|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

5 znakov, da sta v zdravem in trdnem razmerju

P.Z., 28.7.2023
Če počasi načrtujeta novega družinskega člana, preverita, ali je vajino razmerje zdravo in trdno. To je 5 znakov, ki kažejo na to, da sta pripravljena na novo obdobje in bo vajina zveza to tudi zdržala.

image
5 znakov, da sta v zdravem in trdnem razmerju. (Freepik.com)
/11


Ko se partnerjema pridruži dojenček, se življenje povsem spremeni. Veliko manj časa ostane za negovanje partnerske zveze, zato je dobro, da je ta pred prihodom malega zaklada trdna in zdrava. To je 5 znakov, da sta v zvezi, ki bo preživela tudi prve, burne mesece po prihodu novega člana.


1) Kažeta svojo pravo naravo

Zavedata se, da ima vsak človek dobre in slabe lastnosti. Svoje slabe lastnosti, stiske in čustva delita med seboj in sprejemata tudi partnerjeve »težke dneve«. Ne pretvarjata se, da sta nekaj drugega in da sta popolna, ampak znata pokazati svojo ranljivost.


PREBERITE TUDI: RESNIČNA ZGODBA: Od neplodnosti do rejništva


2) Enakovrednost

V odnosu sta enakovredna. Cenita in poslušata ideje, zamisli drug drugega, delo doma je enakovredno razdeljeno, pred večjimi odločitvami se vedno posvetujeta. Noben ni bolj dominanten od drugega in zrelo odreagirata tudi v primerih, ko se motita.


3) Razlike med vama poglabljajo odnos

Razlike med odraščanjem, razlike v razmišljanju samo poglabljajo vajin odnos in ga ne razdirajo. Vesta, da vsak lahko prinese nekaj, sprejemata, da sta vsak svoja oseba, ki pa morata skupaj delovati v najboljše dobro obeh.


PREBERITE TUDI: Neplodnost vpliva na partnerstvo


4) Sledita svojim sanjam

Vsak ima svoje sanje in cilje, imata pa tudi veliko skupnih. Pri skupnih ciljih delujeta usklajeno, medtem ko se pri individualnih ciljih podpirata. Tudi, če mora zato kdaj kdo večkrat pomiti posodo, ker je drugi v službi ostal do večera. Vse to je podpora sanj drugega.


5) Skupaj preživljata kvaliteten čas

Če sta rada v družbi drug drugega, potem ni pomembno, kam sta odložila telefon, ko sta prišla iz službe. Seveda ni treba biti ves čas skupaj, vsak ima svoje hobije in prijatelje, vendar čas, ki ga preživita skupaj, preživita kvalitetno. Pa tudi če bereta vsak svojo knjigo na kavču.


PREBERITE TUDI: 7 vprašanj, o katerih se morate pogovoriti s svojim partnerjem, preden zanosite

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
21
Ko odnos med odraslo hčerko in mamo boli
"Vse sem poskusila, toda mama še kar noče spregledati in je vsakič, ko začnem govoriti o svoji bolečini, ali užaljena a...
4
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.
2



Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi, da ženska zanosi kljub...
5 najboljših spolnih položajev za zanositev
Nekateri trdijo, da lahko s določenimi položaji pri seksu povečamo možnosti za zanositev. Preverite in poskusite, škodit...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?