|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

FB nagradna igra Thermana: pravila in pogoji

Uredništvo Ringaraja.net, 18.7.2013
Pravila in pogoji sodelovanja v Nagradni igri Thermanina kopanja in vodne zabave

image
/11


Na Facebook strani portala Ringaraja.net Ringaraja – ko pomislite družina med 18. in 26. julijem 2013 poteka nagradna igra Thermanina kopanja in vodne zabave, v kateri lahko osvojiš eno od super nagrad – tisto, ki so jo izbereš sam/a.

Nagradno igro organizira podjetje Danu d.o.o., Ledarska ulica 3, 1000 Ljubljana, v sodelovanju s podjetjem Thermana d.d., družba dobrega počutja, Zdraviliška c. 6, 3270 Laško.

 

Kaj moraš narediti?

Nagrado lahko osvojiš tako, da najprej prijavljen s svojim Facebook profilom všečkaš eno od treh v albumu nagradne igre objavljenih slik, ki opisuje nagrado, ki si jo najbolj želiš osvojiti (pod sliko klikni »Všeč mi je«), nato pa pod njo v komentar napišeš vsaj eno poletno dogajanje, ki je za to poletje napovedano v Thermani Laško.

 

SODELUJ V NAGRADNI IGRI TUKAJ!

 

Žrebanje nagrad

Med vsemi sodelujočimi, ki bodo v času trajanja nagradne igre izpolnili pogoje sodelovanja, bomo 29. 7. 2013 izžrebali prejemnike nagrad. Za vsako nagrado se v žreb s po eno srečko uvrstijo vsi oboževalci strani Ringaraja – ko pomislite družina, ki so izpolnili vse pogoje nagradne igre in se označili ali komentirali dotično nagrado (fotografijo želene nagrade).

 

Nagrade

Nagrade so prikazane na fotografijah v albumu »NAGRADNA IGRA Thermanina kopanja in vodne zabave« na Facebook strani Ringaraja – ko pomislite družina. Nagrade so:

  • 2x družinska vstopnica v bazene Thermane Laško - 2 odrasli osebi + 1 otrok (5 - 18 let)

Z družino na kopanje v Thermano Laško! Zabavna vodna doživetja, polna vragolij in norčij, vam bodo pričarala nepozaben dan. Številni, različni bazeni zagotavljajo super zabavo tako za odrasle kot za otroke. V Termalnem Centru smo za prijetna družinska doživetja oblikovali družinske vstopnice.

  • 3x kopanje + savna v Thermani Laško za 1 osebo

Zapeljite se v Thermanin svet brezskrbnosti, sprostitve in razvajanja. Tukaj lahko čez dan uživate v bazenih pod čudovito stekleno kupolo ter se predate vročemu zraku savne, kjer v Savna Centru izvajamo bogate savna programe.

  • 5x kopanje v bazenih Thermane Laško za 1 osebo

Prepričajte se o skrivnostni moči termalnih vrelcev in se odpravite na kopanje v svet vodnih dogodivščin, vsak dan in ob vsakem vremenu!

 

Kdo ne sme sodelovati?

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Danu d.o.o. in v podjetju Thermana d.d., družba dobrega počutja ter njihovi ožji družinski člani* ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre. Če je v igri izžrebana katerakoli izmed oseb, ki v igri ne sme sodelovati, se žrebanje avtomatsko ponovi.

*Zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni živi v življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega.

 

Rezultati glasovanja in žrebanja ter prevzem nagrad

Vsi nagrajenci bodo najpozneje naslednji dan po žrebanju (30. 7. 2013), objavljeni na spletnem portalu www.ringaraja.net in na FB strani Ringaraja – ko pomislite družina. Če se dobitnik nagrade na objavo najkasneje v 7 dneh ne bo odzval in poslal svojih podatkov (naslov, davčna številka in telefonska številka), bo organizator štel, da dobitnik nagrade ne želi prevzeti in je organizator prost vsakršnih obveznosti do nagrajenca.

Če nagrajenec ne posreduje organizatorju navedenih podatkov, ni upravičen zahtevati izročitev nagrade od organizatorja. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil. Nagrade ni možno zamenjati ali izplačati v gotovini. Pravice prevzema nagrade ni mogoče prenesti na tretjo osebo, razen, če je nagrajena oseba mladoletna oz. oseba z omejeno poslovno sposobnostjo. V tem primeru, je dolžan osebne podatke posredovati eden izmed staršev oziroma zakoniti zastopnik, ki se zaveže skupaj z nagrajencem, da bo prevzel nagrado v skladu s pravili te nagradne igre.


Davki in akontacija dohodnine

Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). V kolikor izpolnjuje pogoje v skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, je prejemnik dolžan nagrado prijaviti v napovedi za dohodnino. Ker nobena nagrade ne presega vrednosti 42 €, odvajanja akontacije dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi ni potrebno. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

 

Varovanje podatkov

Organizator se zavezuje, da bo varoval zaupnost posredovanih osebnih podatkov nagrajencev in jih brez izrecnega dovoljenja sodelujočega v nagradni igri ne bo hranil, obdeloval, uporabljal niti posredoval tretjim osebam. Kdor sodeluje v nagradni igri, se strinja, da se zbrani osebni podatki hranijo v podjetju Danu d.o.o.. ter uporabijo za namen obveščanja o rezultatih nagradne igre.


Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri

Pravila in splošni pogoji te nagradne igre so na voljo na spletnem portalu www.ringaraja.net. Organizator lahko spreminja pravila igre, o čemer bodo udeleženci obveščeni na spletnem protalu www.ringaraja.net in na Facebook strani Ringaraja – ko pomislite družina. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili in pogoji in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za prevladujoča glede na vse druge objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

 

Ostale določbe

Za vse ostale spore je pristojno Okrajno sodišče v Ljubljani.

 

Ta pravila začnejo veljati z dnem 18. 7. 2013.

 

SODELUJ V NAGRADNI IGRI TUKAJ!

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
39
Je bilo našim staršem lažje kot nam?
Po nedavnih raziskavah je bilo starševstvo v osemdesetih in devetdesetih letih za naše starše veliko lažje kot za nas - ...
29
Kdaj je pravi čas za otrokove počitnice zd...
Je moj otrok že zrel za počitnice pri babici in dedku? Bo zdržal več noči brez domače postelje in maminega poljubčka za ...
11
Kako otroka spraviti iz hiše?
Karkoli boste otroku govorili (kako zelo je čas, preživet v naravi, zdrav ali koliko zanimivih reči se skriva na vrtu), ...
6



Kdaj se odločiti za poslikavo obraza?
Starši v iskanju popestritve zabave za otroka raziskujejo različne ideje. Poleg animacije otrok, je poslikava obraza pri...
Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?