|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

PODPIRAMO SLOVENSKO: Trgovinica MadCat

Uredništvo Ringaraja.net, 9.4.2020
Spletna trgovinica, ki je doslej delovala le preko Facebooka, je ravnokar odprla svoja vrata na spletni strani Madcat.si, kjer vas vse Ringarajevce čaka tudi poseben Ringarajin popust!

image
Vse poslikave na skodelicah so izdelane ročno.
/11


Portal Ringaraja.net je slovenski medij, za katerim stoji majhna, a zagnana ekipa ljudi, ki se vsakodnevno trudimo tekmovati z velikimi igralci v slovenskem medijskem prostoru.

Zaradi ekonomske krize, ki jo je povzročila pandemija koronavirusa in državni preventivni ukrepi, se bomo v prihodnjih mesecih morali tudi mi še posebej boriti za preživetje.

Hkrati pa se zavedamo, kako so v tem kriznem obdobju še toliko bolj pomembne tiste "prave" informacije in predvsem medsebojna pomoč. 

Zato z veseljem odpiramo posebno rubriko PODPIRAMO SLOVENSKO, v okviru katere bomo ponosno predstavljali slovenske samostojne podjetnike ter njihove storitve in izdelke, povezane z zanositvijo, nosečnostjo, dojenčki in otroki ter družino.

 

Saj veste, v slogi je moč! 

 

Ko začneš slediti svojim sanjam ... 

Na poti samostojnega podjetnika vedno pride tisti trenutek, ko se enostavno moraš odločiti - Bom sledil svojim sanjam in temu, kar ustvarjam iz srca, ali bom obdržal finančno in socialno varno službo, ki pa me ne izpolnjuje tako kot moj hobi?

Tudi Alja Filipovič, mama dveh majhnih punčk in ustanoviteljica blagove znamke MadCat, je leta 2017 sprejela to težko odločitev, da se vendarle poda na samostojno pot.


MadCat

"Zanimanje za ustvarjanje me je spremljalo že od malih nog in kmalu postalo moja največja življenjska strast, četudi sprva le kot hobi. Kljub temu, da sem po izobrazbi diplomirana ekonomistka, sem pred tremi leti sprejela odločitev, da moja strast postane tudi moja služba.

Življenje je namreč prekratko, da ne bi večino svojega časa, ki ga imam na voljo, počela tega, kar me najbolj veseli, kjer lahko vložim celo sebe in me zato hkrati tudi zelo sprošča, ne pa samo izčrpava kot vse tiste službe, ki ti povrnejo samo plačo," nam je zaupala Alja, ki vsak dan komaj čaka, da lahko sede za svojo delovno mizo in začne z ustvarjanjem izdelkov MadCat - ročno poslikanih skodelic, otroških bodijev, stekleničk, majic, avtonalepk ...


MadCat

Nova spletna trgovinica MadCat

Kako pa je na prodajo izdelkov MadCat, ki jih je Alja do sedaj ponujala preko Facebook strani, vplivala epidemija koronavirusa?

"Seveda je tudi pri meni prodaja upadla. Toda ne dam se koronavirusu, zato sem v času domače karantene vso svojo energijo vložila v izdelavo spletne trgovinice MadCat, ki je ravno te dni odprla svoja vrata in je polna otvoritvenih popustov.

Hkrati pa se od doma in s pomočjo spletnega tečaja aktivno izobražujem na področju digitalnega marketinga, da izkoristim to priložnost z več prostega časa za pridobivanje novega znanja," je zagnana Alja, ki zase pravi, da ni oseba, ki bi obupovala. 


 

Nova spletna trgovinica MadCat je za vse obiskovalce portala Ringaraja.net pripravila tudi poseben 10% Ringarajin popust, ki ga s pomočjo kode RINGARAJA10 lahko uveljavljate pri nakupu kateregakoli izdelka MadCat vse do 30. aprila 2020!



Vse poslikave so izdelane ročno in s pozitivno energijo

"Še vedno se trudim ostati pozitivna tudi glede svojega podjetja in se večkrat na dan spomnim, da bo kmalu to težko obdobje minilo," pravi optimistična Alja, ki svoj optimizem med ljudi širi tudi s svojimi izdelki. 

"Vse poslikave na mojih izdelkih izdelujem sama ročno ali s pomočjo rezkalnika, prav vsako pa skrbno pripravim za vsako stranko posebej. Napisi in motivi na skodelicah, bodijih, majicah, avtomobilskih nalepkah ..., ki pričarajo nasmeh na obrazu tako meni med izdelavo kot strankam, so po želji seveda lahko tudi personalizirani," dodaja mlada podjetnica, ki pravi, da ji vse pohvale, nasveti in fotografije izdelkov MadCat, ki jih prejme od strank, dajo največ zagona.

"Zares sem zelo hvaležna vsem svojim strankam, ki s svojimi idejami, nasveti, mnenji in predlogi skupaj z mano soustvarjajo izdelke MadCat in mi tako pomagajo, da jih izboljšam in še bolj izpopolnim," je hvaležna Alja.

Več o izdelkih MadCat lahko najdete na spletni strani Madcat.si ali Facebook strani.


MadCat

 

OBJAVA JE BREZPLAČNA V OKVIRU PROJEKTA PODPIRAMO SLOVENSKO

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Z evrom prihajajo ponaredki
Že v nekaj sekundah lahko vsakdo preveri pristnost tako, da bankovec nagne proti svetlobi. Pravi bankovci v primerjavi s...
2
Kaj moram vedeti o vzajemnih skladih?
Preden se odločite za varčevanje za otroka v obliki vlaganja v vzajemne sklade, se poučite o tej obliki investicije.
2
Varčujmo za naše malčke
»Po toči zvoniti je prepozno,« pravi znan slovenski pregovor. Več kot pribito ta drži v primeru varčevanja za naš največ...
2
Vedno potrebujemo košček Amerike!
Naj bo film, popularna kultura ali globalne blagovne znamke, brez Amerike skorajda ne gre. Podobno je pri naložbah.
2



Kje najti uporabna in čudovita darila?
V Friderikovi spletni trgovini lahko najdemo številne okrasne, uporabne in čudovite reči, primerne tudi za darilo. Za ro...
PODPIRAMO SLOVENSKO: Potiskani izdelki Mal...
Ker ob drugi nosečnosti na spletu nisem našla majčk z motivom, kot sem ga želela, sem kontaktirala eno izmed tiskarn, da...