|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tis@
3.3.2005 21:04:23   
s1
najprej hvala vsem za odgovore. tis@ ali mi poveš kako ste ugotovili na kaj je vaš mali alergičen? ali je bil na testiranjih? pri moji so bili prvi mesec grozni krči:((, ko sem nehala vse mlečno jest si zginli :bravo:, pol je pa kar kmal za tem po obrazku dobila rdeče pikice, ki naj bi bil atopični dermatitis (povzroča pa ga alergija na nekaj), menda največkrat mleko in jajca? je treba še ugotovit na kaj naj bi bila alergična. kako je bilo pri vas?

kje kupiš piškote brez mleka in jajc, katere? tudi jaz sem ponavadi našla takšne brez mleka in jih v enem dnemu uničla, ampak imajo pa jajca oz. kako drugo sestavino (med, limona, oreščki ...).

hvala za odgovor in lep večer.

nataša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tis@
4.3.2005 11:03:56   
Divja vijolica
Našemu so alergijo ugotvili v bolnišnici, ko so ga testirali.Ugotovili so alergijo na mleko in mlečne izdelke, na jajca so naredili krvne teste, ki so bili na srečo negativni.MOj ni imel nič krčev.Ravno danes smo bili pri pediatrinji, kjer ga zaradi pikic niso cepili. REkla je če hočemo, da šeenkrat pokličemo v bolnišnico, če ga bodo hoteli še enkrat testirati. Tudi on ima atopični dermatitis, pediatrinja je rekla da ga je treba čimveč mazati s kremo (mešanica iz lekarne), da nima suhe kože, tako se pikice ne morejo pojavljati.:zmeden2: Nisem vedela. Tako da upam da gremo drugi teden še enkrat na testiranja.
Jaz kupim piškote v Lincerju, ki je v Lescah in KRanju (drugje ne vem). Najbolje da vprašaš v najbljižjih slaščičarnah.
ČE te še kaj zanima vprašaj, lep pozdrav.:metulj:

(odgovor članu s1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?