|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Brancin de lux


0

Brancin s krompirjem, bučkami in papriko – izvrsten obrok, primeren tudi za posebne priložnosti.



Očiščene brancine mariniramo z olivnim oljem, češnjev paradižnik, stroke česna, kapre, olive solimo in dodamo poper v zrnju. Pustimo malo v marinadi. V drugem pekaču razpostavimo krompirček, ga naoljimo in solimo. V tretjem pekaču pa pripravimo na 1 cm debele rezine narezane bučke in jih samo naoljimo. Brancine damo v pekač in vse tri pekače v že ogreto pečico na 180 °C. Bučke vzamemo ven po 8 minutah, brancina po 25 minutah skupaj s krompirčkom. Medtem na olivnem olju opečemo zelenjavo, v ponev najprej damo na rezine debeline noža narezan korenček, ga popečemo po obeh strani, nato dodamo papriko, narezano na trakove, in strok sesekljanega česna. Podušimo še dodatnih 5 minut, posolimo in popopramo na koncu. Živila naložimo na krožnik, po želji brancina filiramo in obložimo s krompirčkom, bučkami in papriko. Po okusu dodamo še tržaško omako. NASVET: Paprika je zelenjava, ki vsebuje največ vitamina C, celo več kot nekateri agrumi, zato jo v mojih receptih zasledite večkrat.

Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4
Zahtevnost: 4

– olivno olje
– 4 brancini (18 do 20 dag)
– 100 g češnjevega paradižnika
– 1 limona
– 5 strokov česna
– kapre, olive (pest)
– 1 rumena paprika
– 1 zelena paprika
– 1 rdeča paprika
– 500 g prepečenega krompirja (zamrznjeno)
– 2 bučki
– balzamični kis
– sol, poper, bazilika




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?