|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kotiček za otroke in učitelje

Uredništvo Ringaraja.net, 1.2.2012
Evropska komisija je vzpostavila posebno spletišče – Kotiček za otroke, namenjeno otrokom in mladim. Spletišče vsebuje informacije o pravicah otrok ter igre, kvize in podatke o EU in njenih državah članicah.

image
/11


V Kotičku za otroke lahko otroci na enostaven način izvejo pomembna dejstva o EU, njeni zgodovini in njenih državah članicah prek iger in kvizov, ki so na voljo v 22 jezikih EU. S tem novim spletiščem Evropska unija otrokom prvič nudi informacije o Uniji in o njihovih pravicah, ki so pripravljene posebno zanje in podane v slogu, ki ga razumejo.


Kotiček za otroke sestavljajo trije deli:

• Prvi del so igre in kvizi, kjer lahko otroci, stari od 6 do 16 let, igrajo zabavne in poučne igre, ki so jih pripravile Evropska komisija in druge institucije.

• Drugi del nosi naslov "Evropska unija: kaj je to?" Tu so na voljo interaktivni zemljevid Evrope ter zabavni podatki o EU in vseh državah članicah.

• Tretji del z naslovom "Spoznaj svoje pravice" vsebuje igre, video posnetke in informacije o pravicah otrok iz dveh starostnih skupin.

 

Kotiček za otroke


Kotiček za otroke se povezuje in združuje z obstoječim spletiščem za učitelje – Kotičkom za učitelje, ki vsebuje gradivo, s katerim lahko učitelji razložijo, zakaj je bila ustanovljena EU in kako deluje.

 

Kotička za otroke in učitelje lahko najdete na spletni strani:

http://europa.eu/kids-corner/

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
62
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
36
Kako vzpostaviti večerno rutino?
Če vam težave dela večerna rutina, lahko postavite časovni okvir in označite na uri – ob 18:30 se pripravimo za v postel...
10
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...
8



Zaključil se je 16. ljubljanski festival B...
Letos je v Ljubljani 62 producentov pripravilo 130 dogodkov, ki se jih je udeležilo več kot 13.000 obiskovalcev, potekal...
Naredite sami: Recepti za najlepše milne m...
Le kateri otrok ne obožuje milnih mehurčkov!? Več kot jih je in večji kot so, večje je veselje. Če se želite izogniti ku...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?