|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 6:34:05   
k1
ima katera kaj od tega doma?

prosim za + in - glede nakupa tega in njene uporabnosti.

koliko se potem vsa ta zadeva sploh v resnici uporablja? kolk se masirate s tem?

prvi minus: izvedela sem, da se v šobah za masažo nabira umazanija, ki jo je vedno težje čistiti.

še kak podatek?


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 7:00:35   
wawa
midva imava masašno tuš kabino, notri je pač iz enega razloga ker moj dragi prodaja te stvari in jo pač ceneje dobi. Ti pa lahko povem da sem masažne šobe uporabila mogoče enkrat v dveh letih. Na njih se nabira kamen, ki se ga vsakič matram očistit.
Poznam tudi ljudi ki imajo masašno kad. Tam je pa vse odvisno od človeka do človek anekateri full uporabljlajo to je recimo enkrat na teden, nekateri nič, ma to moreš bit tak človel.

Mašenjem šob in nabiranju kamna se lahko izogneš v zgradnjo enega pred filtra, ki čisti in lovi te zadeve ter ga je lažje in ceneje zamenjati kot masažne šobe, vsak pošten prodajalec teh zadev ti po to tudi sam povedal......

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 7:15:24   
bambolina
Tudi moja sestra ima masažno tuš kabino, pa ne vem, če jo je uporabila 5x v enem letu? Mi je pa tudi jamrala, da se ji nabira kamen, ki ga malo težje sčistiš...
Raje pojdi na masažo:
Midve sva na netu našli eno, ki ima zelo ugodno ceno in jo tudi sprobali. Bili sva zelo zadovoljni in jaz bom zagotovo še šla. Glej:
http://www.a-zai.net/content.php?action=show&id=32

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 7:30:36   
klavdijas
Imava masažno kad, ki jo sicer otroci veliko uporabljajo, vendar brez masaže. V 3 letih od kar smo vseljeni, sem se jaz masirala 2 x, mož pa isto 2x. Tiste šobe pa pucam 1 x mesečno. Še dobro, da smo dali v kopalnico še tuš kabino.  Če bi se še enkrat odločala, bi jo v kopalnici še vedno imela, kljub  trenutni majhni uporabnosti.

Lp,

           Klavdija

(odgovor članu bambolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 7:39:29   
snorlax
Tudi midva se odločava za masažno kad. Imava dve kopalnici in v eni misliva imeti navadno tuš kabino (za vsakdanjo uporabo), v drugi pa masažno kad (za posebne priložnostiuser posted image ). Jaz sem tudi slišala za to, da se v teh šobah rad nabere vodni kamen in se zamašijo. Samo ne vem, kako imajo potem narejeno v zdraviliščih in bazenih, imajo tudi te filtre ali kako, da se jim ne zamaši?

Wawa, kje pa prodaja tvoj te zadeve? Lahko kaj več poveš o tem? Mene res zanima, tudi tisto s filtri. Lahko na privat, če želiš.

L.p.user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 17.3.2006 7:42:51 >


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu klavdijas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 7:53:26   
MarijaPo
Midva z mozem sva imela masazno kad v prejsnjem stanovanju in sva se zelo malokrat masirala - ni casa, njemu je vedno vroce, mene pa vedno zebe, tako da se skupaj nisva skor nikoli, on je precej brez casa, zato se ni glih dostikrat namakal, jaz pa kadar sem se, sem hotela imeti mir in tisino in se zato tud nisem dostikrat masirala.
Zdaj imava navadno tus kabino brez masaze in je super. Nic ne pogresam masaz, ce se mi jih pa glih zahoce, grem pa v toplice, kjer imajo profesionalne in ful bols zmasirajo kot te domace.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 8:43:57   
Janeja
Mi imamo masažno kad in je v uporabi večkrat tedensko.
Moj možek je sploh navdušen "namakalec" in je v banji sigurno 3x na teden. Jaz si pa tud večkrat privoščim masažo ob svečkah. Dokler še ni blo otrok sva uživala skupaj, zdaj pa na smene. user posted image   Aja, pa tamali si jo že tud z veseljem prižge, ko se kopa. Se mu fajn zdi, da ma pol polno mehurčkov.

