Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Pa po možnosti v MB, ker ne bi rada naročala preko neta, bi si rada zadevo pogledala v živo
. Dragi pa zdaj še nabavlja filter in ostalo potrebno opremo.
. Sicer sva bila tako navdušena, da ni mogla "prepovedat", je samo rekla "Saj ga boste sami vzdrževali", pa po mojem bodo še padali komentarji v tem stilu. Ker ona pač vse ve
cel popoldan letal po trgovinah za črpalko oz. filter in ostale drobnarije. Ne samo da so v MB razprodani bazeni, ampak tudi skoraj vsa potrebna oprema
. No, na koncu je le našel stvari, tako da ga bo jutri postavil, z gasilci pa smo že zmenjeni, da ga napolnijo (smo sosedi
). Bom dala fotke takoj, ko bo vse naštimano
, no ja bolj mene, kot pa maja dva srčka, tamala kr fino prenaša tole vročino, moram pa priznati, da danes nismo nikamor šli, ker se meni ni dalo čisto nič hodit naokoli