|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Petkova ideja za vikend: Gremo na že 6. festival Dojiva.se

Uredništvo Ringaraja.net, 1.8.2019
Festival Dojiva.se bo potekal v 15 slovenskih krajih s številnimi predavanji in individualnimi svetovanji glede dojenja, nosečnosti in skrbi za otroka, ter pogovori med nosečnicami in mamami, ki so namenjena predvsem prenosu dragocenih izkušenj.

image
Festival je odlična priložnost za srečanja v živo.
/11


Vsako leto 2. avgusta obeležujemo svetovni dan dojenja. Sicer je pa temu naravnemu in čudovitemu hranjenju dojenčka z najboljšo hrano na svetu posvečen cel prvi teden v avgustu. 

To soboto, 3. avgusta 2019, zato z veseljem pozdravljamo in podpiramo letos že 6. festival Dojiva.se.

 

Zaupam si

Sporočilo lestošnjega festivala Dojiva.se je zaupanje vase, ki je po mnenju organizatorjev ključnega pomena za vsako mamo ob vstopu v materinstvo in vsakega očeta ob vstopu v očetovstvo.

"Z letošnjo temo festivala Zaupam si želimo opozoriti na to, da so težave, s katerimi se soočajo doječe matere, vsakdanje in bi zato rešitve lahko bile velikokrat preprostejše, če bi matere imele več zaupanja vase. Zato javno govorimo o težavah in izzivih materinstva, da bodo svoje težave prepoznale tudi skozi izkušnje drugih mam ter dobile pogum in praktične nasvete, kako jih premagati," pojasnujejo organizatorji in dodajajo:

"Ko si namreč enkrat vrnemo zaupanje vase, je tudi odločanje in prevzemanje odgovornosti veliko lažje. To vpliva tudi na samozavest žensk, ki se nemalokrat soočajo z občutki krivde; tudi zaradi pomanjkanja zaupanja vase. Več zaupanja vase pomeni manj negotovosti in več družinske harmonije."

 

PREBERITE TUDI: ABC dojenja

 

Festivalsko dogajanje bo v 15 slovenskih mestih

Letošnji festival Dojiva.se bo potekal v 15 slovenskih mestih: v Ajdovščini, Celju, Črnomlju, Kopru, Kranju, Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu, na Ptuju, v Ravnah na Koroškem, Tržiču, Velenju, Zagorju ob Savi in Železnikih. 

Kaj se bo v okviru festivala dogajalo v posameznem kraju, se razlikuje od kraja do kraja, praviloma pa ga sestavljajo predavanja, posvečena dojenju, nosečnosti in skrbi za otroka, pogovori med nosečnicami in mamami, ki so namenjena predvsem prenosu izkušenj, ter individualna svetovanja glede dojenja, nosečnosti in skrbi za otroka.

Kakšen bo program v vam najbližjem kraju oziroma kraju, kjer bi se radi udeležili festivala Dojiva.se, preverite na tej povezavi.

 

Na Facebooku združenih že več kot 15.000 nosečnic in mam 

Skupnost Dojiva.se je prvotno nastala na socialnem omrežju Facebook in danes združuje že več kot 15.000 nosečnic in mam. Festival je tako način, da se ob sodobni komunikaciji v virtualnem svetu nosečnice in matere srečajo tudi v živo - se med sabo še bolj povežejo in s poučnim festivalskim dogajanjem prejmejo številne praktične informacije, nasvete ter podporo za soočanje z izzivi nosečnosti in materinstva.

Več o festivalu, katerega pokrovitelj je spletna šola za starše Veva.si, najdete na spletni strani Dojiva.se.


Festival Dojiva.se

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
35
Otroška imena povezana z naravo
Preverite 30 čudovitih fantovskih in dekliških imen, ki izvirajo iz ljubezni do narave.
15
Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...
8
Obisk patronažne sestre
Rojstvo otroka naše življenje pospeši, a sami smo tako neprepričani vase, v svoje sposobnosti.
7



Tatu med dojenjem – je varno?
Življenje se je obrnilo na glavo, pridružil se vam je nov član. In kot mamica si želiš, da bi s tatujem za vedno obeleži...
Zeleno blato: kdaj je čas za zaskrbljenost?
Otroško blato je visoko na seznamu skrbi novopečenih staršev. Kaj pomenita barva in konsistenca? Kdaj je treba biti zask...