|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Mali zakladi - ohranjamo najlepše spomine

www.malizakladi.si, 16.2.2012
Vsaka noseča ženska in vsaka mati si zasluži imeti edinstven spomin na nepozabno obdobje nosečnosti, spomine na neprecenljive poglede novorojenčkov, spomine na pristne poglede otrok in edinstvene trenutke družinske sreče.

image
/11


Spomini, ki jih imamo in jih ustvarjamo, predstavljajo nekaj najlepšega, najglobljega in nekaj na kar se opiramo skozi celo življenje. Strast do fotografije in ljubezni do otrok, nama tako ponuja priložnost, da lahko ustvarjava čudovite podobe materinstva, novorojenčkov, dojenčkov, otrok in družine. Tako je tudi nastala spletna stran Mali zakladi. V njej sva združila pomembne trenutke našega življenja.

Najin edinstven slog fotografije, lahko govori sam zase in tako privablja tiste, ki si želijo ustvariti nepozabne spomine. Fotografiranje predstavlja mnogim nepozabni dogodek, nama osebno pa vedno znova vzbuja prijetno doživetje.

 

Prepričana sva, da si vsaka noseča ženska in vsaka mati želi imeti edinstven spomin na nepozabno obdobje nosečnosti, spomine na neprecenljive poglede novorojenčkov, spomine na pristne poglede otrok in edinstvene trenutke družinske sreče. Zavedava se kako pomembne in dragocene so te življenjske prelomnice, zato vam jih želiva ovekovečiti na najbolj čustven in iskriv način...


Spletna stran: www.malizakladi.si

Fotografa: Petra Vrhovec Rozman in Klemen Rozman

Kontakt: info@malizakladi.si

 

Fotografiranje nosečnice poteka v paru v foto studiu, na vašem domu ali v vnaprej dogovorjenem naravnem okolju, kjer se vi počutite domače, sproščeno in udobno. Prepričana sva, da lahko le-tako ovekovečiva vajino skupno srečo. Ločeno narediva tudi nekaj posnetkov bodoče mamice same. Najbolj primeren čas za slikanje vašega trebuščka je v sedmem ali osmem mesecu nosečnosti. Vso opremo in pripomočke prineseva s seboj na dogovorjeno lokacijo. Oblečete se po želji, pomembno je, da se v oblačilih udobno in dobro počutite, vseeno pa svetujeva, da uskladite barvo oblek. Fotografiranje traja okvirno dve uri (odvisno od lokacije, vremena in ostalih dejavnikov).

 

Fotografiranje novorojenčkov je najprimerneje kar na vašem domu, kjer se novorojenček počuti sproščeno in varno. Svoj prenosni foto studio z vsemi pripomočki prineseva k vam na dom. Poleg samostojnih fotografij novorojenčka vedno narediva tudi nekaj portretov obeh staršev ločeno s svojim otrokom ter nekaj portretov nove družinice. Priporočava, da prostor, kjer se bomo fotografirali primerno ogrejete, kajti veliko fotografij z novorojenčkom se naredi v pleničkah. V poletnih mesecih pa imamo možnost tudi fotografiranja v naravi. Najbolj primeren čas za res izvirne fotografije je nekje od 10 do 14 dni po rojstvu otroka, kajti to je obdobje otroka, ko je fotografiranje najbolj enostavno. Otroci takrat veliko spijo in se ne vznemirijo tako hitro, kar olajša delo in zagotovi res edinstvene fotografije.

Lepe fotografije lahko posnamemo tudi kasneje (na primer pri starosti enega meseca), vendar se pri tej starosti dojenček ne pusti toliko voditi in raje sam izbira ''položaj'' fotografiranja, kar pa nam daje zopet edinstven čar!

 

Pri fotografiranju dojenčkov do enega leta pa smo lahko že bolj fleksibilni glede izbire lokacije fotografiranja – fotografiranje se lahko izvede v foto studiu, v naravi ali na vašem domu. Fotografiranje traja okvirno dve uri, kar nam daje dovolj časa, da ujamemo dojenčka v njegovih najboljših trenutkih. Tudi tukaj naredimo nekaj posnetkov cele družinice in nekaj posnetkov obeh staršev ločeno s svojim dojenčkom.


Fotografiranje otrok pa je že bolj podobno fotografiranju odraslih. Lahko poteka v foto studiu, na vašem domu ali pa se skupaj dogovorimo za bolj ustrezno lokacijo v naravi. Z otroci se na začetku poskušava spoprijateljiti, kajti bolj ko so otroci sproščeni, lepše in bolj naravne so njihove fotografije. Ko nama to uspe pa pričarava najrazličnejše prelepe portretne fotografije in fotografije, kjer jih ujamemo med igranjem in vsakdanjimi opravili. Fotografiranje poteka okvirno dve uri, pri čemer narediva nekaj posnetkov vsakega posameznega člana družine, nekaj posnetkov otrok med igro, posnetke staršev in seveda posnetke celotne družinice.

 

Spletna stran: www.malizakladi.si

Fotografa: Petra Vrhovec Rozman in Klemen Rozman

Kontakt: info@malizakladi.si

 


 

Naj tvoj sonček postane LINOVA foto zvezdica - obraz naslovnice!

 GLASUJ za svojo najljubšo foto zvezdico

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zunanji obrat v nosečnosti
Zunanji obrat v nosečnosti se izvaja, kadar plod ni v glavični vstavi. Izvaja se ga s prijemom na plod skozi trebušno st...
4
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
4
11 najpogostejših zablod v nosečnosti
Pitje kave, barvanje las, tek, dviganje težkih stvari, mačke ... Preverite 11 najpogostejših napačnih predstav o nosečno...
3
Spremembe na dojkah v nosečnosti
Spremembe dojk so pogosto eden prvih znakov nosečnosti. Že v šestem do osmem tednu nosečnosti se lahko dojke opazno pove...
3



Starševski dopust
Kaj je starševski dopust, kdo je do njega upravičen in koliko časa traja?
Očetovo pismo otrokovi mami
Čeprav je za otroka odnos z očetom ravno tako pomemben kot odnos z mamo, so očetje še vedno velikokrat spregledani. Preb...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?