|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Shorty_
končno petek :) (10.9.)





torek, 5.3.2013

prvi dan vikend oddiha na Bledu61

kot sem obljubila sem vam dolžna poročilo :)

v petek smo se malo po 11i uri odpeljali dogodivščinam naproti. Po dobre pol ure vožnje smo že parkirali pred hotelom. Ker je soba na dan prihoda prosta od 14h dalje, smo šli smao preverit če lahko avto že pustimo pred hotelom, na moje veliko presenečenje je bila soba že pripravljena, vendar smo se vseeno odločili da gremo najprej na sprehod.

Od hotela Savica do jezera nas je ločilo le okoli 100 stopnic če je vrjeti moji 6 letnici :) sonček nas je močno grel in prav prijetno je bilo opazovati vse račke in labode kako so se nastavljali sončnim žarkom in pogledovali če ima kdo kak priboljšek zanje.

Seveda nismo mogli mimo tradicionalne blejske kremne rezine, kremšnite po domače. Ko smo se naužili sončka, popili kavico in sok ter se posladkali, smo se odpravili nazaj do hotela, seveda približno 100 stopnic tokrat navzgor, Nika jih je prehodila z lahkoto midva pa sva že kar sopihala pri zadnjih korakih :D

V hotelu nam je prijazna receptorka dala kartico od sobe in kartice za kopanje v sosednjem hotelu, ker kot hotelski gost prejmeš njihovo brisačo v uporabo. (se spomnite še tistega dela o mojem pakiranju, no mož me je prav grdo pogledal, saj smo imeli brisa s seboj za cel teden, saj veste za vsak slučaj) Sobo smo imeli v četrtem nadstropju in ko sem odprla vrata sem ostala odprtih ust, na koncu hodnika se je nahajala kuhinjska miza, na njej pol pladenj sadja, korak naprej pa še štedilnik in pomivalno korito :) Hotelski apartma je velik tako kot naše stanovanje, kopalnica s kadjo, kuhinja z veliko mizo, dnevna soba, kjer je bila pripravljena postelja za hčerko, spalnica  veliko zakonsko posteljo, omarami, pisalno mizo in velikim balkonom.

Razgled z balkona je bil res fantastičen, pogled na okoliške hribe in gore, Blejsko jezero in Blejski grad. Sploh ponoči, ko je grad osvetljen je res prekrasno.

Na hitro smo poiskali kopalke, saj je bila Nika že močno neučakana da skoči v bazen. V hotelu Golf se nahaja Wellnes Živa, kjer sta nas pričakala dva velika bazena povezana s tobganom, kar je narisalo nasmešek na obraz predvsem hčerki in možu, otroški bazen v dveh nivojih z vodno drčo, dva masažna bazena ter manjši bazen kjer lahko zaplavaš tudi ven.

Kaj kmalu so se oglasili želodčki, ki smo jih potešili na samopostrežni večerji v hotelu Golf, kjer je ponudba res raznolika, od hladnih, toplih predjedi, glavnih jedi, solat, sadja, sladic, skratka res vse kar ti srce poželi. Polnih želodčkov smo se odpravili čez dvorišče nazaj v naš začasni dom. Z Niko sva se še malo poigrali v hotelski igralnici ki se nahaja v vsakem nadstropju, navdušila jo je velikanska plišasta gosenica ter lesene kocke. V sobi je možek naštimal še karte ena in po nekaj odigranih igrah je mala odša v svet sanj, midva pa prijetno utrujena kmalu za njo....

...to je bil šele prvi dan ;)

 

 



Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.








5.3.2013
Ooooo, slišati je superca! Imaš kakšne slikice? Mene je zamikal razgled, mojega dragega pa ... kako udobna je postelja ;)
A mogoče veš, kako je poskrbljeno za dojenčke? Je možno dobiti posteljico za dojenčka al je bolje, da jo spakiramo s sabo?

5.3.2013
Za dojenčke dobiš tam od previjalne do stolčka za zajtrk, kahlice, skratka ni da ni, priporočam da prej pokličeš in ne reskiraš še ene prepolne potovalke, ker je res hotel prilagojen za otroke, tudi s prehrano. Slikce pridejo ko mi možek pokaže kako jih spravim s telefona, upam da jutri zvečer :) Postelja udobna zelo, zame pa itak lukusuz, k je veliko večja kot moja doma.

6.3.2013
Ne verjamemo - hočemo slikce :)

6.3.2013
Bazena s toboganom sta razveselila hčerko in očeta, mamica pa je že videla, da bo cel halo. He he.

6.3.2013
Ne ne, mamica je pobegnila v jacuzi in uživala v urici tišine in miru :)

11.3.2013
Slikice so že v albumu!
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.


Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...