|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kako izbrati otroško posteljnino za božično darilo?

P.R., 28.11.2022
Kako med številnimi izdelki najti tisto posteljnino, ki bo prava za vašega otroka? Kako med ponudbo izbrati najboljše in najugodnejše darilo za pod smrečico? Odgovore boste našli v članku.

image
Nič ni lepšega, kot spati zavit v odejo z motivom najljubše super junakinje ali najljubšega superjunaka. (Pexels.com)
/11


Konec oktobra smo premaknili kazalce na urah, november je zato mesec, ko zelo občutimo krajše dneve. S hladnejšim vremenom in daljšimi nočmi se običajno poveča tudi potreba po spanju. Verjetno ni nič boljšega, kot ob hladnih jutrih poležavati v udobni, mehki in predvsem topli postelji.

Hladnejši dnevi so tudi prvi znanilci, da se v naše kraje vrača zima, ki vrhunec doseže z veselim decembrom in novoletnimi prazniki. Prav slednji predstavljajo veliko radost za vse, saj se celotna družba pripravlja na nov začetek, na novo leto. Še posebej pomembni pa so ti prazniki so za otroke, ki z nestrpnostjo pričakujejo darove dobrih decembrskih mož. Trojica dobrih mož mora, seveda, darila za pridne otroke tudi kupiti.


Na spletu je res bogata izbira daril

V decembru je prav zaradi množičnega kupovanja daril gneča pred trgovinami in nakupovalnimi centri neznosna. Zato vam svetujemo, da se letos tovrstnim preglavicam izognete in se, tako kot Dedek Mraz ali Božiček, odpravite po nakupih v pravljično deželo. To je seveda svetovni splet, ki ponuja veliko število možnosti za nakupe. Obdobje pandemije je še dodatno digitaliziralo naše navade, zato ne preseneča dejstvo, da se tudi Slovenci in Slovenke po nakupih čedalje pogosteje zatečemo na medmrežje. Nakup preko spleta ima namreč številne pozitivne plati. Prvo predstavlja bogata izbira. Lahko bi celo rekli, da nam svetovni splet ponuja neskončno možnosti za nakup želenih izdelkov.


Ideja za letošnje darilo: nov set posteljnine s priljubljenim risanim junakom

Letos lahko tako otroku podarite nov set posteljnine. Otroška posteljnina je vedno dobra izbira, ker jo otroci enostavno obožujejo. Nič ni namreč lepšega, kot spati zavit v odejo z motivom najljubše super junakinje ali najljubšega superjunaka. Lahko je to Strela McQueen ali pa je to Mini miška, morda tudi Mavrična ribica ali pa samo Elsa iz Ledenega kraljestva. Otroci bodo še kako veseli, ko bodo lahko spali z najljubšimi liki iz risank in animiranih filmov. Na spletu boste zagotovo našli vzorec po želji, saj nekatera spletna mesta ponujajo celo možnost izdelave otroške posteljnine po naročilu.


otroška posteljnina

Predstavljajte si veselje, ko se bo vaš otrok vsak dan ulegel v posteljo "skupaj " s svojim priljubljenim risanim junakom. (FOTO: Freepik.com)


Ne kupujte na "prvo žogo", ampak preverite cene

Svetujemo vam, da si podrobno ogledate ponudbe otroške posteljnine, saj se cene med spletnimi stranmi razlikujejo. Imamo pa tudi odlično spletno mesto, ki to stori namesto nas. Gre za spletno mesto ceneje.si, kjer lahko med seboj primerjajte številne sete otroške posteljnine. Tako boste lahko med številnimi izdelki hitro našli tistega, ki je pravi za vašega otroka, spletno mesto pa bo primerjalo cene na različnih spletnih straneh. Tako boste poleg najlepše otroške posteljnine, imeli tudi tisto, ki je najcenejša. Če to ni dobitna kombinacija.


Nakupovanje kar iz domačega kavča

A ugodna cena in bogata izbira nista edini prednosti nakupovanja na spletu. Dodatno prednost namreč predstavlja udobnost nakupovanja. Vse kar potrebujete je računalnik, tablični računalnik ali mobilni telefon in internetna povezava. To sta edina pogoja, da lahko začnete z iskanjem želene otroške posteljnine ali drugega božičnega darila. Lahko ste doma in iz udobja fotelja v košarico položite izbrane izdelke, za katere bi sicer morali oditi do najbližje ali najljubše trgovine. Številni izdelki imajo tudi brezplačno poštnino, zato lahko mirne vesti rečemo, da boste z nakupom prek spleta tudi prihranili.


Slabosti nakupovanja prek spleta

Kot vse stvari v življenju, ima kupovanje božičnih daril prek spleta tudi določene slabosti. Med poglavitne se uvršča možnost zlorab in prevar, a se tem lahko izognete nakupovanju pri preverjenih trgovcih. Vsi ponudniki, ki so del mreže ceneje.si, so zaupanja vredni trgovci, kjer ste varni pred goljufijami.

Druga negativna plat nakupovanja prek spleta je dodatna embalaža, ki je potrebna za pošiljanje pošiljk. Samo pomislite na zaščitno folijo iz plastike, ki ščiti izdelke in kartonaste škatle, v katerih prejmemo paket. To predstavlja dodatne smeti, ki jih ob nakupu v fizični trgovini ne bi imeli.


Kako torej kupiti otroško posteljnino za božično darilo? Če povzamemo so glavni nasveti naslednji: lotite se kupovanja pravočasno, izberite pravi vzorec oziroma motiv, natančno preverite ponudbe in primerjajte cene.

 

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
14
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
7
Kdaj je pravi čas za otrokove počitnice zd...
Je moj otrok že zrel za počitnice pri babici in dedku? Bo zdržal več noči brez domače postelje in maminega poljubčka za ...
4
Mini festival Otroški Kranfest
To soboto, 21. julija 2018, se bo na Kranjskih ulicah odvil otroški mini festival Otroški Kranfest, ki je za otroke prip...
4



Gregorjevo - Praznovanje z otroki
Na Gregorjevo lahko spuščate ladjice, organizirate družinski dan ljubezni ali raziskujete stare ljudske običaje.
Kreativna vizualizacija za začetnike
Priljubljen avtor Richard Webster v knjigi predstavlja učinkovit sistem vizualizacije za uresničenje vseh vaših sanj, vk...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?