|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Ringarajin izbor: TOP počitnice 2021

Uredništvo Ringaraja.net, 21.6.2021
Preverite atraktivne in ugodne počitniške ponudbe za družine, da bo letošnji poletni oddih zares čim bolj sproščen, negovalen ter poln nepozabnih spominov, ki nas bodo polnili še mesece potem.

image
Naj bo letošnje poletje polno globoke sprostitve ter odklopa od službenih, družinskih in vsakdanjih skrbi, ki jih je bilo letos pri večini družini zares veliko. (Foto: Freepik)
/11


V letošnjih poletnih počitnicah tako otroci kot starši nujno potrebujemo popolni odklop, saj je za vsemi nami zelo naporno šolsko leto. 

V uredništvu Ringaraja.net smo zato zbrali jagodni izbor najprivlačnejših idej za družinski oddih, ki vam bo omogočil, da se boste vsi družinski člani sprostili in si napolnili baterije, pa tudi zabavali ter se vsaj za nekaj časa povsem odklopili od službenih, družinskih in vsakodnevnih skrbi ter obremenitev.

Naj bo letošnje poletje polno globoke sprostitve in nepozabnih družinskih trenutkov, ki nas bodo "hranili" še vse mesece prihodnjega šolskega leta!

Preverite, katera ponudba vas najbolj "pokliče" in si čim prej rezervirajte svoj termin.

 

Za ljubitelje gorskih razgledov in neokrnjene narave

Hotel Pokljuka

 

Je tudi vaša družina najsrečnejša sredi narave in z razgledom na čudovit gorski svet? Izkoristite poletno akcijo Hotela Pokljuka in svoji družini omogočite cenejše družinske počitnice na Pokljuki!

Visoka kraška planota Pokljuka se nahaja v samem osrčju Triglavskega narodnega parka, zato je odlično izhodišče za aktivni oddih tudi za družine, ki obožujejo gibanje v neokrnjeni naravi.

Lahko se odpravite na lažji ali nekoliko težji družinski pohod do slikovitih planin in vrhov v okolici Pokljuke, s kolesi raziščete številne poti in stezice po prostranih Pokljuških gozdovih ali se podate na preverjeno krožno pokljuško pot, ter se po aktivnem dnevu obvezno ohladite v bližnjem Bohinjskem jezeru. 

In ker ljubezen do narave hodi z roko v roki tudi z ljubeznijo do živali, so v družinskem Hotelu Pokljuka prijazni tudi do hišnih ljubljenčkov. Lastniki psov boste ob prihodu v hotel prejeli odejico za psa, ki jo boste ob odhodu lahko odnesli domov.


Poletna ponudba Hotela Pokljuka samo za Ringarajevce:

1) nočitev z zajtrkom 55 evrov na osebo na noč
2) otroci do 12. leta bivajo brezplačno
3) za otroke od 12. do 18. leta boste odšteli le 16 evrov na otroka na noč z zajtrkom
4) dobrodošli so tudi hišni ljubljenčki za 10 evrov na noč

*Ob prijavi v Zadevo napišite "Ponudba na Ringaraja.net".

 

 

Aktivne družinske počitnice z gusarjem Edijem v Prlekiji

Terme Banovci

 

Ste že slišali za banovske gusarje? Doma so v Termah Banovci v osrčju idilične prleške pokrajine, v času poletnih šolskih počitnic pa so še posebej živahni.

Medtem ko bo gusar Edi otrokom pokazal, kako so se otroci (in pravi gusarji!) igrali nekoč, kakšen je Plavčkov žabji ples, kako se po gusarsko spopasti pod milim nebom, kako najti pot iz gusarskega labirinta na koruznem polju, kje so v Termah banovci skrita pravljična bitja in kako postati čisto pravi gusarski masterchef, se boste starši lahko odpočili v prijetnih prostorih wellnessa.

