|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobki?
7.3.2005 21:56:05   
niki5
Kdaj ste začele pričeti mazati dleseni z gelom, kateri naj bi oljašal pri izraščanju zob? Kako ste vedele, da kmalu prihaja zobek?

Naš ima ves čas rokice v ustih, slini se in je mala tečkica. Vse to pa lahko ni nič povezano z zobmi. Vem samo da kar nekaj časa traja da zob prodre skozi celo dlesen.. Tako da se mi ne sanja kdajbi sploh lahko rekla, tole so pa zobje :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zobki?
7.3.2005 22:01:02   
Sibil_
Sva že dve.Včeraj ponoči se mi je mali zbujal na dve uri in kar nekaj tečnaril, roke v usta si pa daje itak že dva meseca.Pa moje prste si vleče v usta in jih grize, pol pa uživa če prst premaknem in ga tako malo po dlesni počoham.Jaz tudi sumim zobke, ampak vedele bomo šele ko ven pridejo, ne?:duda:
LP pa čimmanj tečnobe,
Sibil

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zobki?
7.3.2005 22:20:53   
malena20
Jaz jih nisem mazala namreč nisem vedela da to sploh obstaja. Preden je Lara dobila zobek se je tud ful slinla in stalno je mela rokice v ustih ma moram reč da že veliko prej. Prvi zobek je dobila pri 7 mesecih. Kar nekaj prej pa je mela precej nabrekle dlesni, malo prej ko je prišel zobek na dan pa sem opazila belo pikico. Kakšnih drugih znakov, napr. vročine, ali zbujanja sredi noči ni bilo.:)

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zobki?
8.3.2005 5:49:05   
Lunca1
S čim jim mažete dlesni? Naša se namreč tudi precej slini, pa tlači roko v usta. samo se mi zdi pri 3 mesecih še malo zgodaj.:zmeden:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zobki?
8.3.2005 9:12:28   
brbra
Joj pri nas je isto:hudicek:Roke, slina in mamini prsti:)-
V Sanolaborju sem kupila gel primi denti per bambini in nam pomaga :bravo: samo kaj ko je sladko in ga najprej zmalo pojemo:zmeden:

lp

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zobki?
8.3.2005 11:25:57   
niki5
pri nas tudi ponoči ne spimo :( zbuja se na uro in pol do dve..
odkar je bil bolan je ves dan tudi nerazpoložen in ves čas sitnari, joka, pojam nimam kaj mu je, potem pa na vse živo pomislim, tudi na zobke.. da bi ja našla kakšnp razlago za njegovo vedenje :ups:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?