|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

PODPIRAMO SLOVENSKO: Naravna kozmetika Sevilla

Uredništvo Ringaraja.net, 3.5.2020
Vsi izdelki ročno izdelane naravne kozmetike Sevilla so povsem brez umetnih snovi, parabenov in hormonskih motilcev, zato so primerni tudi za najmlajše in izbrani tudi za nosečnice.

image
Olje iz smilja je odlično v naravnem boju proti gubicam.
/11


Portal Ringaraja.net je slovenski medij, za katerim stoji majhna, a zagnana ekipa ljudi, ki se vsakodnevno trudimo tekmovati z velikimi igralci v slovenskem medijskem prostoru. 

 Zaradi ekonomske krize, ki jo je povzročila pandemija koronavirusa in državni preventivni ukrepi, se bomo v prihodnjih mesecih morali tudi mi še posebej boriti za preživetje. Hkrati pa se zavedamo, kako so v tem kriznem obdobju še toliko bolj pomembne tiste "prave" informacije in predvsem medsebojna pomoč. 


Zato smo z veseljem vzpostavili posebno rubriko PODPIRAMO SLOVENSKO, v okviru katere ponosno predstavljamo slovenske samostojne podjetnike ter njihove storitve in izdelke, povezane z zanositvijo, nosečnostjo, dojenčki in otroki ter družino.


Saj veste, v slogi je moč!


Naravna kozmetika Sevilla s certifikatom Babic Jerca

"Moje delo je zame najlepše delo na svetu, saj lahko v njem uživam prav vsak trenutek. Pri delu sem povezana z naravo in se trudim z njo sodelovati po svojih najboljših močeh pri vsem, kar počnem - ali izdelujem naravne izdelke ali organiziram dogodke in izlete v naravi," je povedala Irma Dolinar, zeliščarka in ljubiteljica narave, ki v okviru spletne strani Naravnalepotasevilla.net ponuja naravno kozmetiko z imenom Sevilla


Dolinarjeva za svoje izdelke goji lastna zelišča, iz katerih pridobiva najčarobnejše esence rastlin, ki jih potem s pridom dodaja v svojo naravno kozmetiko.


Naravna lepota Sevilla
Kozmetika Sevilla se lahko pohvali tudi s pridobljeno oceno varnosti in certifikatom Babica Jerca, ki dokazuje, da so sestavine njenih izdelkov zares kakovostne ter ročno pridobljene in izdelane. 


Za nežno in občutljivo otroško kožo

Zaradi svoje naravnosti je veliko izdelkov Sevilla primernih tudi za otroke. Tudi dojenčka lahko umivate z naravnim milom iz sivke ali ognjiča, ki sta pogosta pomočnika v naravni kozmetiki za otroke.


Naravna lepota Sevilla


Če ima otrok težave s suho kožo, mu lahko na naraven način pomagate s sivkino kremo za suho kožo, pri težavah z vneto kožo, pleničnim izpuščajem ali herpesom pa lahko uporabite hidrolat oziroma rožno vodico (sivka, melisa).

V bogatem naboru naravne kozmetike Sevilla boste našli tudi kremo za sončne dni, ki je primerna tudi za najmlajše, in naravni repelent proti klopom in komarjem, ki ga lahko uporabite tudi za zaščito hišnih ljubljenčkov.


Za nego nosečniške kože in trebuščka

Izdelki Sevilla ne vsebujejo ne umetnih snovi, ne parabenov in ne hormonskih motilcev, zato so primerni za vse družinske člane. Tudi tiste najobčutljivejše.

Naravna kozmetika Sevilla je zato primerna tudi za nosečnice, ki lahko poleg naravnih mil brez eteričnih olj, naravnih deodorantov, naravnih mazil, krem in serumov ter hidrolatov za miren dan in noč najdejo tudi dišeče maslo za nego nosečniškega trebuščka


Naravna lepota Sevilla


Duhovni izleti po Sloveniji in tudi na Bosanske piramide

Za posameznike in družine, ki prisegajo na naravno, pa Dolinarjeva organizira tudi masaže, terapije, delavnice in posebne dogodke - izlete po Sloveniji in na Bosanske piramide.

Vsi njeni izleti so povezani z duhovnostjo in meditacijo oziroma omogočajo raziskovanje starovercev, megalitov in energetskih točk.


Več o Irmi Dolinar in naravni kozmetiki Sevilla najdete na tej povezavi.


Naravna lepota Sevilla


PREDSTAVLJEN PONUDNIK JE IZBRAN S STRANI UREDNIŠTVA.

OBJAVA JE BREZPLAČNA V OKVIRU PROJEKTA PODPIRAMO SLOVENSKO.


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...
3
Kako opremiti kotiček za učenje?
Ni nujno, da ima otrok svojo sobo za učenje, nujno pa potrebuje kotiček, ki je namenjen izključno pisanju domačih nalog ...
3
POZOR: Razsaja nov Facebook virus
Tudi Facebook ni imun na viruse. Preverite, da boste vedeli, kako se izogniti pasti!
3
Z evrom prihajajo ponaredki
Že v nekaj sekundah lahko vsakdo preveri pristnost tako, da bankovec nagne proti svetlobi. Pravi bankovci v primerjavi s...
2



PODPIRAMO SLOVENSKO: Potiskani izdelki Mal...
Ker ob drugi nosečnosti na spletu nisem našla majčk z motivom, kot sem ga želela, sem kontaktirala eno izmed tiskarn, da...
PODPIRAMO SLOVENSKO: Vpricakovanju.si
Ringaraja.net želi pomagati malim ustvarjalnim podjetnikom, ki imate zaradi domače karantene težave s prodajo, zato vam ...