Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). Ker imava tamalo si podnevi tega več ne moreva privoščiti. Ko sem rodila mi je seveda ostalo nekaj kg. Ker sem že prej imela nekaj problemčkov s težo so zdaj še večji. Res je da sva naročila še drugega otroka in da imam zato dosti kg in da rastejo zaradi otročka kot gobe po dežju... Problem pa je ravno v tem, da se ne počutim več privlačne, lepe...Nekaj me ovira in partnerjevim besedam ne verjamem več. Ker sem tako dolgo drezala kakšna sem itn, se je moj partner naveličal ponavljati non stop eno in ta isto ....'lepa si, meni si super itn'. Ker se me ne dotika več kot prej, meni je bila pozornost in romantika zelo všeč sem še bolj žalostna in se počutim grde. Sama ne načnem sexa in ker zvečer hitro zaspim, sem utrujena od tamale, delo in še nosečnost, me moj niti ne zbudi več da bi kaj počela ( res je da sem ga v preteklosti nekajkrat zavrnila in ima zato odpor-mi je rekel parkrat že ). Ne morem obleči izivalnega perila ker se v njem ne počutim dobro ampak tak kot sod. Imam občutek da je vse drugače...Fant se ne smeje več tako pogosto, jaz pa se počutim grozno in krivo... 
.No, nisem še izgubila upanja in danes takoj ko porihtam tamalo bom probala it v akcijo pa bom videla kako bo... Kar se pa tiče postelje pa lahko rečem, da ko se začne se kar bliska vse
tisti "mogoče delček" me moti...ziher je to precej več kot samo delček
?? Js mam že zdaj preveč kg in če samo pomislim da bo med nosečnostjo in po porodu še hujše...
pa med
jih bo še več...sam nočem pa da bi bilo zaradi hujšanja kaj narobe z zanositvijo...