|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 9:49:55   
Jančika_
Saj na prvo žogo je odgovor jasen - k starim staršem. A ravno včeraj sem ugotovila, da imamo tam malo pred PDP tri dni črno luknjo, ko ne bo ne staršev ne brata in svakinje nikjer v bližini (prav mi je, kaj pa mislim rodit v času dopustovuser posted image ). Tast je na žalost invalid in ne more sam skrbeti za malega.

No, saj kakšna rešitev se bo že našla, konec koncev imam prijatelje, me pa zanima, kako ste to ve porihtale - kdo vam je priskočil na pomoč in kako se je obneslo, še posebej, če vas je prijelo rodit sredi noči.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 9:58:07   
piščanc
pri nas je bil to očka - mene je peljal v porodnišnico, potem pa se je vrnil k tjaši. na srečo ni bilo nočne panike, ampak sem šla lepo zjutraj. tjašo sem najprej peljala v vrtec, šla k ginekologu in potem naprej v porodnišnico

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 10:08:38   
Ro-La
mene je "prijelo" sredi noči, vendar sva počakala do jutra, tamalega spakirala v vrtec in šla rodit...do treh je bila pupa zunaj, zako da če ne bi bilo babice, bi ati lahko šel tut po njega v vrtecuser posted image

_____________________________

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 10:08:51   
nejcko
Jaz sem imela stare starše v načrtu, se je pa nato situacija tako razvila, da sem dva dni ležala v porodnišnici na oddelku, ker so mi non stop prelagali CR. Od vsega hudegauser posted image sem drugo noč dobila popadke in v mislih sem imela samo, da moram zdržati do 6.oo, ko se odpre vrtec. In sem zdržalauser posted image   itak pa so s CR počakali na jutranjo smeno; ob 6.00 sem zbudila moža, naj pelje malega v vrtec in naj bo v nizkem štartu, ker danes pa bo sigurno. In je bilo res.

< Sporočilo je popravil nejcko -- 12.6.2006 10:11:31 >

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 10:13:15   
StBarbara
Ko sem šla jaz rodit Vida je bil tam en fantek, takrat 2 leti star. Bilo je pozno zvečer. Najprej mi ni bilo čisto nič jasno, kaj se ta otrok sam igra tam na hodniku. Je pa občasno prišla še ena sestra mimo in se igrala z njim (pa seveda jaz čakajoča na klistir tudi user posted image )  Kasneje sem izvedala, da niso malega  imeli kje pustit in je prišel z mamico rodit bratca.
OK jest se sicer nebi verjetno odločila za to možnost, ampak, ko se more je treba user posted image



_____________________________

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 10:23:50   
HuAnita
Mene je strah česa takega, kar je opisala StBarbara, ob vseh aktivnostih mojih soridnikov...user posted image
Fant gre tri tedne pred PDP na Wimbledon, straši na morje... user posted image user posted image user posted image
Tako da res upam, da bom rodila okoli roka, če ne bo pa Capinka zraven na poroduuser posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 10:27:33   
puncica
Midva sva odjadrala proti ljubljani ob polnoči, tako da je bila tamala glih v polnem zamahu spanja, že prej zvečer ob sedmih sva prosila sestro od mojga, če bi lahko prišla če bi me ponoč prijel in evo takrat je ona vskočila in bila do sedmih pri njej, ko se je moj vrnil domov. Je pa bila tamala BLAZNOOO pridna, se je samo enkrat zbudila in ji je lepo rekla da atija in mamice ni, da sta šla po dojenčka in da naj kar spančka naprej in je lepo spala do takrat ko je moj prišel domovuser posted image user posted image Tako da mi smo kr ponucal sestrico, hvala bogu, ne vem pa kaj bi bilo če bi rodila tam okol prvega maja, ker res nobenga ni bilo, stari starši so bili eni v rimu drugi na češkem user posted image , brat od mojga je bil pri svoji, ta mlajša sestra je bila pri svojem user posted image , okol pa nobenih primernih ki bi pazil na punčico. Ja no pa se je vse lepo izteklouser posted image user posted image Upam da bosta za vasja našla primernega pazitelja user posted image user posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 10:33:53   
bskrle
Tudi jaz imam rok poroda sredi poletja, a so moji starši k sreči dopust planirali v juniju in konec avgusta. Tako da teh težav, upam, da ne bo. Drugače pa bi jih popokali h kakšni moji ali njegovi daljni žlahti, imam tudi 2 brata. AJA V TAKIH PRIMERIH PRIDEJO VSI PRAV, tudi mamine prijateljice in  punca od brata ali soseda. Sploh ne vem, če bi kdo upal reči ne.
Če bo ponoči, pa bom šla jaz  z rešilcem, bo mož že uredil, kam s tamalima dvema. 

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 10:40:19   
viv_
Meni je bilo v prvo super, ker sem šla rodit v "ilegali", razen moža nihče ni vedel, kljub temu, da smo v isti hiši z mojimi starši.

Zdaj bi bila pa "ilegala" izvedljiva samo v primeru, če bi se mi lepo sešlo, da bi tamalo peljala v vrtec pa naprej rodit user posted image

Sedaj bo pa ali vrtec ali pa moji starši... bomo videli kako in kaj...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 10:48:21   
Pupica
Mi2 sva šla rodit ponoči, za ta čas je prišla tašča spat k Tii. Zjutri pa je očka prišel domov in jo je imel on do mojega prihoda domov.Vmes so mu pa malo pomagale babice, ki so jo vsak dan malo peljale ven, da je očka še kaj postoril, do mojega prihoda domov.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 11:12:59   
altati
Mojo hči je vzela moja sestra - bilo je dopoldne (ponjo je šla v vrtec), če bi nas pa presenetilo ponoči, smo bili dogovorjeni s sosedo (da jih zbudimo in jim predamo hči).

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 12:36:30   
lelaval
Jaz sem 3x hodila ponoči v porodnišnico. In, ker ponoči otroci spijo (vsaj moji), je moj samo šel zbudit svoje starše (spodnje nadstropje) in rekel, da greva v porodnišnico.  Ko sem šla 1. rodit, itak ni bil problem, 2. je bil že čez 1 uro doma (brzinski porod user posted image ) in je hčerka še spala, 3. pa je tudi prišel domov, ko sta starejša še spala, ker se najmlajši še ni ljubilo na ta svet, pa je šel domov. So pa prišli popoldne na obisk in sem dobila popadke, pa je poklical tasta, da pride ponje, da je lahko bil zraven pri porodu.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 12:46:12   
kofetek2010
mi2 sva ga odpeljala v šolo in nadaljevala pot v Postojno user posted image  če bi se pa zgodilo ponoči ali tekom dneva, ko ni v šoli, pa bi šel zraven - smo v porodnišnici vprašali in niso imeli nič proti user posted image  bi pač tačas gledal TV ali igral igrce ali pa spal user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kam s prvim otrokom ob drugem porodu?
12.6.2006 13:03:00   
žiža
Moj ima tud dokart ravno okoli mojega pdp-ja enotedensko usposabljanje. Celo nekje bogu za hrbtom, kjer po možnosti še telefoni ne bodo vlekli user posted image
V vsakem primeru pa bo naša ostala pri mojih starših, ko bom šla rodit.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?