|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   stol Trip-Trap
23.3.2007 19:14:41   
šapica
ojla! kot že naslov pove. me zanimajo vaša mnenja o stolu Trip-Trap. od katerega meseca dalje se lahko da otročka noter? sem v dielmi  ali vzamem denar namesto paketa, vendar me mika ravno ta stolček. vse ostalo sem že dobila, menda dobim tudi ležalnik, tako da bom prve mesece hranila dete v njem, oz. upam da bom dojila, vendar se mi zdi, da ta stol raste z otrokom, tako, da ga ima lahko tudi kasneje, pa še manj prostora zavzame, kot tisti plastični.


se opravičujem, če ste imele to temo že kje, jaz je nisem mogla, znala poiskatiuser posted image
hvala za odgovore pa lp, šapica 33t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: stol Trip-Trap
23.3.2007 19:21:38   
Anonimen
Jas ga imam sem ga dobila čisto novega in sem zelo zadovoljna z njim. Je pa res da zasede manj prostora. Dala sem ga v stolček, ko je sedel samostojno.

(odgovor članu šapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: stol Trip-Trap
23.3.2007 19:58:58   
šapica
ekola, zdajle sem malo šnofala po med.over.net in iskala mnenja o stolu. sicer so malo starejšega datuma, pa vendar se precej krešejo. malo me je pojezilo, ko je nekatere motilo, da menda ni original od stokka, ampak menda ponaredek, mene zanima sama funkcionalnost, doma imam verjetno marsikaj ponarejenega, pa še vem verjetno neuser posted image .
nekatere pravijo da lahko otroček pade ven...hm, pade lahko tudi iz kavča, vozička, stolčka peg perego, postelje, če smo že pri padanju. drugo je, če je sam stol tako trapasto zasnovan, da moraš otroka imeti res stalno na očeh. vidim pri tebi čipka, da si ti uspela brez padavic uporabljat ta stol, tako da očitno ni tako grozno...
da ne bom najbolj pametna na planetu, bi počakala še na kako mnenje, tako v + kot v -.

je pa po drugi strani spet res, da ko gledam kaj je še zraven v paketu, se malo čoham -  razen tetra plenic, povijalk, škarjic in tetra krpic, ne vem kaj bi z drugimi zadevamiuser posted image  samo  medejo meuser posted image

lp, šapica 33t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: stol Trip-Trap
23.3.2007 20:03:51   
marsovcek
Stolček uporabljamo od 4 m, s pomočjo blazinice. Imamo pa originalnega od Stokke. Je zelo stbilen. Pri testih je dosegel 1. mesto. na tvojem mestu bi vzela denar, saj stolček lahko kupiš, pa še barvo lahko izbiraš, v paketu pa imajo samo v barvi bukve.

(odgovor članu šapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: stol Trip-Trap
23.3.2007 20:05:17   
ajdaN
Stolček je OK - pa dolgo časa ga lahko uporabljaš. Res pa je da mora otrok že kar fino sedet, ko gre notri. Čeprav ga pa lahko založiš tudi s kakšno blazinico.

Definitivno vzemi denar namesto paketa in malo spremljaj oglase na MON-u in na Bolhi, pa boš rabljenega brez problema lahko dobila že za kakšnih 50€. Za ostali denar pa kupi dojenčku kaj drugega. Samo zaradi stolčka ne jemlji paketa.

Če si doma kje blizu LJ, imaš pa v Medvodah trgovino z rabljeno opremo Šparovček, pokličeš tja in se zmeniš, da te obvestijo, ko dobijo kakšnega rabljenega.

(odgovor članu šapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: stol Trip-Trap
23.3.2007 22:09:46   
eya
Že novi, neoriginalni trip trap stolčki niso dražji kot 50 evrov, tako da ne vem, koliko se splača vzeti ta paket.

Sicer pa imamo tak stolček in smo zadovoljni z njim, predvsem zato, ker je lahek za čiščenje, pa ker bo dolgo uporaben. Žiga še ni padel iz njega (že trkam na les), pa je droben in zelo živahen fantek.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: stol Trip-Trap
23.3.2007 22:35:26   
cmrucek
Stolček smo uporabljali nekje od 7. meseca naprej, ko je že precej dobro sedel. V arielu dobiš tudi blazinice zanj. Prej pa smo za hranjenje uporabljali kar ležalnik - z GH smo začeli pri 6. mesecih.
Imamo pa orignalni stolček in smo zelo zadovoljni, čeprav pa tudi jaz ne puščam malega izpred oči, če je v stolčku, saj se mali nekako z nogami uspe odriniti od mize, pa nisem čist ziher, da se ne bi mogl kaj zgodit. Ampak to tako ali tako tudi pri drugih stolčkih ne bi bilo dosti bolje.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: stol Trip-Trap
23.3.2007 22:36:37   
bernika
v paketu dobiš original Stokke-jev trip trap in jaz ga ne menjam za noben drug (plastik fantastikuser posted image ) stolček. Zaradi stolčka nima smisla jemat paketa, vzemi denar in ga potem kupiš.

lp, b.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: stol Trip-Trap
23.3.2007 23:16:32   
sjug
Pri nas imamo enega "novega", pomeni iz dekade po letu 2000 in enega iz dekade 1980-1990. Gre v dediščino in sploh ne zamenjam user posted image . Od začetka je potrebno bolj paziti na otroka in kupiti primerno blazino - mislim, da sem kupila v BC ali pa Arielu. Vem, da bo uporaben do ... - upam, da ne ravno najstniških let, globoko v otroštvo pa zagotovo. Zlasti če sklepam po moji sorodnici, ki nam je stolček posodila za nedoločen čas.

