|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtci v domžalah
27.2.2005 17:22:34   
tejč
Kaj priporočate? Zanimajo me kakršnekoli izkušnje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vrtci v domžalah
8.3.2005 20:56:37   
Anja167
Živjo! Nobenih izkušenj, ne? :)-
Mi smo že čisto razočarani, ker so nam tako v Urši kot tudi v vrtcu Domžale takoj rekli, da nimamo nobenih šans. Fajn, ne? Po moje jih ne bi imeli tudi, če bi oddala prošnjo takoj po rojstvu. Se mi pa zdi od vrtcev kar malo nesramno, da te "zavrnejo", še preden zaseda komisija. LP.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vrtci v domžalah
8.3.2005 21:00:31   
Alexandra
Jaz sem dala prošnjo v vrtec Urša, ko je bil Luka star 2 meseca, za september 2006, tko da bomo vidli, a nam bo ratalo. Upajmo.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vrtci v domžalah
9.3.2005 6:57:05   
tejč
O, poglej jih, Anja in Alexandra! Domžalčanki?

No, jaz bom rodila predvidoma maja 2005 in potem, ker delam v šoli, bom potrebovala varstvo (že jasli) v bistvu aprila 2006. Ampak, ker imam poleti možnost sama varovat otroka, nameravam iskat za april, maj, junij kar privat varstvo. A poznate kakšno dobro vzgojiteljico iz Domžal?

Potem pa tudi jaz želim vpisat otročka septembra 2006 v jasli.

Ampak saj ne morem dat prej vloge, preden se rodi, kajne?:zmeden2:

Hvala vama za odgovor.
P.S. Pofočkajte se in predlagajte dan in uro za srečanje Domžalčank za drug teden na forumu Srečanja in družabni dogodki.

Mateja:nosecka:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vrtci v domžalah
9.3.2005 21:05:46   
Anja167
Ne, ne moreš dati prošnje prej, ker moraš na njej napisati datum otrokovega rojstva. :(

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vrtci v domžalah
13.3.2005 21:42:53   
urška76
V Domžalah je res križ s temi vrtci. Vsi so polni do zadnjega kotička. Moja mami jih nekaj pazi (ima privat varstvo). Tud ona je zasedena, je komaj mojega Miha prevzela :)- No ja sem rezervirala prostor še pred rojstvom. Drugače pa ima psihologinja (al kako se ji reče) v vrtcu seznam varušk-privatnih in tudi označene tiste pri katerih dobi pozitivne povratne informacije. Vsaj tako so rekli starši.
Lp, Urša

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vrtci v domžalah
14.3.2005 20:06:50   
Anja167
Res je, in meni se zdi to prav žalostno. Privatna varstva so namreč, kakor vem, na črnem trgu, saj varuške nimajo priznanih strokovnih izkušenj. To seveda ne pomeni, da so zanič, pri marsikateri se otrok počuti precej bolje kot v vrtcu. Ampak dejansko pa nimaš kot starš nobenega zagotovila, da je varstvo v ustreznih, varnih prostorih, da je prehrana in vse ostalo neoporečno in da zna varuška res delati z otroki (vzgojiteljice vsaj poznajo kurikulum in znajo otroke usmerjati v pravo smer pri socialnem, čustvenem, motoričnem, kognitivnem razvoju). Tako da bi se morali kar malo zamisliti, v kakšnem stanju je varstvo otrok v naši občini, če ti v vrtcu samem jasno in glasno omenijo (ponujajo) tako opcijo. No, to je moje mnenje. LP, Anja

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vrtci v domžalah
14.3.2005 21:24:22   
urška76
Hja sej niso krivi vrtci, kriva je občina, ki hoče mlade družine, za vrtce pa ne poskrbi. Kar poglejte koliko novih blokov je bilo v zadnjih letih narejenih, pa niti enega oddelka v vrtcu ni več zaradi tega. Veliko staršev, ki so zaposleni v Lj, vozi otroke v Ljubljano tudi v vrtec. Žal.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?