|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razlika med sirupi
30.10.2005 16:25:46   
nynna
Naša pikica je danes ponoči začela kašljati in to ni prav moker kašelj bolj je dražeč in suh. Zda me pa zanima če bo narobe če ji dam sirup Prospan, ki ga imam  doma je pa za izkašljevanje, za moker kašelj. Ali ima katera kakšen nasvet kaj naj ji dam drugega, če ne smem dat  Prospana.. Stara je pa eno leto.
Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razlika med sirupi
30.10.2005 16:51:33   
Marogica
Jaz ji sirupov za kašelj ne bi kar tako dajala. Eni so za izkašljevanje, drugi za pomirjanje kašlja. Pri določenem kašljiu je potrebno, da se najprej "izkašljaš...
Sama pri našem tudi nisem vedela točno in sem šla raje k pediatrinji, Namesto Prospana (ki ga imam tudi doma), sem dobila SInekod in pa inhaliranje.
Jaz ji n a pamet ne bi dala tega sirupa.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: razlika med sirupi
30.10.2005 17:59:30   
ursk@
Prospan je za lažje izkašljevanje. Danes sem Tini dala že dvakrat po žličko, ker je začela kašljati včeraj ponoči. Če bo še danes ponoči kašljala ji bom dala kar v spanju sinekod - kapljice, da se mi ne prebudi in ne prebudi druge punčke.
Pred cca mesecem je pa tako kašljala Jana in sem seveda šla k zdravniku, pa me je lepo pomirila, da ni to nič takšnega. Saj antibiotikov ne pišejo kar tako, še posebej če ni vročine. Jaz bom počakala še par dni.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: razlika med sirupi
30.10.2005 19:28:12   
Sibil_
Za suh kašelj je Slezov sirup.user posted image
LP,
Sibil

(odgovor članu ursk@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
30.10.2005 19:47:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?