|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmedena
14.9.2013 16:17:24   
gomerka
Pozdravljeni, že dolgo berem forume, danes sem se pa odločila da tudi sama nekaj povprašam. Upam, da mi bo katera vedela razjasniti situacijo glede na njene izkušnje.
Stara sem 24 let, s 1.7.2013 sem po 9ih letih prenahala s KT. Od takrat sem imela normalno 3 menstruacije (4.7-8.7, 2.8-7.8, ter 30.8-4.9). S partnerjem imava redne nezaščitene spolne odnose, saj si želiva naraščaj. 9.9 sem čez dan, vedno po opravljanju male potrebe na papirju zasledila roza izcedek, isto se je dogajalo naslednji dan (10.9). Najprej nisem dala pretirane opazke, ker sem pomislila da je to mogoče ovulacijska krvavitev (čeprav nikoli do sedaj nisem imela ovulacijske krvavitve). Naslednje dni do danes pa imam krvavitev, ki vsekakor ni enaka menstruaciji, je blaga, v celem dnevu ne napolnim normalnega vložka, ampak brez njega pa tudi ne morem biti, ravno tako nimam bolečin (ob menstruaciji imam hude krče, ter obilno krvavitev-menjam vložke max na dve uri). Zanima me, če se je katera od vas soočila s podobno situacijo? Menite da je to le vmesna krvavitev zaradi prenehanja KT? Ravno te dni bi morala imeti ovulacijo, katero vedno spremljajo boleče, napete prsi, beli tok, ter izrazito špikanje v jajčnikih. Tokrat znakov ovulacije ni.
Pa še nekaj me zanima, to sprašujem predvsem nosečnice oz. mamice katere je spremljala krvavitev v nosečnosti? Mislite da je možno da sem ubistvu noseča, ter da je to krvavitev v nosečnosti, ter menstruacija od 30.8 do 4.9 vbistvu ni bila menstruacija? (vem, svetovale boste test nosečnosti, ampak žal ker živim v tujini, na otoku, in sem oddaljena do prvega nosečniškega testa preko 40 km, bi najprej raje vaše mnenje, preden se odpravim 40 km stran le za nakup testa)

Upam, da sem kolikortoliko razločno napisala, kaj me zanima. Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmedena
14.9.2013 16:24:50   
Tippi
No, ne glede na to, kakšne odgovore boš dobila, bi ti jaz vseeno rekla, test je najbolj ziher!

Največ verjetnosti za krvavitev je, da se ti ureja ciklus po 9 letnem jemanju kontracepcijskih tablet. Neurejen ciklus, izcedki, tudi krvavitve, so zelo značilne za čas, po prenehanju jemanja kontracepcije.

Druga možnost, ki seveda tudi ni izključena in jo omenjaš, je ovulacijska krvavitev.

Tretja možnost je vgnezditvena krvavitev, če bi zanosila že v katerem od prejšnjih ciklusov.

In četrta možnost je tudi krvavitev med nosečnsotjo. s to imam celo izkušnje, prav letos. in pri meni ni šlo za roza izcedek, ampak kar konkretno za kri. A tudi tukaj ni pravila. lahko je le blag rjav, roza izcedek, lahko je kri, ki teče v potokih, pa je kljub vsemu nosečnost in se bodisi lahko slabo konča, ali pa tudi ne.

Torej vrniva se k mojemu prvemu stavku, še vedno je najbolj zanesljivo, da kupiš test in seveda ne glede na rezultat, da se odpraviš h gineku.

Srečno!

(odgovor članu gomerka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zmedena
14.9.2013 18:31:51   
gomerka
Hvala za odgovor. Torej bom v ponedeljek šla po test. Glede na to, da si omenila da si imela krvavitve v nosečnosti. Mi lahko poveš kako to zgleda??? Kot blažja menstruacija? je rjav izcedek al rdeč??? Hvala za odgovor, če ne prej, bom v torek naredila test. Sama sicer mislim da se cikel uravnava po prenehanju KT, ampak vseeno se bom prepričala da ne gre za morebitno nosečnost. Ko bi vsaj ugledala + :)) aja pa še to, če se izkaže da bo +, kako se je odvijala tvoja nosečnost kljub izcedkom? Namreč tukaj kjer živim, imam občutek da zdravstvo ni ravno v koraku s časom, zato bi rada vedela kako je gin ukrepal pri vas, da se bom znala boriti pri gin ;) Hvala za trud in odgovore

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?