marty5
|
Ta teden pa smo malo bolj lene, se mi zdi Kako ste kaj? Jaz nestrpno čakam na rezultate THTja, ki sem ga imela pred dvema tednoma. Katera ve, če ti pošljejo na dom ali kar h G? Drugače pa je bil pester teden. Tehtnica me je presenetila z 2,5 kg plusa , moj mali oz. mala kar brca in brca, da včasih prav zaboli in celo osa me je pičila v ponedeljek.....sem zagnala vik in krik (uh, boli - pa še sem hitela iz službe na jogo, na katero pol nisem šla, ker me cela roka bolela od pika). Se mi je moj tako smejal, da kako bom pa jaz trpela porodne bolečine, če me že osa spravi s tira . Zdaj pa smo v pričakovanju morfologije (10.10.), vse bolj pa razmišljam o 3D, tako - za spominek. V zadnjem tednu je moj trebušček doživel pravo eksplozijo - še pred kratkim bi malokdo rekel, da sem sploh , zdaj pa se res konkretno pozna. Kot da sem postala čez noč.... In ve? Zdaj smo na polovici. Če bo šlo tako hitro še naprej, bomo zelo kmalu že zibale naše LP