|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek v 6 tednu
31.8.2006 20:06:10   
KSIA
Zelo me je strah za mojo pikico. PRed dvema dnevoma se mi je začel pojavljati rjavkast izcedek (1x na dan).Včeraj sem bila pri ginekologinji, ki mi je naredila vaginalni UZ. Rekla je, da je vse OK, srček normalno bije. Danes pa sem imela izcedek kar tri krat. PRedpisala mi je Dabroston, ne pa mirovanja. Še vedno hodim v službo. Je imela katera podobne težave pa je bilo vse OK? Res me je strah.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek v 6 tednu
31.8.2006 20:16:57   
ta.nja
Jaz sem isto imela rjav izcedek v šestem tednu, dobila iste tablete, ter morala počivati. Priporočam ti, da počivaš, počivaš in počivaš. Pri meni je trajalo dva dni nato se je ustavilo.Sedaj sem pa že v osmem mesecu nosečnosti, tako da se je kar dobro končalo.


Lp

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rjav izcedek v 6 tednu
31.8.2006 20:39:11   
mika
Jaz sem tudi imela tri dni rjav izcedek, pa sem mislila da je to normalno v začetku nosečnosti in g. sploh nisem omenjala. Vse je bilo ok in pri tebi bo tudiuser posted image

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rjav izcedek v 6 tednu
31.8.2006 21:40:45   
šnucika
jaz sem ga imela v 7.tednu....dva dni,pa še vikend je bil in ko sem prišla do G je bilo na UZ vse O.K. Sem pa počivala še potem par dni.
tule na RR se je že ogromno punc javilo s tem problemom,tako,da sem dobila občutek,da so taki izcedki neka stalnica v prvih tednih...upam,da nenevarna.

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rjav izcedek v 6 tednu
31.8.2006 21:57:15   
Miss Piggy
NE SE PREVEČ SEKIRAT. JAZ SEM GA IMELA V PRVI NOSEČNOSTI 2 MESECA, PA JE BILO Z MOJIM FANTKOM VSE O.K..
DRUGAČE PA JE RJAVKAST IZCEDEK ZNAK DA SE PLOD HOČE UGNEZDITI V MATERNICO, POL SE PA MAL TKIVA POŠKODUJE.
PRI TA DRUGI NOSEČNOSTI SEM PO TEM IZCEDKU POSUMILA DA SEM NOSEČA.

VSE BO O.K.!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rjav izcedek v 6 tednu
31.8.2006 21:58:38   
KSIA
Hvala vam za tolažilne besede. Sem kar bolj pomirjena in upam, da bo tudi pri meni vse ok. 

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rjav izcedek v 6 tednu
1.9.2006 7:40:18   
ribicau
Ojla!

Jaz sem ga imela 5 tednov, sedaj sem v 18 t in je vse OK. Upam in trkam, da bo do konca tako. Mi je pa G predpisala takrat Dabroston...ampak baje ne pomaga nič!

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: rjav izcedek v 6 tednu
1.9.2006 22:40:33   
Anonimen
Jaz sem v 11t nosečnosti imela rjavkast izcedek, ki je trajal en teden, pa je bilo vse ok. Nisem dobila nobenih tablet, sem pa bila na bolniški in cel teden skoraj preležala. Me je že vse bolelo od ležanja, ampak se splača za naše pikice. poleg tega se pa probaj sprostiti, ker psiha lahko naredi veliko škode! 

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: rjav izcedek v 6 tednu
21.5.2008 12:37:54   
*m*t*
sem v 5t4 in imam še 10 dni rahel rjav izcedek. test nosečnosti mi je pokazal nosečnost. ko sem v ponedeljek klicala G mi je rekla naj do jutri (čet) počivam in če se ne bo izcedek umiril naj jo še enkrat pokličem za pregled. kaj menite?  bolečin nimam nobenih, razen občasnega rahlega špikanja v spodnjem delu ter utrujenost. hvala za odgovor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: rjav izcedek v 6 tednu
21.5.2008 15:26:38   
Sandra*
V vseh treh nosečnostih sem imela rjav izcedek okoli 6 tedna. Prvič je prišlo do splava, dvakrat pa je bilo vse ok. Počivaj in ne razmišljaj preveč ali je kaj narobe. Vso srečo!

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: rjav izcedek v 6 tednu
21.5.2008 16:34:13   
zanositev
Rjavi izcedek je normalen pojav v zgodnji nosečnosti. Tudi jaz sem ga imela, potem pa sem začela jemati Dobroston. Sedaj je vse OK. Res pa je, da s fantom ne upava imeti spolnih odnosov, saj se je izcedek pojavil po njem in po vaginalnem pregledu pri ginekologinji. Hodila sem normalno v službo..Ne boj se in uživaj v nosečnosti.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: rjav izcedek v 6 tednu
21.5.2008 19:31:26   
AnciM
Zanositev rjav izcedek po spolnem odnosu in po pregledu si verjetno imela zaradi majhne poškodbe MV. V obeh primer ti je verjetno počila žilica, ki ji nato spustila par kaplic krvi. V user posted image je MV zelo prekrvavljen in zelo občutljiv na pokanje žilic. Vsekakor pa to ni nič nevarno za user posted image . Tako, da če nimaš drugih problemov in ti G ni rekla drugače, lahko delata kar vama paše in si zaželita.

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: rjav izcedek v 6 tednu
22.5.2008 9:32:38   
carly
Nočem vas strašiti, ampak meni se je tudi nekje štiri dni občasno pojavil rjav izcedek pa nisem delala panike, ker sem mislila da gre za vgnezditveno krvavitev, potem sem pa le šla k gin. in ko sem v čakalnici čakala se mi je ulilo kot pri menstri.Tako da sem bila prepozna da bi kej lahko storili, doma pa prej tudi nisem počivala ker nisem vedela, da bi lahko bilo kej narobe in posledica je bila ss.
Aja pa tudi meni se je prvi rjavkast izcedek pojavil po spolnem odnosu, vendar mi je gin. rekla da to ni povezano in da ga spolni odnos ni sprožil.
Tako da priporočam počivanje, pa kar bo pa bo.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?