_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu bernika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: stol Trip-Trap
24.3.2007 10:15:54   
Mavrična zvezdica
Mi smo imeli na začetku en home-made stolček pa je bil čist mem, okrog devetega meseca sva mu kupila trip trap in smo ful zadovoljni. Sedaj ga že nekaj časa uporabljamo brez varovalnega obroča, prestavili smo že polički za noge ter sedalni del, sam lahko zleze nanj in predvsem zelo malo prostora zavzame (toliko kot običajen stol). Ne predstavljam si, da bi morala po jedilnici prestavljat kakega plastičnega velikana pa tudi otroku se fino zdi, ker je tako kot odrasli (ne na svoji mizici, ampak z nami).

Sedaj pričakujemo drugega in melo razmišljam - kupiti še en trip trap ali malega prestaviti na običajen stol, kjer pa vem, da se bo guncal levo in desno, ker preprosto še ni dovolj velik, da bi udobno jedel in se tudi sam stegnil po solato, kozarec ipd.

Bi pa jaz vzela denar in ne paketa, saj v trgovinah sploh niso tako dragi in če imaš vse druge stvari že, je nesmiselno, da imaš podvojene.

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: stol Trip-Trap
24.3.2007 21:03:14   
Anonimen
Meni je tale stolčke še vedno zelo všeč. Ampak pri 6-ih mesecih si Mičice v njem nisem mogla predstavljati in smo pristali na Antilopu.

(odgovor članu šapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: stol Trip-Trap
25.3.2007 12:58:59   
šapica
pridne punce user posted image  je bilo več mnenj, kot sem pričakovala. zdaj ste me prepričale, da razmišljam v pravo smer -stol raste z malim, je za dolgi rok, kar se mi zdi pri detetu, ki itak vse preraste v hipu, zelo pomembno.
vglavnem se mi pa še ne mudi, ker pride na vrsto kasneje. zdaj me pa zanima, kje točno se ga kupi? šparovček v medvodah po dogovoru, potem pa verjetno BC in pikapolonica, pa verjetno ariel tudi, ane?

lp, šapica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: stol Trip-Trap
25.3.2007 22:44:19   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN
Če si doma kje blizu LJ, imaš pa v Medvodah trgovino z rabljeno opremo Šparovček, pokličeš tja in se zmeniš, da te obvestijo, ko dobijo kakšnega rabljenega.


Jaz sem tam novega kupila, takrat je bil 12.000. Pa na zadnjem Sezamovem sejmu v Lj so imeli tudi 2 nova, v beli in bukev barvi.

Mi Stokkejevega že več kot tri leta brez padcev uporabljamo, pa je tamala zelo živahna . Po njem je plezala, se zvirala, zdaj si ga k pultu pristavi da sladkarije doseže.. S tistim na A narejenim, pa sta se že od dveh prijateljic mulca nazaj zvrnila, pri sedenju za mizo.

Namesto paketa dobiš 250EUR, za ta denar si lahko original Trip Trap kupiš v katerikoli barvi za 112EUR, meni je všeč tale:
user posted image
user posted image
pa še blazinico zraven, pa še ti denar ostane


(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: stol Trip-Trap
26.3.2007 7:17:06   
pikam
Jaz sem ravno ta vikend kupila takšen stolček v eni trgovinici pod Emporiumom (mislim da se imenuje Stolček) za 9.000 SIT (Z varianta in je čisto tako kot trip trap od Stooke) imajo pa tudi tist na A, ki pa so celo malo dražji.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: stol Trip-Trap
26.3.2007 8:08:46   
HHH
Mi pa smo imeli doma high tech stolček od Peg Prego, pri babici pa trip trap. Absolutno priporočam trip trap. Res je sicer da daš otroka vanj lahko malo kasneje kot v tistega za silne eure, ima pa druge prednosti. Mali se nauči lepše sedeti, ker je v to prisiljen. Ne more namreč ležati v njem kakor mu paše in viseti na vse strani. Veliko lažje ga je očistiti, saj raznorazne kašice, čokolinoti.... ne zlezejo v vse luknje, utore, jermene, blazine... Zavzame tudi manj prostora. Svetujem, da vzameš denar in kupiš takšen stolček, saj razen njega v paketu ni nič pametnega.

