|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Katera žival si po Indijanskem horoskopu?

Uredništvo Ringaraja.net, 1.7.2023
To so znamenja indijanskega horoskopa, ki pripadajo znamenju našega. Preveri, katero je tvoje in kakšen je tvoj karakter.

image
Katero je tvoje znamenje? (Foto: Freepik.com)
/11


Indijanci že od nekdaj živijo z naravo, zato je njihov horoskop povezan z živalmi in njihovimi značaji.

 

Kozorog – Goska

Goska je simbol za vztrajnost. Svoje velike načrte uresničujete počasi, vztrajno, a zagotovo. Ste izjemno tekmovalni, pridni in zaščitniški do bližnjih.

 

Vodnar - Vidra

Vidre so igrive, zato so osebe s tem znakom kreativne in svobodnega duha. Odlični so v komunikaciji in resnica je njihova najvišja vrednota.

 

Riba - Volk

Čeprav je volk močan, je tudi plašen in previden. Cilj oseb, rojenih v znamenju volka, je, da najdejo ljubezen. So izjemno lojalni in predani drugim.

 

Oven – Sokol

Sokol je simbol svobode in neodvisnosti, zato ga je težko ukrotiti. Ljudje, rojeni v znamenju sokola so vedno dinamični in pripravljeni na dogodivščine.

 

PREBERITE TUDI: Ko v naravi začutiš svoj dom 

 

Bik – Bober

Bober ima izrazito potrebo po varnosti, zato simbolizira odvisnost, udobje in pa tudi doslednost. Ljudje so potrpežljivi in imajo radi lepe stvari.

 

Dvojček - Jelen

Jelen je neutrudljiv, kar pomeni, da so osebe rojene v tem znaku, močne, imajo močno voljo. So tudi izjemno inteligentni in velikodušni.

 

Rak - Detelj

Detelj je občutljiv, zato osebe, rojene v tem znamenju, stalno iščejo zaščito in varnost. Rade imajo svoj dom, imajo bujno domišljijo in lahko hitro menjajo razpoloženje.

 

PREBERITE TUDI: Kako otroka spraviti iz hiše?

 

Lev - Losos

Ljudje, rojeni v znaku lososa, so samozavestni, močni, ponosni in odločni. So pogumni, ambiciozni in imajo radi uspeh.

 

Devica - Medved

Medvedi so praktični, zato jim je najbolj všeč, ko živijo organizirano in imajo stvari pod kontrolo. So perfekcionisti, so tolerantni in optimistični.

 

Tehtnica - Krokar

Krokar je diplomat, zato osebe v tem znamenju ne marajo prepirov, so izjemno šarmantne in prijateljske. Redko so osamljene. So inteligentne, pametne in mistične.

 

Škorpijon - Kača

Osebe, rojene v znaku kače, dobro presojajo in imajo odlično intuicijo. So zelo realni in se lahko obvladujejo.

 

Strelec - Sova

V starih kulturah je bila sova simbol za modrost in znanje. Osebe, ki so rojene v tem znaku, so radodarne in zaupljive. Vedno so korak pred drugimi.

 

PREBERITE TUDI: Ta vikend bomo indijanska družina

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nisem še pripravljena na odraščanje svojeg...
Bo vsak rojstni dan vedno tako grenak? Nisem pripravljena, da moj otrok odraste.
5
Otroška igra - kako lahko pomagate starši
Spodbuda ni prisila. S pravilno spodbudo lahko otroku preko igre pomagate razviti osnovne spretnosti in pestro domišljij...
3
Familylab svetuje: Najstnik ne sodeluje
Za najstnike je družina še vedno zelo pomembna, čeprav ni videti tako. Kljub temu, da se veliko posvečajo sebi, želijo b...
3
Nedosleden starš, negotov otrok
Starši imajo danes težave z doslednostjo pri svojih vzgojnih ravnanjih. Namesto tega je veliko pogovarjanja, dogovarjanj...
3



Je bilo našim staršem lažje kot nam?
Po nedavnih raziskavah je bilo starševstvo v osemdesetih in devetdesetih letih za naše starše veliko lažje kot za nas - ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?