|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

10 let dobrodelne akcije Podarite nam modro srce

S. M., 28.2.2016
Po mesecu dni zbiranja modrih src z lepimi željami za prihodnost se je 15. februarja sklenila letošnja velika dobrodelna akcija Podarite nam modro srce, v okviru katere je Beiersdorf d.o.o. Učni sklad NIVEA obogatilo za 20.000 EUR.

image
Četrtošolci ljubljanske OŠ Sostro na zaključku dobrodelne akcije
/51


V Ljubljani so 24. februarja na obeležju 10. obletnice dobrodelne akcije predstavniki podjetja Beiersdorf , d.o.o. predali sredstva v Učni sklad NIVEA, ki pod okriljem Zveze prijateljev mladine Slovenije že deset let štipendira otroke in mladostnike iz socialno šibkejšega okolja in jim tako pomaga do svetlejše prihodnosti. Akcija je v desetih letih zabeležila kar 82 štipendistov.

 

"Prihodnost je v rokah mladih, zato je prav, da jo osvetlimo."

Ček so slavnostno predali na prireditvi v Hiši branja, pisanja in pripovedovanja Vodnikove domačije v Ljubljani, kjer se je zvrstilo mnogo prijateljev akcije. Ena od dolgoletnih ambasadork akcije, publicistka in profesorica dr. Manca Košir, je povedala, da jo navdušujejo vse zgodbe štipendistov, ki si s pomočjo Učnega sklada NIVEA gradijo svetlejšo prihodnost. Vodja projekta pri podjetju Beiersdorf, d.o.o., Katja Pavli, pa je zbranim povedala, da z veseljem vodi projekt dandanes že vseslovenske akcije: "Akcija z velikim številom izdelanih modrih src vedno znova dokazuje, da smo ljudje v svojem bistvu pripravljeni pomagati drugim. Prihodnost je vsekakor v rokah mladih in zato je pomembno, da jim osvetlimo pot."

 

S prisotnostjo in pevskim nastopom so prisotne razveselili tudi četrtošolci ljubljanske OŠ Sostro, ki so letos v posebnih videih izrazili svoje poglede na življenje v prihodnosti in kaj si želijo postati, ko odrastejo. Posebno plesno točko je pripravil tudi nekdanji štipendist Martin, danes enaindvajsetletni študent fizike, ki se je v srednješolskih letih prav zaradi štipendije Učnega sklada NIVEA lahko udeleževal plesnih treningov.

 

Štipendije niso le denarna razbremenitov, tudi okrepijo samozavest

Prav izvenšolske aktivnosti in športna udejstvovanja so tista, ki mlade v času šolanja notranje bogatijo in tako so akcijo letos podprli tudi pri ljubljanskem Hokejskem klubu Olimpija. "Počaščeni smo, da lahko podpremo dober namen. Tudi mi imamo vsak dan stik z mladimi, ki stopajo na poti k svojim sanjam in lepši prihodnosti. Če bi otrokom in mladim kaj svetovali oziroma jim zaželeli za prihodnost, je to, da s trudom in vztrajnostjo svetla prihodnost zagotovo ne uide," je izjavil predstavnik kluba Sandi Fon.


Za konec je z žametnim glasom navdušila še mlada ambasadorka, pevka Alja Krušič, ki je letos v imenu akcije obiskala že šolarje v Mariboru.

 

Deseta obletnica akcije NIVEA Podarite nam modro srce pa je poleg štipendistov največji vtis prav gotovo pustila Zvezi prijateljev mladine Slovenije. Predsednica zveze Darja Groznik je ob priložnosti povedala: "Štipendije mladim ne ustvarjajo zgolj boljših finančnih pogojev, najpomembneje je, da s tem dobijo potrditev, da vanje in njihovo svetlo prihodnost nekdo verjame."

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
11
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
10
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
7
Pisanka za Karolino
Kot vsi drugi otroci tudi deklica Karolina v teh dneh že veselo pričakuje darilo velikonočnega zajčka. Največje in najle...
7



Downov sindrom: Obujmo pisane nogavice!
Praznovanje letošnjega, že 15. svetovnega dneva Downovega sindroma, lahko podprete tako, da na Facebooku društva Downov ...
Dobrodelna pustna nagradna igra Fala Slončka
Naj fotografija vaših pustnih dobrot osreči otroke v stiski, vam pa prinese čudovito nagrado.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?