|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kako znani influencerji skrbijo za zdravje svoje družine: Jure Marolt predstavlja zmagovalni par proti kašlju

Uredništvo Ringaraja.net, 9.1.2022
Tako kot Juretu Maroltu verjetno tudi vam družina pomeni vse. Če imate majhnega otroka, že dobro veste, da se mladi nadobudneži prehladijo hitreje kot si lahko mislimo. Potem začnejo občutljivo kašljati, kar lahko traja tudi več tednov ali mesecev.

image
Ženska zasedba družine Marolt na snegu.
/11


Zakaj moj otrok kašlja?

Čeprav se dostikrat zdi nedolžen kot otroška igra, se kašelj vedno pojavlja pri okužbi dihal, kar je v trenutnih razmerah še posebej zaskrbljujoče. Deluje kot refleksni odziv organizma, ki nam pomaga očistiti dihala. Za otroke, ki so še bolj občutljivi, to ni tako enostavno kot se sliši. Marsikdaj je otrok še premajhen, da bi se znal pravilno odkašljati in s tem odstraniti sluz iz dihalnih poti. Zato je za lajšanje simptomov kašlja priporočljivo zaupati naravi, saj sintetične kemikalije niso vedno primerne za mlajše otroke in ne vplivajo vedno pozitivno na še razvijajoče se grlo. Spletni vplivnež Jure Marolt kot oče treh otrok tematiko zelo dobro pozna. Zaupal nam je, kaj uporabi, da prežene otroški kašelj.

 

Zmagovalna kombinacija proti kašlju

»Če imaš tri otroke, vedno nekdo kašlja. Verjetno še maja, da o zimskih mesecih sploh ne govorimo. Torej sta Bronhamil in Fitobalm kot ena podaljšana roka naše družine. Bronhamil gre povsod z nami, tudi če gremo le za eno popoldne na izlet. Problem je le, ko ga recimo en otrok dobi, druga dva pa ne. Potem se pa začne kreg. Ponavadi starša popustiva do te mere, da damo zdravima dvema otrokoma le malo žličko (za zdravje). Bronhamil je top. Naš zvesti spremljevalec.« Jure Marolt, Ljubki nesmisel

 

jure marolt

Jure Marolt s svojimi tremi otroki: Višnjo, Zarjo in Vorancem.

 

Fitobimbi Bronhamil in Fitobalm gel delujeta hitro in kar je najpomembneje za naše otroke, naravno. Zato pomagata brez kakršnekoli pomoči gensko spremenjenih organizmov, sladil ali arom. Kot prava šampiona sta primerna za vse, tudi za vegane.

 

Bronhamil peroralna suspenzija za male junake

Bronhamil že 14. leto zapored pomaga malčkom od 6. meseca dalje pri obrambi ob izbruhu kašlja. Vsebuje številne naravne učinkovine, ki blažijo težave obeh vrst otroškega kašlja; tako suhega kot mokrega in blagodejno delujejo na dihalne poti. Te sestavine so trpotec, ki ščiti sluznico in pomiri dražeč kašelj. Eterično olje bora odlikuje protivnetno delovanje, dodatno pomaga pri zaščiti sluznice in pomiri dražeč kašelj. Eterično olje evkaliptusa lajša izločanje katarja in posledično izkašljevanje ter zelo pozitivno vpliva na grlo, žrelo in glasilke. Eterično olje timijana pa zagotavlja protibakterijski učinek in podporo imunskemu sistemu.

 

bronhamil

Otroci imajo Bronhamil zelo radi, saj ima odličen okus z dodanim pomarančnim sokom. Na fotografiji: Zarja Marolt

 

Fitobalm gel že od rojstva dalje

Fitobalm gel je zaradi svoje skrbno izbrane naravne sestave primeren za uporabo že od rojstva dalje. Fitobimbijev izdelek vsebuje skrbno izbrane naravne adute: eterična olja rdečega bora, mirte in bele jelke. Deluje na osnovi mandljevega in ricinusovega olja, zato je tudi varen in prijazen otroški koži. Ne vsebuje kafre, mentola, smol ali vazelina kot ste morda navajeni pri drugih izdelkih.

Zato ga sprejmite v svoj dom in postal bo vaš zaveznik proti kašlju in zamašenem nosu v vsakem letnem času.

 

fitobimbi

 

Smeh je pol zdravja. Zmagovalno počutje pa tudi!

Tako kot sta smeh in zdravje zmagovalni par, sta tudi Bronhamil in Fitobalm gel zmagovalni par, ki ohranja vašo mlado družino v odličnem zdravju. In kjer sta zdravje in sloga, vse lepo teče. Mar ne?

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Otroška imena povezana z naravo
Preverite 30 čudovitih fantovskih in dekliških imen, ki izvirajo iz ljubezni do narave.
11
Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.
9
Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...
8
Otrokom strupene rastline
Nekatere sobne rastline, grmovnice, okrasne rože, so strupene, otrokom nevarne. To seveda ne pomeni, da se jih morate ta...
5



Prehlad pri dojenčku in majhnem otroku
Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehladna obolenja, poleg teg...
Pozor: Široki trakovi so lahko dojenčkom n...
Simpatični široki trakovi, ki jih starši pogosto uporabljajo za zaščito ušes oziroma kot okras na glavi dojenčka so lahk...