postavita meje-čeprav je očitno že mal pozno! Pozneje bo pa še težje, če vaju nič ne upoštevajo


Ma fora je v tem da tut mož nima nobene besede, ima še brata pa sestro ki pa loh delata kar čta. Brat gre loh kamor hoče, v toplice, smučat, midva pa ne, ker je škoda dnarja. Skoz govori, da je brez veze kam jit. In moj mož pol noče proti njemu nič. Pa še ta fora je, jaz nisem nikoli hodila volt, nikol. In mi tast reče, da morem jit zaradi tega, ker bojo sosedi čudno gledali in potem še na moža vpliva, da mi še on najeda.
Res bi bilo najbolj, če bi se odselila. Sam ni dnarja, js sem komej šolo končala, pa bom šele delat šla, po porodniški.
Aja pa še neki, da vam povem, smo bli enkrat za kosilo za mizi pa je mali začel jokat (dojenček pač) in sestra reče: "ma dej ga bom čez okno zabrisala".
enkrat drugič je pa rekla; "ga bom z juho polila"., tast se ji pa smeji...

Mislem kam sem js prišla, pa sej do poroke je blo vse v redu, od poroke je pa kap.

IZVIRNO SPOROČILO: Suzy.

Moj nasvet je, da nehaj komplicirat, ker za brez veze otežuješ življenje v prvi vrsti sebi, svojemu možu, starim staršem tvojega otroka in če boš še naprej take zganjala, ga boš še otroku.

Skuliraj se, globoko vdihni, pa obremenjuj se zaradi stvari, ki so zares pomembne.


ti pa itak ne veš kok je tok živet (dostikrat zelo stresno), pa ne rabiš nič rečt, zgleda, da je tebi z rožicami postlano.


< Sporočilo je popravil 15.7. -- 24.3.2008 22:17:47 >


_____________________________

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: problemi
24.3.2008 22:20:30   
Netopirčy81
Se mi kar smiliš. Sam, še zmeri - namesto da bi se keširala za njihovo mansardo in prenašala tako govorjenje...pejta nekam v najem...

_____________________________

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: problemi
24.3.2008 22:26:51   
15.7.
IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

Se mi kar smiliš. Sam, še zmeri - namesto da bi se keširala za njihovo mansardo in prenašala tako govorjenje...pejta nekam v najem...


sej bi šla rada sam to ne bo nikol najino. mi2 bi pa rada nekej mela. pa itak se je že zapufov.  nwm kako bo.


_____________________________

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: problemi
24.3.2008 22:32:18   
Anonimen
Ojoj, kam si prišla. Jaz na tvojem mestu ne bi jim dala otroka  v varstvo niti, ko bi se tuširala. Ga daš na dekico na tla ali pa v ležalnik, če ga imaš. Tako naredim jaz. Ko spi, poskušam postoriti, kar se da, drugače imam pa voziček v stanovanju in ga kar s seboj vozim.
Tukaj vidim rešitev problema edino, da gresta na svoje. Skozi bodo pametoval, tebe pa sploh ne upoštevajo.
Omeji stike na minimum.
Moj mož je tudi kar naprej govoril, da jamram. Pa sem par stvari pošlihtala, sedaj se pa strinja z mano, da je res tako boljše.
Sestri pa kar povej, da naj svoje otroke meče skozi okno. Imam občutek, da je taka, da lahko ona reče marsikomu marsikaj, če bi pa kdo kaj njej rekel, bi bil pa hudič. Lp

(odgovor članu 15.7.)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: problemi
24.3.2008 22:32:48   
Naja31
Odgovorov nisem brala.

Ampak , a tebi se to s slikanjem zdi resen problem?

Ne morem verjet zakaj ste se eni pripravljeni kregati. Zakaj pa naj ga ne bi slikala?

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: problemi
24.3.2008 22:41:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 15.7.

IZVIRNO SPOROČILO: Suzy.

Moj nasvet je, da nehaj komplicirat, ker za brez veze otežuješ življenje v prvi vrsti sebi, svojemu možu, starim staršem tvojega otroka in če boš še naprej take zganjala, ga boš še otroku.

Skuliraj se, globoko vdihni, pa obremenjuj se zaradi stvari, ki so zares pomembne.


ti pa itak ne veš kok je tok živet (dostikrat zelo stresno), pa ne rabiš nič rečt, zgleda, da je tebi z rožicami postlano.



Ce se doma pogovarjate na taksen nacin, ni cudno, da imate probleme...

(odgovor članu 15.7.)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: problemi
24.3.2008 23:07:53   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Odgovorov nisem brala.

Ampak , a tebi se to s slikanjem zdi resen problem?

Ne morem verjet zakaj ste se eni pripravljeni kregati. Zakaj pa naj ga ne bi slikala?


Se strinjam. Delate si probleme tam, kjer jih sploh ni. Pustite starim staršem veselje, pa naj fotkajo, če hočejo. BOlje to, kot pa da vnukov ne bi želeli videti.

Madona, no....paše vam pa res nikoli nič.....

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?