|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Jesen v Zadru: Sprostite se in pustite vsakodnevne skrbi doma!

Uredništvo Ringaraja.net, 22.10.2021
Za popolno uživanje v topli jeseni, vam podarijo 20% popust na vse nočitve med tednom. Za tiste, ki bi želeli ostati dlje, je možno tudi kombiniranje z vikend nočitvami.Od 589 kun za sobo in nočitev.*Velja do 25.11.2021.

image
Za popolno uživanje v topli jeseni, vam podarijo 20% popust na vse nočitve med tednom.
/71


Zjutraj se zbudite pred prvimi sončnimi žarki. V ozadju žvrgolijo ptice, pogled skozi okno razkrije krošnje temno zelenih borovcev in za njimi bleščečo gladino Jadranskega morja.

Globoko vdihnite, dovolite, da vas prevzame sredozemska klima in takrat veste, da ste končno prispeli na želeno destinacijo Falkensteiner Club Funimation Borik. Kdor poletje preživi v Dalmaciji, ve: kazalci ure se tu premikajo nekoliko počasneje. Odmaknite se od vsakdanjega vrveža in se namesto tega prepustite sladkemu preživljanju prostega časa v dalmatinskem okolju - tako boste lahko popolnoma uživali v posebnostnih, ki vas obdajajo, in odkrivali nove kraje, vonje in edinstven čar Hrvaške.

 

topla jesen

Uživajte v topli jeseni.

 

20% popust za uživanje v topli jeseni

Za popolno uživanje v topli jeseni, vam podarijo 20% popust na vse nočitve med tednom. Za tiste, ki bi želeli ostati dlje, je možno tudi kombiniranje z vikend nočitvami.

Od 589 kun za sobo in nočitev.

*Velja do 25.11.2021.

 

 

NAGRADNA IGRA - NE SPREGLEJ

S sodelovanjem v nagradni igri se poteguješ za družinske počitnice - 4 nočitve v hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik za 2 odrasla in do 2 otroka!

Preveri, kako sodeluješ in podrobnosti o nagradi >>TUKAJ<<!

 

Posebnosti v hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik: Polni penzioni in izbrana pijača med obrokom, najem kolesa, 2500 kvadratnih metrov Acquapura Thalasso & SPA centra Borik.

 

hotel

 

JESENSKI BONUS: Zagotovite sebi in svoji družini počitnice na morju in uživajte v 20% popustu na rezervacijo.

 

 

NAGRADNA IGRA - NE SPREGLEJ

S sodelovanjem v nagradni igri se poteguješ za družinske počitnice - 4 nočitve v hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik za 2 odrasla in do 2 otroka!

Preveri, kako sodeluješ in podrobnosti o nagradi >>TUKAJ<<!

 

Več v videu:

 

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

»O, Vrba, srečna draga vas domača, …«
Je verz, ki se ga vsi naučimo že v osnovni šoli in ga ne pozabimo nikoli. Zapisal ga je najbolj znani slovenski pesnik d...
3
Podzemlje Pece
Rudarjenje svinca in cinka v Mežiški dolini se odvija že več kot 400 let. Vrsta rudnikov in jam je bila združena v kompl...
3
Oglejte si, kako smo se imeli na Brionih
V soboto, 24. aprila, smo se Ringarajevci že drugič odpravili na družinski izlet z ladjo Dora. Tokrat na čarobne otočke ...
2
Seznam zabaviščnih parkov v Evropi:
Anglija, Avstrija, Danska, Francija, Italija ter Nemčija.
2



Na letalo z malčkom - 9 zlatih pravil
Če se tudi vi med počitnicami odpravljate na družinsko potovanje z letalom, obvezno preverite zlata pravila za letenje z...
Družinska potovalna lekarna: seznam pomemb...
Pripravili smo seznam stvari, ki jih je zelo priporočljivo vzeti s seboj, ko se odpravljate na dopust z malčkom. Preveri...




Ime za punčko
pathra

Za najino starejšo hčerko nisva imela problemov in sva dala ime Sofija, sedaj pa iščemo ime za najino drugo punčko in bi rada da pašeta skupaj.

Klara (35%)

Olivia (40%)

Serena (7%)

Sabrina (19%)


Število vseh glasov: 168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!