Prepustili se boste lahko različnim negam obraza in telesa, toplotni in blatni oblogi, masaži z zelišči, biserni in termalni kopeli, prav posebno doživetje pa je savnanje v prleškem slogu. Lahko pa se odločite za brezplačno prleško druženje za vso družino ob lončarjenju, zeliščarstvu, čebelarstvu, peki gibanice in kuhanju bograča.

Preden si rezervirate počitnice v Prlekiji, kjer se čas enostavno ustavi, ne pozabite preveriti prenovljenih družinskih sob v Hotelskem naselju Zeleni gaj, kjer vas čaka poseben družinski paket za samo 58 evrov na noč!

 

Poletna družinska ponudba Term Banovci:

1) nočitev z zajtrkom že od 58 evrov na osebo na noč
2) s kartico Banovička dva otroka do 12. leta bivata brezplačno
3) doplačilo za večerjo samo 7 evrov na osebo
4) neomejeno kopanje v termalnem parku
5) brezplačna animacija za otroke in odrasle

 

 

Glamping Sončna dolina Bioterme z biološkim bazenom

Glamping Sončna dolina

 

Bi letošnje poletje radi preizkusili glamping, pa vendar doživeli vse prednosti hotelske ponudbe? Potem vas bo gotovo navdušil Glamping Sončna dolina Bioterme, ki ga lahko doživite v vilah ali čudovito opremljenih šotorih in se nahaja neposredno ob Hotelu Bioterme s termalnim parkom.

Glamping Sončna dolina leži na sončnem pobočju kraja Mala Nedelja, kjer boste lahko od jutra do večera občudovali okoliške gozdove, travnike in vinorodne trte, hkrati pa koristili vse storitve hotelskega kompleksa Bioterme - uživali v pristni prleški kulinariki, uporabljali notranje in zunanje bazene s termalno vodo iz lastnega vrelca, fitnes in svet savn s petimi različnimi savnami, pa tudi vse ostale wellness storitve, ki zajemajo različne masaže, nege in razvajanja.

Posebnost Glampinga Sončna dolina pa je biološki bazen, ki je na razpolago v poletnih mesecih, in bližnji biotop, poln vodnega življenja. V sklopu glampinga se nahaja tudi posebna Wellness vila, kjer boste lahko za tri ure najeli savno samo zase. Ker tudi starši potrebujemo čas samo za naju!

 

Poletne počitnice v Glampingu Sončna dolina:

1) nočitev z zajtrkom 59 evrov na osebo na noč
2) polpenzion 69 evrov na osebo na noč
3) otroci do 4. leta bivajo brezplačno
4) 1 otrok do 10. leta v sobi z dvema odraslima biva brezplačno
5) dodatni popusti za otroke z enim ali dvema odraslima

 

 

Družinski dopust, ki ga ne boste nikoli pozabili

Hotel Falkensteiner Diadora

 

Včasih družine hrepenimo predvsem po dopustu, ki bo čim bolj ukrojen po potrebah otrok in družine, da se lahko odrasli zares čim bolj sprostimo. V družinskem Hotelu Falkensteiner Diadora, ki se lahko pohvali s kar štirimi zvezdicami, je vse prilagojeno otrokom in družinam - od družinskih sob, ki imajo ločene in udobne spalnice, in posebne restavracije za otroke do opreme za dojenčka in številnih animacij tako za otroke kot starše.

V družinskem Hotelu Falkensteiner Diadora, ki je del kompleksa Falkensteiner Punta Skala, pa vas čaka tudi profesionalno osebje, ki bo medtem, ko se boste vi prepustili kateri od storitev v Acquapura Spa, si privoščili skodelico kave na sončni hotelski terasi ali najeli kolo za raziskovanje Zadra, Nina in drugih čudovitih lokacij v bližini, brezplačno poskrbelo za varstvo vaših otrok. 

