|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Nosečniške zgodbe: Črtica

Nosečniške zgodbe, 21.9.2023
Sem Maša. Ekonomistka, žena, mama. Naziv mama sem si prislužila v oktobru 2019, ko sem rodila svojo prvo hči, najin mali zakladek. Nosečnost je bila sproščena, lepa. Ampak to ni zgodba o tej nosečnosti.

image
Operacija je uspela, ostala sem brez jajcevoda in malega angelčka. (Freepik.com)
/11


To je zgodba o nosečnosti iz bližnje preteklosti. Z možem sva se konec leta 2020 odločila povečati našo družinico. Uspelo je takoj, prvi mesec, ko sva poizkusila. Bilo je okrog božiča, ko sem naredila test. Negativen. Ponovim čez 3 dni. Negativen. Počakam do 8. dneva po izostanku menstruacije. Bleda črtica. Odlično, uspelo je. Ob praznovanju novega leta sva si predstavljala, kako bo čez 1 leto, ko bomo štirje. Kakšna sreča!


PREBERITE TUDI: Nisem še ... pa sploh kdaj bom?


Izvenmaternična nosečnost

6.1. so se začele bolečine, brez krvavitev. Do večera so se tako stopnjevale, da sem bruhala, dobila vročino, zato me je mož peljal na urgenco. V roku 2 ur je bila potrjena izvenmaternična nosečnost, naročena sem bila na odstranitev jajcevoda takoj zjutraj.

Operacija je uspela, ostala sem brez jajcevoda in malega angelčka. Poleg tega so me seznanili z manjšo verjetnostjo naravne zanositve, in večjo verjetnostjo ponovitve diagnoze na drugem jajcevodu.

Priznam, bila sem strta. Nihče ni razumel, saj so bilo vsi samo veseli, da sem jaz v redu. Fizično ja, psihično ne.


Mavrični dojenček - morda celo dva?

V roku 2 mesecev sem se pobrala, in začela sva ponovno delati na otroku. Danes lahko z veseljem povem, da sem ponovno noseča, sicer šele 6 tednov, vendar je plod potrjeno v maternici.

Najbolj presenetljiva informacija pa je, da sta morda celo 2!

Čakam naslednji pregled, ko se bo zadeva morda potrdila, hkrati pa sem končno prepričana, da je usoda tista, ki nam kroji življenje v smeri, ki je za nas najboljša.


PREBERITE TUDI: Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca


 


Nagrajenka nagradne igre Nifty: Predstavljena resnična zgodba je nagrajenka nagradne igre Nifty, med katero smo zbirali najboljše zgodbe o nosečnosti ali zanositvi. Več si lahko preberete >>TUKAJ<<.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...
15
Zunanji obrat v nosečnosti
Zunanji obrat v nosečnosti se izvaja, kadar plod ni v glavični vstavi. Izvaja se ga s prijemom na plod skozi trebušno st...
9
Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
8
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
6



Nosečnice, bodite pozorne na temperaturo v...
Kako dolgo se lahko nosečnica kopa v morju? Je za nosečo žensko primerna vsaka voda v bazenu, tudi termalna? Vse to smo ...
9 znakov, ki razkrivajo spol otroka
Nekateri si ne želijo izvedeti, kakšnega spola je otrok v trebuščku, kljub temu je v vsakemu malce radovednosti, da bi š...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?