|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

PODPIRAMO SLOVENSKO: Vpricakovanju.si

Uredništvo Ringaraja.net, 31.3.2020
Ringaraja.net želi pomagati malim ustvarjalnim podjetnikom, ki imate zaradi domače karantene težave s prodajo, zato vam predstavljamo novo rubriko PODPIRAMO SLOVENSKE PONUDNIKE. Uvodoma vam predstavljamo spletno trgovinico Vpricakovanju.si.

image
Unikaten telegram ob rojstvu lahko vsebuje tudi nežnega zajčka.
/11


Portal Ringaraja.net je slovenski medij, za katerim stoji majhna, a zagnana ekipa ljudi, ki se vsakodnevno trudimo tekmovati z velikimi igralci v slovenskem medijskem prostoru.

Zaradi ekonomske krize, ki jo je povzročila pandemija koronavirusa in državni preventivni ukrepi, se bomo v prihodnjih mesecih morali tudi mi še posebej boriti za preživetje.

Hkrati pa se zavedamo, kako so v tem kriznem obdobju še toliko bolj pomembne tiste "prave" informacije in predvsem medsebojna pomoč. 

Zato z veseljem odpiramo posebno rubriko PODPIRAMO SLOVENSKO, v okviru katere bomo ponosno predstavljali slovenske samostojne podjetnike ter njihove storitve in izdelke, povezane z zanositvijo, nosečnostjo, dojenčki in otroki ter družino.

 

Saj veste, v slogi je moč! 

 

Spletna trgovinica Vpricakovanju.si

Tokrat vam tako predstavljamo spletno trgovinico Vpricakovanju.si, ki je nastala iz ustvarjanja za dušo Sare Jamnik, mamice dveh otrok in avtorice čudovitih izdelkov za nosečnice ter dojenčke in otroke.

Vse izdelke, ki jih najdete v trgovinici Vpricakovanju.si, je Sara razvila in v sodelovanju s slovenskimi šiviljami, tiskarji in drugimi sodelavci ustvarila popolnoma sama. Doma.

Zato vam z veseljem predstavljamo slovenske izdelke, ki prihajajo iz duše in sežejo globoko v srce.   

"Da želim razveseljevati bodoče in novopečene mamice je postalo jasno v trenutku, ko sem prejela svoj prvi telegram v porodnišnico. Ta naval čustev - veselja, ponosa, sreče, iskren nasmeh in solze ... vse to me je obdalo, ko sem v rokah držala plišasto igračko - prvo darilo, ki ga je prejela moja novorojena hčerkica. In prav to je ta občutek, za katerega želim, da se širi med mamice tudi z darili iz moje spletne trgovinice Vpricakovanju.si," je povedala Jamnikova, ki ji pri predstavitvi izdelkov pomaga oblikovalka in fotografinja Nina Rojc Dobrin, bolj znana kot Nina Roydo.


Vpricakovanju.si

 

Kako na prisrčen način sporočiti veselo novico?

V spletni trgovinici Vpricakovanju.si lahko najdete estetske in simpatične slovenske izdelke za Oznanitev nosečnosti - od krožnikov, skodelic in majic z napisom (Ugani ..., Noseča SEM, Očka BOŠ ...) do praskank in lesenih srčkov za starejše bratce in sestrice.

Vsekakor nepozaben način, da s pomočjo unikatnega izdelka svojemu partnerju, otrokom, svojcem in prijateljem naznanite to čudovito novico!

 

Slovenski, unikatni in nežni telegrami za najnežnejše - novorojenčke

Tudi pri nas so vse bolj priljubljene zabave za mamico v pričakovanju oziroma angleško "baby shower". V rubriki Baby shower/Nosečke vas tako čakajo darila Knjiga, Mamin nasmeh, Trenutek nežnosti in Trenutek za mamico, ki bodo gotovo razveselila vsako bodočo mamico. 

Ko bo mamica že rodila, jo lahko presenetite z unikatnim in slovenskim telegramom ob rojstvu, ki lahko vsebuje tudi ročno izdelane copatke in nežnega zajčka. Nežen dojenček si zasluži tudi nežno in prav posebno darilo!

V času karantene je morda bolje, da mamici telegram pošljete kar domov.


Vpricakovanju.si

 

Unikatno darilo za edinstveno mamico z edinstvenim otrokom

In ko bo čas za obisk dojenčka in mamice, v spletni trgovinici Vpricakovanju.si prebrskajte med Welcome Home darili. Nežna odeja v kombinaciji z naravno leseno igračko za dojenčka in tablico z napisom Welcome home so enostavno in popolno darilo ob prihodu iz porodnišnice. Dodajte še svojo čestitko z lepimi mislimi in mamici se bodo gotovo zarosile oči.

Čudovita naravna in ročno izdelana darila pa vas čakajo tudi v rubriki Dojenčki in malčki, kjer boste našli Münxi blazinico za udoben spalni položaj dojenčkov, mehko in prijetno odejico za uspavanje - zajčka, pleteno odejo s srčki, personalizirano Minky odejo z medvedki in naravno leseno grizalo, ki ga je v sodelovanju z zunanjimi sodelavci prav tako sama razvila Sara, avtorica spletne trgovinice Vpricakovanju.si.


Vpricakovanju.si

 

OBJAVA JE BREZPLAČNA V OKVIRU PROJEKTA PODPIRAMO SLOVENSKO

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...
4
Draginjski dodatek za otroke: prva izplači...
Danes lahko nekatere družine pričakujete izplačila posebnega, tako imenovanega draginjskega dodatka za otroke, ki ga je ...
3
Pokojninska problematika
Zelo pomembno je, da z investiranjem za starost začnemo čim prej. V razvitem svetu velik del prebivalstva, ki varčuje za...
3
Kako opremiti kotiček za učenje?
Ni nujno, da ima otrok svojo sobo za učenje, nujno pa potrebuje kotiček, ki je namenjen izključno pisanju domačih nalog ...
3



PODPIRAMO SLOVENSKO: Potiskani izdelki Mal...
Ker ob drugi nosečnosti na spletu nisem našla majčk z motivom, kot sem ga želela, sem kontaktirala eno izmed tiskarn, da...
PODPIRAMO SLOVENSKO: Vpricakovanju.si
Ringaraja.net želi pomagati malim ustvarjalnim podjetnikom, ki imate zaradi domače karantene težave s prodajo, zato vam ...