|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vzgojiteljica tepe in kriči
3.8.2005 9:15:51   
lacoste7
Pri nas v vtrcu pa je ena vzgojiteljica, ki ima samo še 3 leta do upokoja grozna. Mamice pravijo, da samo kriči, menda jim da tudi kakšno okrog ušes, skriva copate. celo ravnateljica ji je že rekla, da naj se malo umiri, pa nič.

No in ta ženska bo jeseni menda imela mojega sina. Vse mamice smo ful proti njej. Zdaj me pa zanima ali lahko kaj storimo. Ponavadi v normalni službi, če ne delaš o.k. te odpustijo, kaj pa v vrtcu. Kaj bi naredili z njo, če se vsi zbunimo, da naši otrok pa že ne bo imela.

Prosim za nasvet, saj vem da ste med nami tudi vzgojiteljice.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vzgojiteljica tepe in kriči
3.8.2005 9:32:10   
darjatimci
Mi smo pa imeli eno tako mlado vzgojitelico,ki pa se je zdaj čisto spremenila predvidevam da je dobila kakšen ultimat,ker so bile pritožbe, na srečo ni bila v jaslih.

(odgovor članu lacoste7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vzgojiteljica tepe in kriči
3.8.2005 9:45:23   
muki1
U ****o, to pani kar tako. Jaz sem silno prepričana, da bi naredila vse, kar je v moji moči, da ta vzgojiteljica moje Neže nebi dobila v roke. Zdaj na kakšen način nevem, verjetno pa bi se oglasila pri njeni nadrejeni na eni debati.

(odgovor članu lacoste7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vzgojiteljica tepe in kriči
3.8.2005 10:11:29   
Marogica
Naj se gre nekdo še nekrat pogovorit v imenu staršev z ravnateljico. Če vas bo več, bo ravnateljica mogoče reagirala drugače in se pogovorila z to vzojiteljico.
Drugače pa je to lahko resen problem. Moj ta večji je imel prejšnje šolsko leto vzojiteljico, ki je imela 1 leto do penzije (sedaj je že upokojena-hvala bogu). Njej se je kar videlo, da nima nobenga interesa in potrpljenja več. Kljub temu, da sem velika zagovornica vrtcev, sem se včasih počutila skrajno neprijetno, ko sem našega pripeljala v vrtec. Predvsem zato, ker je naš fantek zelo živ in vedoželjen in skoz sprašuje(za nekoga celo gnjavi).
Probajte se pogovorit.

(odgovor članu lacoste7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vzgojiteljica tepe in kriči
3.8.2005 12:53:34   
m jana
Se strinjam z Marogico! Poskusaj se pogovorit z ravnateljico!
K sreci nimamo teh tezav!

(odgovor članu lacoste7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vzgojiteljica tepe in kriči
4.8.2005 9:06:19   
lacoste7
Punce hvala vam. Sem pa danes šla v vrtec vprašat in na srečo ne bo pritej vzgojiteljici. Ji je za las ušel, ker je rojen 4.1, če bi bil pa 31.12. pa bi jo imel. Sem si kar oddahnila.:bravo::bravo:

(odgovor članu lacoste7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?