|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

10 kreativnih načinov, kako partnerju povedati za nosečnost

Uredništvo Ringaraja.net, 8.9.2023
Zbrali smo 10 zabavnih in kreativnih načinov, kako partnerju sporočiti, da bo očka.

image
Noseča sem! (Freepik.com)
/11


Ugotovitev, da ste noseči, je eden največjih trenutkov v življenju. To je divje, osupljivo, zunaj telesno doživetje. To je največja novica v vašem življenju - novica, ki jo komaj čakate, da jo delite s partnerjem, ki je pomagal ustvariti tega drobnega človeka.


Na strani Mother.ly so vprašali mamice, kako so to naredile in to je izbor 10 najbolj kreativnih in smešnih načinov:


1. Povejte z nakupovanjem živil

V trgovini kupite običajne izdelke, zraven pa dodajte paket plenic za novorojenčke. Ko pridete domov, prosite svojega partnerja za pomoč pri razpakiranju vrečk in seveda uredite, da dobi tisto s plenicami. Neka mama je rekla: "To je bila zadnja vreča; mož jih je vzel ven in rekel: "Kaj so to?! Potem sva oba jokala!"


2. Pustite, da prvi izve partner

Ena izmed mam je opravila test in ga pustila na pulti v kopalnici, da bi ga odkril njen mož. Rezultata sploh ni pogledala (potrpežljivost!). Rekla je: "Popolnoma sem pričakovala, da bo negativno, toda presenečenje (!), Bila sem noseča! Ni mu bilo treba niti reči ničesar - pisalo mi je na obrazu!"


PREBERITE TUDI: Kako bodočemu očku razkriti veselo novico? 


3. Naredite več testov

Ena od mam je rekla: "Stekla sem dol in imela 6 pozitivnih testov v rokah in rekla 'ti pravijo, da sem noseča, vendar se mi zdi, da ne kažejo prav!'"


4. Zbudi ga s čudovito novico

Ena mama je rekla: »Zbudila sem se sredi noči in SAMO VEDELA, da sem noseča - menstruacija mi sploh še ni zamujala. Naredila sem test nosečnosti in je bil pozitiven. Skočila sem na spečega moža in mu v bistvu potisnila test v obraz. Nisem mogla počakati! "


5. Dobil si (zelo posebno) pošto

Kupite odlično knjigo o tem, kako postati oče, in jo dajte v nabiralnik, kjer jo bo našel bodoči očka.


6. Novico zapiši ... na njegov krožnik za večerjo!

Na krožnik napišite "noseča" in ga nato segrejte v pečici 10 do 15 minut pri 350 stopinjah. Zložite večerjo na skrivno sporočilo in uživajte v pogledu presenečenja na njegovem obrazu, ko konča s hrano.


PREBERITE ŠE: 9 znakov, ki razkrivajo spol otroka v trebuhu


7. Podarite mu posebno darilo

Obožujemo te majice 'Najboljši očka' in mislimo, da bodo tudi bodoči očki vašega otroka. Morala boš počakati nekaj dni, da pride, zato razmisli, ali lahko tako dolgo skrivaš skrivnost ali ne!


8. Pusti namige po hiši

Kupi nekaj revij o nosečnosti, dude ali knjige z imeni za dojenčke in jih razporedi po hiši. Lahko traja nekaj časa, da bo partner povezal in sestavil sporočilo v glavi, ampak bo vredno.


9. Skuhaj večerjo z otroško tematiko

Govorimo o otroških rebrih, krompirčku, špinači - toliko okusnosti. Ko se usedete za večerjo, ga vprašajte, ali lahko ugane temo vašega jedilnika.


10. Sladke dobrote in več kilogramov v znak podpore

Kupujte ali specite piškote, krofe, piškote, piškote - kar vam srce poželi - in ko si privošči prigrizek, mu povejte, da ste mislili, da bi bilo lepo, da bi tudi on v znak podpore v naslednjih devetih mesecih pridobil nekaj kilogramov!

 

PREBERITE TUDI: Kako povedati za nosečnost?

 

VIR: Mother.ly


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kakšna je idealna teža nosečnice?
Ženske, ki se v nosečnosti močno zredijo, imajo pogosteje težave v nosečnosti in tudi po porodu. Če se v nosečnosti zred...
5
3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
4
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
4
7 stvari, ki dojenček počne v trebuhu
Brce že prepoznate, kaj pa še kaj drugega počne vaš dojenček v trebuhu? Preberite, presenečeni boste, kaj vse počne malo...
4



Nosečnice, bodite pozorne na temperaturo v...
Kako dolgo se lahko nosečnica kopa v morju? Je za nosečo žensko primerna vsaka voda v bazenu, tudi termalna? Vse to smo ...
Koriščenje letnega dopusta po starševskem ...
Ko se bliža konec starševskega dopusta, večino mamic zanima, kdaj in kako lahko porabijo še svoj letni dopust, da ta ne ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?