|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vsi ki jeste čokolino, frutolino,...
13.12.2004 12:12:58   
Moyca_
meni še manjka par linotov za brisačko. Je treba zbrati za 6kg linotov- kar je pri 200 gramskih škatlah zelo zamudno (to je 30 linotov). Sevada so lahko tudi iz kilogramskih škatel-toliko boljše. Imamo jih že čez polovico, vendar sem ravnokar zvedela da se za brisačko zbira samo do konca decembra. Pa sem ravno včeraj poslala za kolendar linote:grrr::grrr::grrr:- bi jih raje imela za brisačko!!!

hvala vam in lep dan (zunaj pa je tako turobno:(()
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.12.2004 12:34:36   
sonjakk
Za brisačko je potrebno 24 linotov iz škatel, kar naj bi bilo enakovredno 6 kg. Glede na to da je 8 linotov iz škatel enakovredno 2 kg (čeprav po g ni čisto enekovredno...), kar je potrebno za koledar.
Vsaj mi smo dobili ravno v soboto brisačko, poslali smo jim 24 linotov iz škatel rižolina.

Tole so meni poslali:

Za Lino koledar je potrebno poslati 8 izrezanih Lino medvedkov iz škatlic otroške hrane Podravka ali pa iz katerekoli druge embalaže otroške hrane Podravka v vrednosti dveh kilogramov. Izrezke nam skupaj s svojimi popolnimi podatki pošljete do vključno 15.12. 2004 na naslov:

Za Lino brisačko nam morate do konca leta 2004 poslati izrezane Lino medvedke iz embalaže otroške hrane Podravka v vrednosti 6 kg. Naslov je napisan spodaj in je enak kot za Lino koledar.

Lino

p.p. 462

1001 Ljubljana

ali

Podravka d.o.o.

Tivolska 50

1000 Ljubljana

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2004 22:29:25   
Mimi*
Ej,nič ne boš zamudila,če boš brez brisačke.
Jaz sem ravno danes dobila dve po pošti in sta ze en dr.k:(
Material je najslabši,kar bi se dalo dobit...no ja,mogoče kot kakšna igračka za naše :duda:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

sindarin

Poznate naziv oz znak dobra igrača, ki ga podeljuje Ministrstvo za šolstvo in šport?

ne, ampak me zanima (48%)

ne, me ne zanima (7%)

da in se tudi pozanimam o izboru (29%)

da, ampak me sploh ne zanima (16%)

Število vseh glasov: 231

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!