|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

NE SPREGLEJ: Prvi tečaj o nošenju otrok

Skrbenstarš.si, 5.5.2022
Tudi ti nosiš otroka veliko časa v naročju? S težavo vzdržuješ primeren položaj, ker so roke hitro utrujene? Potem je to nekaj ZATE! Obvezno preveri NOVOST na Skrbenstarš.si, ki je pri nas še ni bilo!

image
Ker pa je ponudba pripomočkov za nošenje res velika, se hitro izgubiš. Da bi ti olajšali raziskovanje, smo strnili vse na enem mestu - prvi tečaj o nošenju V OBJEMU NOSILKE. (Freepik.com)
/11


S prihodom novega člana pišeš novo poglavje. Rojstvo družine v tebi prebudi nove občutke in željo po skrbi za to nebogljeno bitjece z veliko potrebo po bližini. V novi vlogi skušaš ustvariti stik in tesno povezanost z dojenčkom, kar se včasih zdi zelo težka naloga. 

Pestovanje in nošenje otrok je lahko eden ključnih dejavnikov pri ustvarjanju in navezovanju družinskih odnosov. Dober pripomoček za nošenje, bodisi strukturirana nosilka ali trak, bo pripomogel k temu.


S ponosom predstavljamo prvi spletni tečaj o nošenju otrok v Sloveniji V OBJEMU NOSILKE! Izide 20. maja, že DANES pa si ga lahko zagotoviš po izjemni ceni!

 

Samo v predprodaji podarjamo 50 % popust s kodo: OBJEM50

REZERVIRAJ TUKAJ >>

 

Vse kar moraš vedeti o nošenju otroka na enem mestu 

Sigurno si se že srečala s tem, da je tvoj dojenček nemiren in si želi bližine. Tolažbo išče v tvojem naročju. Ali pa želiš biti aktivna, otrok pa ne mara vožnje v vozičku. Morda mu je slabo in ga muči refluks.

Na pomoč ti v vseh teh situacijah stopi nosilka. Ker pa je ponudba pripomočkov za nošenje res velika, se hitro izgubiš. Vsak trenutek, preživet z otrokom, je pomemben, zato nimaš veliko časa za iskanje informacij.

Da bi ti olajšali raziskovanje, smo strnili vse na enem mestu. Skozi tečaj V objemu nosilke boš spoznala različne vrste nosilk, izvedela, kako nošenje vpliva na vse udeležence, seznanila se boš s pravili varnega nošenja in se naučila uporabljati različne vrste ergonomskih pripomočkov za nošenje.


Strokovne informacije o nosilkah

Skozi posamezna poglavja te bosta vodili mamici Erika in Tadeja, ki sta svet nošenja dodobra spoznali v praksi s svojimi otroki, svoje znanje pa še poglobili s pridobitvijo naziva certificiranih svetovalk za nošenje.

V spletnem programu V objemu nosilke celostno predstavita nošenje v različnih tipih nosilk, pri tem pa vedno dajeta poudarek na varnosti in ergonomiji tako otroka kot tudi starša. 


Med drugim v tečaju tudi predstavimo vse najpogostejše nosilke na našem trgu in za vsako posebej nazorno pokažemo, kako se jih namesti in varno ter pravilno namesti otroka vanje - in iz njih.

 

PREBERI VEČ NA: www.skrbenstars.si/v-objemu-nosilke

 

Samo v predprodaji podarjamo 50 % popust s kodo: OBJEM50

REZERVIRAJ TUKAJ >>

 

Maj je tukaj in čudoviti dnevi tudi. Naroči in naštudiraj nošenje čim prej!

 

Lep pozdrav, 

Tadeja in Erika z ekipo SkrbenStars.si

 

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
4
Poporodni krči oziroma krčenje maternice p...
Za starša je porod končan, ko se dojenček rodi. Za porodno osebje pa, ko se porodi tudi posteljica. A za mamico še ni po...
4
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
3
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
3



V porodnišnici naj bo novorojenček skupaj ...
Po rojstvu pride malo bitjece iz varne notranjosti mamine maternice v popolnoma drugo okolje. Zato je zanj izjemno pomem...
Oprema za dojenčka 0 do 3 mesece
Na tržišču lahko najdemo poplavo različne opreme in pripomočkov za dojenčke. Preverite, kaj bo vaš dojenček takoj po roj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?