|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

RINGARAJIN KLEPET

Dojenje je OK, dokler je obema OK

Avtor: Helena Primic | 18.2.2023
image

Če se mama po treh mesecih muk in poskušanja vzpostavitve polnega dojenja odloči, da ne bo več dojila, je to pravilna odločitev. In če se dojita pri dveh letih in to ustreza obema, je tudi to prav.

VSE O DOJENJU

ABC dojenja: odgovori strokovnjakinje

Avtor: Helena Primic | 1.8.2022
image

Če imate v porodnišnici težave z dojenjem, nikar ne obupajte. Pogosto dojenje steče kasneje doma, ko smo v mirnem in domačem okolju. Strokovnjakinji za dojenje smo postavili nekaj najpogostejših vprašanj o dojenju in težavah z njim.

DOJENJE IN PREHRANA

Gremo na že 6. festival Dojiva.se

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.8.2019
image

Festival Dojiva.se bo potekal v 15 slovenskih krajih s številnimi predavanji in individualnimi svetovanji glede dojenja, nosečnosti in skrbi za otroka, ter pogovori med nosečnicami in mamami, ki so namenjena predvsem prenosu dragocenih izkušenj.

STRAN 1 OD 1

Spremljevalec pri porodu je del porodnega ...
Raziskave so pokazale, da se je ob prepovedi spremljevalca pri porodu povečal odstotek instrumentalnih porodov in porodo...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...