|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Shorty_
končno petek :) (10.9.)





nedelja, 10.3.2013

Vsega lepega je enkrat konec32

....tako se je v nedeljo tudi naš dopust počasi zaključeval, misli so nehote že bežale v službo, šolo, kaj moramo vse še postoriti doma...

Zjutraj smo kmalu vstali, hitro odšli na zajtrk, saj nas je čakal labodek Zaki, hotelska maskota. Vsakega otroka je obdaril z liziko in revijo, Nika je bila seveda navdušena.

Po zajtrku je sledilo pakiranje vsega nazaj v potovalke, tu res pride do izraza to da na bazenu dobiš njihove brisače, saj smo vse lahko že pospravili v torbe in dali v avto. Nato smo odšli na kremšnito, katero je Nika prejela s kuponom v hotelu, v hotelu Golf pa je z veseljem popila odličen otroški koktail.

Sledilo je še nekaj urno namakanje v bazenu, tri dni namakanja v vodi utrudi tudi energično 6 letnico, ki je sama izrazila željo da gremo domov. Še predno smo prišli do avtoceste je že zaspala v avtu in vrjetno v sanjah podoživljala kaj vse se je dogajalo ta vikend.

 

Ob tej priložnosti bi se res rada zahvalila osebju hotela Savica za njihovo gostoljubje in  prijaznost skozi ves čas našega bivanja, mi se vsekakor še vrnemo :)



Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.








11.3.2013
Verjamem, da je bil dopust prekratek, ko pa ste uživali:) Sicer pa lahko kmalu spet ponovite:)

11.3.2013
To pa bomo sigurno ponovili!
10.6.2013
super!
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.


Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...