Imava jo že 7 let, pa se še nikoli niso šobe zamašile. Mogoče zato, ker nimajo časa user posted image . Jo pa vsake toliko časa (beri 1x na 2-3 mesece) ščistiva tud tako, da not nalijeva vodo, da sega čez šobe, not vrževa par tabletk za pranje posode (za pomivalni stroj) in vse skupaj pustiva "masirat" ene pol ure.

Pri nas se skratka ta stvarca super obnese in je ne zamenjam. Je pa res verjetno odvisno od človeka.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 8:57:54   
snorlax
Mene še nekaj zanima v zvezi z masažnimi banami, sploh če veš ti Janeja, ki praviš, da si zadovoljna z njo.

Baje obstajata dve vrsti (mogoče še več), glede na delovanje. Pri enih voda kroži in imajo pod bano vgrajen grelec vode ali pa ga vgradiš sam, da imaš skoz dotok tople vode in se ti voda ne shladi, če se dolgo namakaš. Pri enih pa nekako skozi šobe piha zrak in ne voda (nisem čist ziher, če je dobesedno tako).

Janeja, katero bano pa imata? Lahko tudi na privat, če želiš.

L.p.user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 9:22:32   
viv_
wawa - a imate tudi turško savno v tuš kabini. Mene pa to mika, ker mi je turška zakon. Za finsko zaenkrat ne bo financ in prostora, to bi pa lahko dala  v kopalnico.

Kar pa se namakanja v banji tiče - mi imamo sicer običajno, ampak jaz sem ziher 3x na teden v banji.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 9:37:40   
copka
pri mami imamo masazno kad. In jo mami uporablja enkrat na teden, moja sestra pa vcasih enkrat na dva tedna. Ce nikoli nimas vec casa kot za hitro tusiranje potem ti jo odsvetujem, ker je taka kad bolj za relaksacijo in ce ze natocis toliko litrov tople vode, je pametno da res izkoristis te trenutke.

Se pa lahko nabira vodni kamen in tudi nekaksna sluz- plesen v šobah, kar ni prijetno na pogled, imam pa tudi pomisleke glede higijene.

V najino kopalnico pa sva dala tus, pa ne masazni, in sva cisto zadovoljna, ker vcasih se mi se tusirat ne da najbolj ali nimam casa, kaj sele da bi se namakala.
Svaku sem tudi odsvetovala masazno kad, pa je trdno preprican, da jo bo imel. Po moje bo ugotovil, da ni bila pametna investicija, je pa res da ima dve kopalnici.

Dobro premisli preden se vrzes v stroske!

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 9:45:31   
k1
prav zanimivo je vse to prebrati, eni so za, eni proti. trenutno imamo samo tuš kabino, ko pa se preselimo, pa bo v kopalnici oboje. vem pa, da sem tip, ki bo vsake toliko časa res namakal svojo ritko v kadi-  že komaj čakam.

zdaj pa me res skrbi, kako je s tem vodnim kamnom....

še kdo z kakim mnenjem glede tega? 


(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 9:49:01   
lan
Mi smo zdaj kupili masazno tus kabino s tursko savno,ampak je se nismo sprobali.
Sem pa sama probala podobno pri moji teti,ki ima kozmeticni salon in meni je bila turs.savna super.Najprej se malo posavnas,potem se pa se stusiras,super res.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 10:03:53   
copka
Vcasih res pase...se namakas, imas mir, v topli vodi do vratu....super! Ampak vprasanje, ce si res tak tip. Jaz sem se prej 1x na teden namakala.

mi imamo to kad ze ene 5 let in nismo ne vem kaksne cistacice, kad ze spucamo, sob pa ne prevec. Jaz jih s curkom (imamo nastavljiv curek na "telefoncku") in dam na sredinskega, ki je precej mocen in ful ene umazanije ven spravi. Ce ne pa po moje lahko s kaksnim kisom pospricas sobe.

Nekako se ze mora dat ocistit!

< Sporočilo je popravil copka -- 17.3.2006 10:08:54 >

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 10:05:44   
SašaR
Tud pri nas imamo masažno kad in ti lahko povem da je ne bi kupila še enkrat. Kupili smo jo samo zato, ker je bila razstavni eksponat in je bila ista cena kot navadna kad. Uporabljali smo jo samo od začetka, ker je bilo to nekaj novega, sedaj pa je nihče več ne uporablja.
Ne vem, drugače je naložba kar draga. Če jo kupiš jo moraš tudi uporabljati. Odločitev je težka.

