|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

11 lastnosti mamic, rojenih v maju

Uredništvo Ringaraja.net, 18.5.2023
Mamice, rojene v maju so izjemno čustvene, karizmatične in v pogonu od jutra do večera.
Ključne besede:

image
Kakšne so mamice, rojene v maju? (FOTO: Freepik.com)
/11


Če ste mama, rojena v maju, veste, da nimate počitka. V pogonu ste od jutra do večera, polne energije, delovne in vedno uresničite svoje cilje.

 

To je 11 lastnosti, ki odlikujejo majske mamice:

 

1. Uresničijo vse cilje

Imajo močno voljo in znajo se same motivirati za opravljanje kakršnekoli dejavnosti. Zaradi trme vedno zaključijo, kar začnejo.

 

2. So zelo čustvene

To so mamice, ki po eni strani točijo krokodilje solze na prvi predstavi v vrtcu, po drugi strani pa se spremenijo v prave zmaje, ko jih njihovi ljubi škratki, ki so prej tako prisrčno peli, spravijo ob živce.

Dobro je to, da kljub temu, da se hitro razjezijo, se potem tudi hitro pomirijo.

 

3. Polne energije in karizmatične

Mamice, rojene v marcu bodo organizirale najboljše zabave za rojstni dan njihovega malčka. So energične, zabavne in v pogonu od jutra do večera.

In tako karizmatične, da so vedno v središču pozornosti, saj si človek ne more pomagati, da jih ne bi imel rad.

 

PREBERITE TUDI: 8 lastnosti mamic, rojenih v aprilu

 

4. "Multitasking"

Vse mamice vemo, da moramo ob rojstvu otroka še bolj razviti sposobnost večopravilnosti. Majske mamice pa so prave mojstrice v tem - naravno jim je dano, da povsem brez težav po telefonu naročajo možu, kaj naj prinese iz trgovine, enemu otroku brišejo rit, drugega opazujejo s kotičkom očesa, kaj počne in z desno nogo še mešajo omako za špagete.

 

5. Posesivne

Osebe, rojene v maju so vdane in zveste. Vendar to s seboj potegne ljubosumje in posesivnost.

 

6. Delovnost

Mamice, ki so rojene v maju, verjamejo, da se je za uspeh treba potruditi, zato so ambiciozne in predane.

V svoj cilj vložijo vso energijo, voljo in trud, kar je pri materinstvu čudovito. Težava se pojavi takrat, ko pozabijo, da delo ni vse, kar je pomembnega v življenju.

 

7. Obožujejo potovanja

Rade spoznavajo nove kulture in ljudi, sanjajo o tem, da bodo prepotovale svet.

Kar pomeni, da če imate doma majsko mamico, boste najverjetneje prva potovanja doživeli že v nahrbtniku, ko sploh še ne boste znali hoditi.

 

PREBERITE TUDI: Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvojega otroka 

 

8. Umetniške duše

Mamica, rojena v maju bo nadvse uživala v ustvarjanju s svojim otrokom. Risanje, striženje, leplenje, pleskanje, plesanje, petje ... samo da bo kreativno.

 

9. Prefinjene zapravljivke

Majske mamice rade zapravljajo, ampak znajo tudi varčevati. Če gre za srečo njihovih otrok, mu bodo kupile same lepe stvari, vendar ne bodo nikoli zapravljale, če denarja ne bo dovolj.

 

10. Trmaste svojeglavke

Ko si je ustvarila svoje mnenje, jo boste težko prepričali v nasprotno. Prepir z majskimi mamicami je lahko zelo naporen, zato je najboljše kar takoj osvojiti pravilo: "Mama ima vedno prav."

 

11. Sanjava realnost

Majske mamice rade sanjarijo, vendar bodo njihovi cilji vedno realni. Lahko imajo visoke cilje, vendar se zavedajo svojih sposobnosti in cilje temu primerno tudi prilagajajo.

 

PREBERITE TUDI: 8 lastnosti otrok, rojenih v maju

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
11
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
10
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
7
Pisanka za Karolino
Kot vsi drugi otroci tudi deklica Karolina v teh dneh že veselo pričakuje darilo velikonočnega zajčka. Največje in najle...
7



BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?