|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje
13.12.2008 23:24:40   
maya2
Evo naša je končno zaspala user posted image , vsak večer se premetava po postelji, vriska, se pogovarja, poje, igra,.... vse do enajstih ali celo pol polnoči preden zaspiuser posted image Zjutraj vstajamo ob šestih, kako to izgleda mi verjetno ni treba razlagatiuser posted image . Tok enih zadev sva že poizkusila, pa nič, pod nobenim pogojem ne zaspi prej. Čez dan seveda še spi 2-3 ure (najdlje tja do 15.). Poizkusila sem jo držat pokonci, vendar je bilo vseskupaj eno samo mučenje zanjo in za naju, zato mislim, da ta spanec še rabi..... v čem je torej problem??user posted image user posted image Ali naj jo podnevi budim, ji pustim le eno uro spanja, ......?

_____________________________

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje
14.12.2008 10:01:47   
lane31
Odkar vstajamo ob 6h zjutraj tudi mi hodimo spat ob cc 22h .......to pa zato ker mrkne ob 8h in spi cc 1h ,nato pa ko se peljemo domov v avtu zaspi -ob cc 15h in pač ni zaspana pol ob 20h......med vikendi pa lepo spi zjutraj dalje in gre ob 13h za cc 2h in zvečer je do 21h ni več.......kaj češ user posted image  

_____________________________

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spanje
14.12.2008 11:10:12   
nuala
Ja, definitivno jo zbudi po eni uri spanja.
Pa poskusi, da je popoldan čim bolj aktivna ( če se da zunaj ), po 18. pa nobenih živahnih aktivnosti več. Pa kopanje jih tudi utrudi. Potem p mirna, topla, ne preveč razsvetljena soba in brez pardona ob 20 v posteljio. Potem pa ne več hodit k njej, ne ji ponujat pijače, ne se z njo ukvarjat. Od samega dolgčasa bo ( po nekaj dneh ali tednih jamranja in cviljenja ) že zaspala, brez skrbi. samo red mora biti in odločno se morate tega lotiti.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?