LP


_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 10:13:33   
Anonimen
no js ti lahko povem kot bivša prodajalka teh zadev pa tut kot uporabnica.
tuš kadi morjo bit res kvalitetne, da se ti jo splača kupit. pazit morš da ma cevi narjene tako da so v naklonu da ko spustiš vodo iz banje iz njih odteče vsa voda. k če ne pol začne iz njih smrdet k je voda pol postana. seveda more imet banja sistem za dezinfekcijo teh cevi..ponavad s posebno tekočino ki jo vliješ v cevi pa mal zalaufaš zadevo. kok bi se dejansko s tem masirala boš pa sama najbolš vedla. js vem da bi se recimo 1x ko bi jo dobila pol p anikol več, ker se tut kopam ne nikol!
kar se pa masažne tuš kabine tiče je pa tko. v bajti morš met dobr pritisk vode, k če ga nimaš, pol bo iz taspodnih šob nekam ok šprical, iz tazgornih, oz čimviške so pa skos slabš. saj tko je blo tut pri ns doma - imamo pa masažni panel. s tistmu sem se masirala enkrat al pa dvakrat k itak ni blo nobenga učinka - premajhen pritisk vode. pred nakupom se pozanimej kok mate pritiska pa kok jo zahteva ta kabina za normalno delovanje.
no js mam samo masažno tuš ročko pa se tut s tisto nikol ne masiram.

raj si vsake kvatre prvoščim toplice pa masažo klasično :)

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 11:40:06   
soncece24
Nimam ne masažne tuš kabine ne kadi, pa mi nič ne majnkata, mamo pa savno v kleti, veliko, za 4 osebe, imamo jo že 8 let, pa ne vem, če smo jo 20x zalaufali, zgrešena investicija vglavnem...

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 16:26:11   
jana30
Največja fora je v tem, davelikokrat kritizirajo tisti, ki zadve doma spoh nimajo.Zakaj le?
Mi imamo masažno kad od Kolpa sana, zračno kot je že ena napisala. Obvezno lavfa vsako nedeljo, ko je na programu družinsko kopanje za malim vred. Meni je super in ni bila takoooooooo pretirano draga-167.000 sit. Jaz jo imama že 3 leta pa nikoli ni smrdelo iz njej, na šobe pa se vodni kamen nabira toliko kot povsod pa vsake toliko časa našpricam z Brefom in sperem pa je, drugače pa jo vedno obrišem po kopanju in ni panike. Enkrat mesečno jo zalavfam z razkužilom od Kolpasana in to je to. Nič zakompliciranega. Jaz jo prporočam.Treba si je vezet čas zase, tudi v tem našem norem življanjskem odbobju.


_____________________________

Carpe diem !


(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 18:37:11   
Janeja
Snorlax, midva imava banjo s kombinirano masažo - lahko samo vodna, ki je bolj nežna, lahko pa vklopiš tudi zrak in potem so curki vode močnejši (odvisno, koliko zraka dodaš). Voda samo kroži, grelca nimava zraven.

Sem šla pa prav na račun gledat - je od firme San iz NM - stara pa je že 9 let. Mater mi gre hiter čas, 2 leti sem prej kar zbrisala user posted image . No še enkrat: v 9 letih se mi niso šobe še nikoli zamašile, nikoli ni iz njih smrdelo! Skratka, jaz je ne zamenjam.





(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 21:38:08   
rija
Mi imamo ogromno masažno kad, pa se mi je ne da natakat s toliko vode. Mogoče ko bo mali zrasel, pa jo bo za bazen uporabljaluser posted image user posted image

Drugače bi si pa naslednjič privoščila manjšo kad.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: masažna kad in masažna tuškabina
17.3.2006 22:53:59   
snorlax
Hvala vam za vzpodbudne besede. user posted image

Moj si definitivno želi masažno kad, pravzaprav o tem sanja že celo življenje. Prav tako pravi, da mora bit grelec spodaj, da je voda skoz topla. Je pa res, da je on bolj zmrzljiv in da vedno, če gremo v kakšne toplice, ure in ure presedi v whirlpoolih, jaz pravim, da hodi sedet v župo. Tam, kjer si ponavadi sami bogi starčki pregrevajo stare kosti in revmo, tam sedi moj zraven in pride čisto kuhan ven po kakšni uri.user posted image

_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?