|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zibelka ali ...
18.8.2005 12:36:06   
niksa
Čao nosečke. zanima me ali dojenčki bolje spijo v zibkah kot v ˝˝kinderpetih˝˝¨¨ Moj prvi sinko je zmeraj ful jokal v zibki tako da je pol spal v postelji zraven mene. In se vedno spi. zdaj ko bo se en :duda:pa ne vem kaj storiti glede spanja. HELP!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zibelka ali ...
18.8.2005 12:43:52   
JASNA D
Za moje pojme je zibelka metanje denarja skozi okno, razen, če jo seveda dobiš. Jo itak hitro prerastejo. Prej ali slej pa boš potrebovala otroško posteljo.

Jasna

(odgovor članu niksa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zibelka ali ...
18.8.2005 13:14:51   
jazz
Mi nismo nič zibelke kupovali, itak je samo za kratek čas. Imamo kar tamalo posteljico mislim da je 120-60. Pa bo lahko dalj časa na uporabi, sploh sedaj, ko ga je polna postelja-8,5 meseca.

(odgovor članu niksa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zibelka ali ...
18.8.2005 13:20:03   
*maja
Mi imamo za našo ta malo košek in jaz ti lahko rečem da je super. V posteljici se mi zdi tako majhna in se kar izgubi v njej. ;)

(odgovor članu niksa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zibelka ali ...
18.8.2005 13:52:44   
Mina1
Mi smo imeli zibeko pri obeh in to zato, ker je tudi moj gospod (se pravi ati) spal še v njej;) V zibelki niti ni hotel nevem koliko spati, tako da:zmeden2:

Drugače pa bi kupila kar tole posteljico 70*140, v kateri spi sedaj.

pa-pa Mina1

(odgovor članu niksa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zibelka ali ...
18.8.2005 14:33:34   
babylove
Zibelka je koristna priblizno 4 mesece, kasneje postane nevarna, ker otrok postane bolj okreten.

Ce je pri hisi dovolj denarja, se mi zdi fino kupit zibko, ker je tako srckana. Ampak pri nas ga ni bilo dovolj, je pa v posteljici ravno tako spal in ni bil za nic prikrajsan. Zibelka je bolj za mamino dusevno zadovoljstvo kot pa za dojenckovo dobro pocutje.

(odgovor članu niksa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zibelka ali ...
18.8.2005 15:51:01   
nat30
Posteljico 120 X 60 smo za začetek z blazinami pregradili na pol. Čisto v začetku je spal celo počez. Baje imajo dojenčki boljši občutek, če okrog njih ni prevelik prazen prostor. v tej posteljici je spal do cca. 3,5 let, nato smo kupili "tapravo" ta veliko posteljo 90X200, seveda z (snemljivo) ograjo. Odkar spi v njej, je "velik", tamalo posteljo pa bo dal dojenčku.

(odgovor članu niksa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zibelka ali ...
18.8.2005 16:47:17   
Minka Pobalinka
Mi bomo kupili posteljico, tako ki se kasneje spremeni v mladinsko... Mislim da je 140 dolžina.. Zibke ne bi kupovala, ker se mi zdi 50.000 kolikor stane preveč, za ta denar raje kupim kaj bolj koristnega za :duda:.. menda pa nam jo bo posodila kolegica..

(odgovor članu niksa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zibelka ali ...
18.8.2005 18:31:04   
bskrle
Zibko toplo priporočam, sploh če ima kolesa.
Skušaj si jo spoosditi ali kupiti rabljeno, saj jo potem lahko prodaš naprej in nisi na zgubi!
Mi imamo eno v kateri je spalo okoli 2o otrok!
In že oni so kupili rabljeno!
Smopa kupili novo posteljnino in blazino.

Posebej ponoči, ko imaš otroka lahko tik ob postelji in ti ne treba za vsak jokec vstajati. zanimivo, da pri nas po leto in pol nobena noče spati v otroški postelji, ampak v taveliki:zmeden:

(odgovor članu niksa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   zibelka ali ...
18.8.2005 22:38:26   
cmokec
Mi smo imeli pri Sari posteljico v spalnici in sposojeno zibko v dnevni sobi. Čez dan je bila v zibki, ponoči pa v spalnici. Kupovala pa zibke nebi, ker smo jo uporabljali le kratek čas. Sedaj bo v uporabi samo posteljica v spalnici, ker bo v dnevni čez dan prevelik kraval za spanje.

So pa meni svetovali dva ležišča, da se dojenček navadi na ločevanje dneva in noči. Da ve, kdaj počiva in kdaj je tadolgo spanje že od začetka.

(odgovor članu niksa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   zibelka ali ...
19.8.2005 16:58:33   
lumpy
Cmokec jaz bom imela isto, zibko čez dan v dnevni sobi in posteljico za čez noč v spalnici.

Mislim da če imaš možnost imeti zibko, ni slabo saj jo priporočajo, ker se otroci v njej počutijo varne , saj je približno takšen občutek kot v trebuhu, ker je vse bolj malo . In če ga daš spati v večjo posteljo ( kinderpet) je potrebno itak pregraditi, da ima občutek manjšega prostora in varnosti.

(odgovor članu niksa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?