|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kulinarično razvajanje v Termah 3000 prejme …

Uredništvo Ringaraja.net, 8.1.2014
Nagrajenci natečaja za Kuharsko družino decembra 2013 so znani! Preveri, ali ste prav vi osvojili laskavi naziv in boste med 17. in 19. januarjem z nami in slončkom Fala uživali v razvajanju v Termah 3000-Moravskih Toplicah!

image
/11


Izmed receptov, ki ste jih v celoletni nagradni natečaj »Kuharska družina meseca« prijavili v decembru 2013, so najvišje število točk prejeli recepti za pica kruhke, čebulni pirin kruh, popečeno polento s špinačo in baziliko v omaki iz riževe smetane in bučk, polpete z bučkami in mletim mesom, presno jagodno torto in goveje zrezke v omaki. Izmed teh najboljše uvrščenih je strokovna komisija, ki jo sestavljajo mag. Mirjam Kavčič iz podjetja Bonopan, Borut Jovan, vodja kulinarike v hotelu Livada Prestige***** v Termah 3000 in mag. Krešo Gotovac iz spletnega portala Ringaraja.net, izbrala najboljši recept decembra, ki je recept:

 

Pica kruhki, družina uporabnika/-ce anja2007 pa je postala Kuharska družina decembra 2013!

Kuharska družina decembra 2013 prejme glavno nagrado, in sicer brezplačno udeležbo na 4. Ringarajinem kulinaričnem vikendu, ki bo potekal med 17. in 19. januarjem 2014 v Termah 3000-Moravskih Toplicah. Ves vikend jih bomo razvajali z odlično hrano, tečaji kuhanja, otroško animacijo, blagodejno termalno vodo in številnimi aktivnostmi, ki bodo sprostile tako otroke kot odrasle!

 

Izmed decembrskih receptov, ki so prejeli največ točk, smo izžrebali prejemnike dodatnih nagrad za objavitelje receptov, in sicer:

  • Kuhinjsko tehtnico in trdovezano knjigo z recepti »Kruh in dobrote iz kvašenega testa« prejme uporabnik/-ca Spela23.

  • Družinsko enotno kopalno karto Aquapass Sava Hotels&Resorts, ki omogoča enkraten vstop v kateregakoli od 6 vodnih parkov Sava Hotels&Resorts (2 odrasla in 1 otrok) prejme uporabnik/-ca Shorty RR.

 

Nagrado pa smo izžebali tudi izmed vseh, ki so v decembru 2013 oddali svoje zvezdice/glasove za kateregakoli od receptov, in sicer:

  • Paket Škrat Črnobrad – Vodnik po slovenskih gozdnih učnih poteh prejme uporabnik/-ca kati25.

 

Čestitke vsem kuharskih družinam!

Vse nagrajence bomo o prejemu nagrade obvestili tudi po e-pošti, prosimo pa jih, da nam čim prej na info@ringaraja.net posredujejo svoje podatke (naslov, telefonska številka in davčna številka).

 

 


 

Vse do sedaj objavljene recepte si lahko ogledate tukaj:

http://www.ringaraja.net/kuharska-druzina-meseca/recepti


Forum Kuhajmo skupaj:

http://www.ringaraja.net/forum/Kuhajmo%20skupaj/forumid_170/tt.htm

 

Več o 4. Ringarajinem kulinaričnem vikendu:

http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/posebna-ponudba/ringarajin-kulinaricni-vikend-3/?utm_source=ringaraja&utm_medium=pasica%20ringaraja&utm_term=slo&utm_content=dec%2013&utm_campaign=kulinaricni%20vikend%20zimske%20pocitnice

 

Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
20
Nižanje imunskega sistema
Naše telo se obnaša VEDNO zelo racionalno. Ob pomanjkanju energije racionalno izloči vse tiste funkcije, ki v tistem tre...
17
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
10
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
8



Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?