|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Darilni paketi za enoletnike - februar 2011

Uredništvo Ringaraja.net, 3.2.2011
Ringaraja vsak mesec obdaruje malčke, ki v določenem mesecu pihajo prvo svečko. Praznuje tudi vaš malček svoje prvo leto v februarju? Potem se prijavite, saj vsak mesec izžrebamo pet paketkov s katerimi obdarimo vaše malčke.

image
/71


Prvo dopolnjeno leto, prva svečka. Gre za pomembno prelomnico, saj vaš dojenček postaja otrok, počasi se postavlja na noge in morda že izgovarja prve besede. Vse bolj samostojen je in vse več kondicije potrebujete, da sledite njegovemu tempu. Prva tortica je najslajša in prva rojstnodnevna zabava ostane za vedno v spominu.

Tudi Ringaraja želi z vami proslaviti to čudovito prelomnico! Zato smo pripravili darilne pakete za enoletnike. Če pihate prvo svečko ta mesec, se čim prej prijavite! Če vas prva svečka čaka v naslednjih mesecih, pa lahko prav tako že pošljete vašo prijavo. Upoštevali jo bomo v mesecu obdarovanja, v katerem 1. rojstni dan praznuje vaš malček (npr. če že zdaj oddate prijavo, vaš otrok pa ima rojstni dan marca, bomo vašo prijavo vključili v marčevsko žrebanje).


Za februarske darilni paket za enoletnike se lahko prijavite če:

• Bo vaš malček v februarju 2011 dopolnil 1 leto.*

• Sprejemate Splošni pogoji in pravila – Ringarajin darilni paket za enoletnike
• S sodelovanjem boste prijavljeni v Ringarajine e-novičke za starše

*V primeru, da boste izžrebani, vas bomo pred prevzemom darila prosili, da predložite dokazilo (kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice otroka). Če dokazila ne predložite v 7 dneh od prejema obvestila o prejemu nagrade, sklepamo, da pogoja ne izpolnjujete in izžrebali bomo drugega nagrajenca


Jih izpolnjujete? Prijavite se ZDAJ, TUKAJ!


Navedite vaše ime in priimek, naslov, ime otroka in njegov rojstni dan. Pod zadevo vpišite Ringarajini darilni paketi za enoletnike – februar 2011 (oziroma mesec 1. rojstnega dneva).

Prijave za tekoči mesec sprejemamo najkasneje do zadnjega dne v mesecu. Med vsemi prijavami bomo skupaj z našimi partnerji obdarovali pet otrok. V kolikor več članov iste družine prijavi svojega otroka, bomo upoštevali samo eno prijavo. Nagrajenci bodo objavljeni v januarju (najkasneje do 04.03.2011) na portalu www.ringaraja.net, v rubriki Ringarajini darilni paketi.


Kaj je v februarskem paketu za enoletnike?

1. Podjetje
Galavita d.o.o. podarja blag negovalni izdelek za majhne otroke, kremo Galavita Baby. Krema učinkovito neguje in ščiti občutljivo otroško kožo s surovinami naravnega izvora.

2.
Anaya d.o.o., vam podarja Anaya Lotus, masažno suho olje za telo. Vsebuje hladno stiskana rastlinska in naravna eterična olja, ter je primerno tudi za občutljivo kožo dojenčkov in mamic, kožo ščiti in pomirja.

3.
Trgovina srcek.si vam podarja pisane kocke, izdelek ki ga odlikuje kvaliteta, funkcionalnost, oblikovna zasnova je narejena s poudarkom na izobraževanju in pridobivanju spretnosti ter motoričnih sposobnosti, hkrati pa prinaša užitek pri igranju.

4. Podjetje
Morfem d.o.o. podarja knjigico Strahec Vili v otroški domišljiji. Zgodba opisuje nočne strahove skozi oči dečka, ki vsak večer oživijo in rastejo z otroško domišljijo.

5.
Probiotiki za otroke Jogermina Junior, ki so brez genetsko spremenjenih organizmov, glutena, laktoze in alergenov.Prispeva jih podjetje Bio Medico Trendi.

6.
Teekanne podarja "Kid's Tea", otroški čaj, ki je uravnotežena mešanica sadežev in zelišč, primerna za otroke od dopolnjenega 9. meseca starosti dalje. Hibiskus in komarček pomagata prebavi, medtem ko janež pomaga izboljševati črevesno delovanje. Rooibos, šipek in kamilica krepijo obrambne sposobnosti organizma, zreli sadeži pa dodajo čudovit okus.

 

 

Imaš vprašanje ali želiš z nami deliti, česa se je tvoj malček najbolj razveselil? Pridruži se debati na forumu!

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2
Darilni paket za nosečke - september 2018
Preveri novega sponzorja v septembrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodeluješ lahko od zanositve do dopolnjenega 35.t...
2
Nagradni program: Darilni paketi
Si noseča? Morda že tik pred porodom? V rokah že držiš drobceno štručko oziroma malega navihančka? Imaš doma razposajene...
2



Darilni paket za nosečke - januar 2020
Pri nas obdarovanja potekajo celo leto. Januarske darilne paketke smo napolnili z uporabnimi darili za bodoče starše. Pr...
Paket za novorojenčke - avgust 2011
photo
Ste v velikem pričakovanju? Torba za v porodnišnico je pripravljena, kotiček za novega družinskega člana z vsemi pripomo...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?