(odgovor članu pikam)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: stol Trip-Trap
26.3.2007 19:21:34   
šapica
Putka, če te prav razumem, si v Šparovčku kupila novega, blazinico pa v eni od otroških štacunc, ali se motimuser posted image  ? meni je zelen tudi všeč user posted image
Pikam, Z varianta je ta  model "od putke?" ? (madonca sem blond user posted image )
uglavnem, ste me vse prav prijetno presenetleuser posted image user posted image  , tako, da bomo definitivno šli v nabavo stola, seveda še ne zdaj, bomo počakali, da bojo meseci primerni, samo fajn je pa imet prej info. da se veš potem ko je čas, prav obrnit.

sploh ne vem kako bom lahko zapravila 250 EURuser posted image , benti žalost...user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: stol Trip-Trap
27.3.2007 6:47:00   
pikam
Ja, tisti zeleni od Putke je "Z" model, ki ga imajo tudi v tisti trgovini. Samo nimajo pa barv na izbiro, mislim da imajo samo v naravni barvi lesa. Je pa res, da niti nisem vprašala, če je ša kakšna druga barva.

(odgovor članu šapica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: stol Trip-Trap
27.3.2007 19:14:54   
Putka
Tistle zelen je Stokkejev, skopiran s strani Baby-centra. Pa cena je tudi iz BC. Jaz sem dobila novega Stokkejevega v Šparovčku, verjetno jih dobijo po kaki poti iz fabrike. Jih za Stokke delajo nekje na kočevskem, sem takrat tudi v tovarno klicala, pa mi ga niso hotli prodat.
Tisti A in podobno so sicer kopija, ampak jaz bi se spet za original Trip-Trap od skandinavcev odločila.

(odgovor članu pikam)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: stol Trip-Trap
27.3.2007 19:20:15   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: pikam

Ja, tisti zeleni od Putke je "Z" model, ki ga imajo tudi v tisti trgovini.


Ne, v trgovini pod Emporiumom nimajo Z stolčka, ker Z je Stokkejev, za to pa je BC ekskluzivni zastopnik.

(odgovor članu pikam)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: stol Trip-Trap
27.3.2007 19:26:46   
_andreja_
jaz sem gledala da je bil v lesnini, kakšen teden ali dva nazaj... malo manj kot 7.000sit

_____________________________

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: stol Trip-Trap
28.3.2007 7:26:44   
pikam
V tisti trgovini, kjer sem jaz kupila stolček, je bil narejen na Z varianto...ni pa original Stokke ampak je od enega slovenskega proizvajalca (imajo pa tudi A varianto). Hotela sem samo povedati, da je narejen na Z model in ne na A, kar pomeni da je bolj stabilen. Sem gledala tudi stolčke v Lesnini pa so bili vsi na A varianto.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: stol Trip-Trap
28.3.2007 7:55:16   
Seven*

IZVIRNO SPOROČILO: HHH

Mi pa smo imeli doma high tech stolček od Peg Prego, pri babici pa trip trap. Absolutno priporočam trip trap. Res je sicer da daš otroka vanj lahko malo kasneje kot v tistega za silne eure, ima pa druge prednosti. Mali se nauči lepše sedeti, ker je v to prisiljen. Ne more namreč ležati v njem kakor mu paše in viseti na vse strani. Veliko lažje ga je očistiti, saj raznorazne kašice, čokolinoti.... ne zlezejo v vse luknje, utore, jermene, blazine... Zavzame tudi manj prostora. Svetujem, da vzameš denar in kupiš takšen stolček, saj razen njega v paketu ni nič pametnega.



Bolj se ne bi mogla strinjati!!!!!

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: stol Trip-Trap
28.3.2007 12:35:11   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: marsovcek

Stolček uporabljamo od 4 m, s pomočjo blazinice. Imamo pa originalnega od Stokke. Je zelo stbilen. Pri testih je dosegel 1. mesto. na tvojem mestu bi vzela denar, saj stolček lahko kupiš, pa še barvo lahko izbiraš, v paketu pa imajo samo v barvi bukve.



Kar se tiče originalov... Te Stokke trip-trap stolčke še dandanes delajo v SLO in sicer nekje v Kočevju in jih na veliko izvažajo v tujino (vem ker je bil stric šofer). Bila je pa nekaj časa ena fora, da so te stolčke prodajali pod svojo znamko in sicer po nižji ceni. Od nevem kdaj naprej pa morajo biti vsi stolčki ki so izdelani v SLO označeni z eno nalepko, da so Stokke stolčki in blabla ne vem še s čim... Je pa res veliko "ponaredkov" zunaj.

_____________________________

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: stol Trip-Trap
28.3.2007 12:45:31   
HHH
LIK Kočevje je (ali pa je bila - ne vem če še obstajajo) tovarna kjer so jih delali. Cca 10 let nazaj so imeli tam tudi razstavno prodajni salon in mi smo takrat stolček kupili tam. Zelo kvaliteten. Še danes je v uporabi.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
31.3.2007 20:11:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?