|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Prvi popotniško-izletniški blog za družine

Uredništvo Ringaraja.net, 25.1.2016
Prvo leto delovanja praznuje priljubljen slovenski blog za aktivno preživljanje časa z otroki - kamzmulcem.si, ki ga spremlja več kot 25.000 bralcev mesečno. Blog, ki ga pišejo 4 mamice, je postal t.i. spletni popotniški svetovalec

image
Popotniške mamice, ki ustvarjajo blog kamzmulcem.si
/21


kamzmulcem.si je kmalu po objavi na spletu postal t.i. spletni popotniško-izletniški svetovalec, na katerega se obrnejo starši, ko se odločajo, kam na daljše počitnice ali na krajši izlet z mulci ter ko potrebujejo nasvete iz prve roke za varno in prijetno pot z družino.

 

Spletno mesto, kjer starši dobijo ideje za aktivno preživljanje časa z družino

Starši na blogu kamzmulcem.si dnevno dobivajo ideje za izlete po Sloveniji, predloge za krajša prostočasna doživetja z mulci in potopise s potovanj z otroki iz vseh koncev sveta. Namen kamzmulcem.si je, da prek strukturiranih zapisov staršem podaja najbolj relevantne informacije o določeni destinaciji, jih podrobno opiše in bralce iskreno opozori na njene morebitne slabosti. Prek zapisov o različnih destinacijah avtorice bloga poskrbijo za promocijo poznanih ali tistih še ne dobro raziskanih kotičkov Slovenije in rade povežejo lokalne ponudnike storitev (gostince, lastnike namestitev, izvajalce športnih aktivnosti ali aktivnosti za otroke) z iskalci novih doživetij.

 

Kakšne informacije lahko starši pričakujejo pod rednimi rubrikami bloga kamzmulcem.si?

 

  • Izleti

Bralci bloga se vedno razveselijo predlogov za izlete po Sloveniji, ki so primerni tudi za otroke. V izletniških objavah starši lahko poleg idej pričakujejo tudi podrobnejše informacije o težavnosti izleta; o primernih letnih časih za obisk; predloge, kako se opremiti; ter kakšna storitve so na lokaciji na voljo. Primer takega članka je Kolesarski izlet od Kranjske gore do Belopeških jezer.

 

  • Potovanja

Popotniški blogi s celega sveta poleg opisa same destinacije vsebujejo informacije o tem, katere aktivnosti so primerne tudi za različno stare mulce; kaj spakirati; na kaj se je dobro pripraviti že pred odhodom; kako zaščititi zdravje mulcev na potovanju in poskrbeti za varnost. Strukturo takega članka si lahko ogledate na Barbados - karibski biser, ki nas je popolnoma očaral.

 

  • Doživetja

Avtorice bloga svoje bralce redno informirajo z vsebinami vezanimi na letni čas in aktualne dogodke. Bolj popularne vsebine na blogu pa so tudi seznami idej za aktivnosti. Trenutno so najbolj popularni zapisi Kam z mulcem na sankanje, Kje z mulcem praznovati rojstni dan – seznam izvajalcev po Sloveniji. Najbolj bran zapis v letu 2015 pa je bil 12 naravnih kopališč v Sloveniji primernih za zabavo in osvežitev z mulci.

 

  • Nasveti

Bralci so snovalkam bloga hvaležni tudi za praktične nasvete iz lastnih izkušenj na temo »Kako se z otrokom odpraviti na dolgo pot«, ki so že marsikateremu staršu olajšali in polepšali popotniško izkušnjo z mulci. Iz istega razloga je »E-Zbirka 65 praktičnih nasvetov za udobno potovanje z mulci« postala eden najbolj priljubljenih zapisov na blogu.

 

Kdo ustvarja kamzmulcem.si?

Štiri polno zaposlene mamice, večne popotnice, ki niso rade preveč časa doma in so v večnem iskanju idej za aktivno preživljanje časa s svojimi mulci – doma in po v svetu. »Ideja za blog kamzmulcem.si je nastala, ko so nas prijatelji ali znanci, predvsem pa novopečene mamice spraševale po nasvetih iz prve roke glede potovanja z majhnimi otroki,« odgovorijo Kamzmulcem mamice: »Naše družine so obiskale že veliko držav po celem svetu in te izkušnje želimo deliti z drugimi. Naš cilj je, da spodbudimo čim več staršev, da se podajo na potep z mulci. Pa naj bo to kratek izlet po Sloveniji ali potovanje na drugi konec sveta. Menimo namreč, da je aktivno preživljanje časa z družino najbolj donosna naložba za življenje.« Več o avtoricah bloga si lahko preberete tukaj.

 

Za več informacij nam lahko pišete na info@kamzmulcem.si, pustite sporočilo na naši Facebook strani ali pa nas pokličete na telefonsko številko 031 489 422 (Cica Gajić Grabovac).

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Gorništvo z otroki - kaj pa zahtevnost?
Pojasnilo ocen težavnosti v opisih poti in nekaj osnovnih napotkov za obisk gora z otroki
4
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
4
Snežne razmere na slovenskih smučiščih
Na spletni strani www.snezni-telefon.si najdete ažurne podatke o razmerah na 30 slovenskih smučiščih, vključno s cenami ...
4
Najboljši slovenski ranči za družine
Preverite seznam najboljših slovenskih rančev za družino po regijah, ki smo si izposodili na spletni strani Kamzmulcem.s...
3



Prvič na smuči
Ko zima pobeli pokrajino, se začne obdobje snežnih dogodivšičin. Če so tudi vaši otroci navdušeni nad belo odejo in obču...
7 čudes sveta
Že v antičnih časih so popotniki sestavljali sezname največjih čudes, na katere so naleteli na svojih popotovanjih. Pogo...