|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

EKO OKRASKI ZA NOVOLETNO JELKO

Uredništvo Ringaraja.net, 18.2.2010
Vrtec Šoštanj je izdeloval eko okraske za letošnjo novoletno jelko.
Ključne besede:

image
/31


Skupinica otrok iz našega vrtca se je sredi decembra s kombijem odpeljala na velenjski grad. Tja smo odšli s prav posebno nalogo: nameravali smo okrasiti novoletno jelko našega vrtca. Ko smo prišli, je bilo nekaj drevesc že okrašenih, druga pa so še čakala na »svoje« otroke. V tem šolskem letu smo vključeni v projekt EKO vrtec, zato smo s seboj prinesli eko okraske, ki smo jih naredili iz oblancev, in z njimi okrasili jelko. Bili smo veseli in ponosni, saj je bila naša jelka najlepša eko jelka.


Vrtec Šoštanj, enota Brina, vzgojiteljica V. Mevc

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Brez GSO – brez gensko spremenjenih organi...
Gensko spremenjeni organizmi (GSO) so prek vpliva multinacionalk in farmacevtske industrije postali pomemben del pridela...
3
10 eko družinskih nasvetov
Predstavljamo vam nekaj preprostih, vendar pomembnih napotkov iz vsakdanjega življenja, ki bi jih morali upoštevati vsi.
2
Ozaveščeni državljani
Slovenija je bila na podnebni konferenci ZN razglašena za državo s podnebno najbolj ozaveščenimi državljani
2
Strožja pravila za shranjevanje in recikli...
V EU so septembra z novelo direktive o baterijah (Direktiva 2006/66/ES, ki je bila sprejeta že leta 2006) začela veljati...
2



Mengeška koča
photo
Mladi hribovski zagnanci smo se skupaj s starši odpravili po poti Trim steze na mengeško kočo.
TRŽNICA S SADJEM
OŠ Ivana Cankarja, Vrtec Cven, Ljutomer, vzgojiteljica Marjeta ZmazekPrelepi jesenski dnevi so nas privabljali k igram n...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?