Otroci bodo pa lahko igrali nogomet in tenis (športne akademije nogometa in tenisa so zelo popularne, zato je najbolje, da otroka prijavite še pred prihodom v hotel!), se učili plavati, skupaj z drugimi otroci odšli na tek ali raziskovanje sveta - vse to pod budnim očesom animacijske ekipe Falky, ki je zadolžena za varnost otrok pri vseh otroških aktivnostih. Otroci polni novih vtisov in prijetno utrujeni, starši pa končno spočiti!

 

Poletna družinska ponudba Hotela Falkensteiner Diadora:

1) od 150 evrov na noč za dvoposteljno družinsko sobo
2) 10% popust Sunshine bonus
3) brezplačno varstvo otrok od 3 do 12 let vse dni dopusta
4) brezplačna uporaba bazenov in savn
5) ob nakupu paketa Family moments brezplačen fotoaparat, film in fotoalbum

   

 

Najatraktivnejša vodna zabava letošnjega poletja

Terme Tuhelj

 

Ste z otroki že obiskali Vodni planet Term Tuhelj, kjer vas pričakuje letošnja najboljša zabava za vse generacije?

Ljubitelji adrenalina bodo v Vodnem planetu Term Tuhelj zagotovo najprej hoteli preizkusiti tobogan s petimi stezami, medtem ko najbolj pogumne čakajo atraktivne Kamikaze s prostim padcem z 12 metrov. Lahko pa se skupaj z otrokom spustite po pisanih 113-metrskih toboganih s posebnimi svetlobnimi efekti, ob katerih se boste zares počutili, da ste na drugem planetu.

Če ste med tistimi, ki imajo radi bolj umirjene vode, boste gotovo navdušeni nad zdravilno termalno vodo Term Tuhelj, valovi, gejzirji in podvodnimi masažami, pa tudi vodeno reko, ki vsako leto znova enako privlači prav vse generacije.

Ker ob bogatem programu Term Tuhelj enostavno ni prostora za dolgčas, boste lahko starši medtem, ko se bodo otroci noro zabavali v Tuhi Landu, brez slabe vesti na ležalnikih lovili svojo dozo D vitamina. Ali morda ujeli uro ali dve samo zase v Svetu savn, si privoščili priljubljen tretma ali sproščujočo masažo.

Po celodnevnem kopanju in sončenju, spuščanju po toboganih, skakanju po valovih, uživanju v priljubljenem napitku v koktajl baru v vodi in okusnih obrokih v kateri od restavracij v sklopu Term Tuhelj vam preostane samo še to, da preizkusite nočno kopanje, ki je ob sobotah možno vse do polnoči.

 

Poletni paket All inclusive Terme Tuhelj vključuje:

1) od 65,25 evra na osebo na noč
2) v sobi z 2 odraslima brezplačno bivanje za dva otroka do 12. leta oziroma za drugega otroka plačate le 30% cene (odvisno od termina)
3) polni penzion (zajtrk, kosilo in večerja) in neomejena pijača pri vseh obrokih
4) neomejeno kopanje v Vodnem planetu in določenih drugih bazenih
5) 1x vodeno družinsko savnanje
6) 1x družinska minigolf zabava na novem Minigolf igrišču

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Čudovita Slovenija: Savinjska
Tematski sklop "Čudovita Slovenija" vam prinaša prispevke o svetovno znanih, o še neodkritih in o drugih zanimivih...
6
Na potep z avtomobilom
Avtomobil je zagotovo najbolj priročno prevozno sredstvo za raziskovanje bližnjih in daljnih krajev, še posebej ko imamo...
6
S hišnim ljubljenčkom na letalo
Na Adriinih letih lahko prevažate le psa ali mačko, katere maksimalna teža skupaj s kletko ne sme presegati 8 kg. Kletka...
6
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
6



Kako organizirati prvomajske šolske počitn...
Tisti starši, ki med počitnicami nimate na voljo "servisa babic in dedkov", se lahko znajdete tako, da se dogovorite s...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?