|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

DRUŽINA

Ringaraja: Najboljših 20

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.9.2021
image

Ob pričakovanju okrogle obletnice 20 let od nastanka portala Ringaraja.net bomo z vami delili 20 vaših najljubših člankov.

POČITNIŠKI NAMIGI

Ringarajin izbor: TOP počitnice 2021

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.6.2021
image

Preverite atraktivne in ugodne počitniške ponudbe za družine, da bo letošnji poletni oddih zares čim bolj sproščen, negovalen ter poln nepozabnih spominov, ki nas bodo polnili še mesece potem.

AKTUALNO

Novoletno voščilo: Ne glej nazaj ...

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.12.2020
image

Leto, ki je v zadnjih vzdihljajih nas je v marsičem presenetilo, žal pogosto negativno, ampak hkrati pa nas je tudi marsikaj naučilo in nam ponudilo priložnosti za marsikaj lepega. Takole se od njega z vami poslavljamo na Ringaraji ...

PODPIRAMO SLOVENSKO

PODPIRAMO SLOVENSKO: Potiskani izdelki Malamaza

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.6.2020
image

Ker ob drugi nosečnosti na spletu nisem našla majčk z motivom, kot sem ga želela, sem kontaktirala eno izmed tiskarn, da so mi naredili napis po želji. In tako sem začela razmišljati o lastnem podjetju.

PODPIRAMO SLOVENSKO

PODPIRAMO SLOVENSKO: Naravna kozmetika Sevilla

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.5.2020
image

Vsi izdelki ročno izdelane naravne kozmetike Sevilla so povsem brez umetnih snovi, parabenov in hormonskih motilcev, zato so primerni tudi za najmlajše in izbrani tudi za nosečnice.

PODPIRAMO SLOVENSKO

PODPIRAMO SLOVENSKO: Trgovinica MadCat

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.4.2020
image

Spletna trgovinica, ki je doslej delovala le preko Facebooka, je ravnokar odprla svoja vrata na spletni strani Madcat.si, kjer vas vse Ringarajevce čaka tudi poseben Ringarajin popust!

PODPIRAMO SLOVENSKO

PODPIRAMO SLOVENSKO: Vpricakovanju.si

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 31.3.2020
image

Ringaraja.net želi pomagati malim ustvarjalnim podjetnikom, ki imate zaradi domače karantene težave s prodajo, zato vam predstavljamo novo rubriko PODPIRAMO SLOVENSKE PONUDNIKE. Uvodoma vam predstavljamo spletno trgovinico Vpricakovanju.si.

MAMICA PO PORODU

Na Ringarajinih forumih #skupajdoma

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 20.3.2020
image

Da boste lažje krmarili čez vse občutke, ki nas premetavajo v domači karanteni, smo v Ringarajanih forumih odprli posebne podporne skupine z naslovom #skupajdoma, kjer boste lahko anonimno zapisali, kako se počutite in si tako med sabo pomagali.

BLOGERJI

Dobrodošli na Ringarajinih blogih!

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 9.10.2017
image

Včasih se nas najbolj dotakne predvsem osebna izpoved. Pa naj bo to starš ali učitelj, ki mora skrbeti za dobre odnose z otroki tako doma kot v službi. Zato vas vabim, da redno spremljate našo novo rubriko Ringarajini blogerji!

STRAN 1 OD 2

Kako si s čaji pomagamo pri raznih težavah
Teta Pehta nas je učila: Za vsako bolezen raste ena rožca!V članku smo zbrali nekaj rastlin s pomočjo katerih si lahko v...
Kako pripraviti slanico za pitje?
Za pripravo slanice potrebujete kristale himalajske soli, ki jih položite v kozarec ali stekleničko in jih raztopite v č...