|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Končno! Angelina in Brad sta rekla "DA".

Uredništvo Ringaraja.net, 4.9.2014
Po devetih letih skupnega življenja in 6 otrocih, sta Angelina Jolie in Brad Pitt, najslavnejši par iz sveta, končno poročena. Kot pravita sama, je bilo najlepše to, da sta lahko ta dan delila s svojimi otroki.

image
Sanjski dan za Angelino, Brada in njune otroke
/11


Dolgo se je ugibalo, kdaj bosta Angelina Jolie (39 let) in Brat Pitt (5 let) dahnila usodni da in končno se je to tudi zgodilo. 23. avgusta 2014 sta se Angelina in Brad poročila mali v kapeli v Franciji. Na poroko sta povabila le 20 prijateljev in družinskih članov. Fotografije poročnega obreda, zanimive poročne obleke in celotnega družinskega praznovanja sta eksluzivno delila z revijo People v sodelovanju z Hello! magazin international.


Organizatorji poroke kar njuni otroci

Slavni par je skupaj že devet let in imata šest otrok, svojo zaroko pa sta oznanila leta 2012. Ko sta Brad in Angelina razmišljala o velikem dnevu, jim ni bilo potrebno iskati posebnih poročnih organizatorjev. Najpopolnejše organizatorje poroke sta našla kar v svojih šestih otrokih.

Vsak od otrok je imel na poroki svojo vlogo: najstarejši Maddox (13) in Pax (10) sta pospremila svojo mamo do oltarja, Zahara (9) in Vivienne (6) sta metali cvetje, ki so ga nabrali na vrtu, Shiloh (8) in Knox (6) sta nosila prstana. Otroci so staršema pomagali napisati tudi poročne zaobljube in Pax je celo spekel poročno torto!


Posebna poročna obleka

Otroci so bili pomembni tudi pri ustvarjanju Angelinine poročne obleke. 39-letna slavna igralka je nosila belo, do tal segajočo poročno obleko brez rokavov, ki so jo posebej zanjo izdelali v ateljeju Versace. Zraven je nosila prav posebno, dolgo tančico, ki je bila prekrita z zabavnimi otroškimi risbicami njunih otrok. Obleko je skreiral Luigi Massi. 

Brad Pitt je nosil kar eno izmed elegantnih oblek iz svoje omare. Zraven je nosil kravato, ki si jo je izposodil od enega svojih sinov, saj je svojo pozabil spakirati v kovček. Zaharino oblekico je skreirala družinska prijateljica Adama Kebe, fantje Madox, Pax, Shiloh in Knox so nosili črne elegantne obleke (Shiloh s kratkimi hlačami in klobukom), Vivienna pa je imela na sebi eno do belih oblek iz omare.


"Za naju je bilo zelo pomembno, da je bil ta dan sproščen in poln smeha," sta za revijo People povedala Angelina in Brad. "To je bil zelo poseben dan, ki sva ga lahko delila z otroki in zelo srečen dan za najino družino."

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Je bilo našim staršem lažje kot nam?
Po nedavnih raziskavah je bilo starševstvo v osemdesetih in devetdesetih letih za naše starše veliko lažje kot za nas - ...
37
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
15
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
11
Kaj storiti, ko je otrok agresiven?
Ko je otrok agresiven, samo kreganje in kaznovanje otrokove težave, ki ga je pripeljala do agresivnega vedenja, ne bo re...
4



Kako pomembna je stabilnost
Če bi se mi zid umaknil, bi padla in če tudi bi obstal naslednje 10krat, bi se nanj naslonila veliko bolj previdno in v ...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?