|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kako povedati za nosečnost?

Uredništvo Ringaraja.net, 22.6.2023
Poglejte si nekaj najbolj simpatičnih in zabavnih fotografij, s katerimi so nekateri pari oznanili svojo nosečnost!

image
SLIKA 1 - Jutranja slabost je zabavna ... očkom! (Likes.com)
/81


V galeriji fotografij preverite, na kakšen način so nekateri pari oznanili nosečnost. Nekatere fotografije so prav posrečene!


SLIKA 1 - Jutranja slabost je zabavna ... očkom!

Bodoči očetje so prvi, ki praznujejo, medtem ko bodoča mamica tišči glavo v WC školjko. Mislite, da bo še držal palec navzgor, ko bo moral dojenčku zamenjati pokakano plenico ob treh zjutraj?


SLIKA 2 - Ne spet!

Simpatično in luškana fotografija, ki govori sama zase. Upamo, da bo fantek ;)

 

PREBERITE TUDI: Kako bodočemu očku razkriti veselo novico?


SLIKA 3 - Kmalu!

Tale je čisto filmska napoved. Bratec ima pripravljeno orožje in vadi s čim bo premagal bodočega bratca/sestrico, ko mu bo ta ukradel pozornost.


SLIKA 4 - Omaka Prego

"Omakast" način naznanitve nosečnosti. No, tole bi bilo pri nas malce težko izvesti, ker nimamo omake z imenom Noseč. :D

 

PREBERITE ŠE: 9 znakov, ki razkrivajo spol otroka v trebuhu


SLIKA 5 - 28 dni kasneje

Še ena bolj reklamna ... Nosečniški test lahko povzroči ogromno različnih čustev. Za nekatere pozitiven test pomeni čas streznitve oz. resnosti, drugim je to oh-in-sploh.


SLIKA 6 - Enaka trebuščka

Mamica in očka simpatično primerjata svoja zaobljena trebuščka z napisom "Dojenček" in "Sladoled" - eden ti stopi srce, drugi se preprosto stopi.


SLIKA 7 - Naprodaj!

Nič več bikini kopalk, elektronskih napravic, glasne muzike ... skratka, nič več zabavnega. Življenje bo odslej povsem drugačno.


SLIKA 8 - Deložacijski odlok za zibelko

Ko je treba zapustiti mehko posteljico je lahko res zelo hudo. Za se takole zjokati na ves glas, še posebej, če je to zato, ker bo v zibelko kmalu prišel tvoj mlajši bratec/sestrica, ki ti bo še vso pozornost vzel.


SLIKA 9 - Pozor! Grbina!

Zaenkrat je tale rastoča grbina še čisto simpatično dejstvo, ampak počakajta, da pride do ostrih in nepredvidljivih ovinkov starševstva. ;)

 

VIR: http://likes.com/


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

5 znakov, da si pripravljena na drugega ot...
Mamice se večkrat sprašujemo, kdaj je čas za drugega otroka. Upoštevamo veliko dejavnikov, ponavadi pa pozabimo nase. To...
5
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5
VIDEO: Kako deluje zunajtelesna oploditev ...
V tem kratkem videu je na zelo razumljiv način razloženo, kako deluje zunajtelesna oploditev IVF.
4
Pozna nosečnost je opredeljena kot rizična
Ženske vedno bolj pogosto zanosijo in rojevajo v poznih 30-tih letih, v zadnjih letih pa je trend zanositve in rojevanja...
3



Polovica nosečnic je starejših od 30 let
Zadnje raziskave so pokazale, da je povprečna starost ženske, ki postane prvič mamica, danes 29,8 let. Pokazale so tudi...
Moram delodajalcu razkriti načrtovano nose...
Ali ste dolžni delodajalcu zaupati svoje načrte glede morebitnih nosečnosti, ko podaljšujete ali na novo sklepate delovn...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?